Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ugye hogy nincs kiút, csak ha...

Ugye hogy nincs kiút, csak ha a páromhoz költözöm?

Figyelt kérdés

itt alig van munkalehetőség, a párom minden olyan ötletért, hogy máshol keressek munkát, szakítana.

jelenleg alig élek máról holnapra, a párom azt akarja, költözzem hozzá.

amit én soha nem akartam, mert uralkodós jellem.

Próbáltam másokkal ismerkedni, egyáltalán nem találok olyat, akivel tudnék komoly kapcsolatot építeni.

Szóval ha máshol lenne munkám, akkor meg párom nem és családom sem - 30-on felül!

Szóval én nem látok kiutat. Költöznöm kell, az életem egy rossz kapcsolatban fog véget érni.

ez sakk-matt ugye?

2011. dec. 10. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Irányított kérdés.

Te is tudod, hogy van kiút. A rossz kapcsolatnak véget kell vetni, nem még jobban belemászni. Évtizedek vannak még hátra az életedből, százszor is találhatsz magadnk jobb párt.

Legyen munkád, aztán majd lesz normális párod és családod. Ez a kiút.

2011. dec. 10. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem, ez hülyeség! Mi az, hogy minden olyan ötletért, hogy máshol keresel munkát szakítana? Milyen pár az ilyen? Ha hozzá költöznél vele tartatnád el magad? Egy ilyen emberrel?

Mi a végzettséged? Milyen munkát keresel? Merre laktok?

2011. dec. 10. 11:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Szolnokon élek

nem, ő nem tartana el

itt csak 60 ezres állást találtam évek alatt diplomával.

mindenhova protekció kell (ahol eddig diplomával dolgoztam, csak átmeneti volt)

és a társkeresőn a korom miatt a 35-6 évesekből is csak a kamionos féléket érdeklem :(

2011. dec. 10. 11:52
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
60 ezres állás nincs is, ennél több a minimálbér! Miért nem engedi, hogy máshol keress munkát? Mi az, hogy nem engedi? Miért nem hagyod ott az ilyen pasit?
2011. dec. 10. 11:56
 5/11 A kérdező kommentje:

60.900 a netto minimálbér

ennyit kapok

50 ezer a lakásomnak csak a rezsije (albérlet)

azért nem akarja, hogy máshol dolgozzam, mert féltékeny, neki olyan nő kell, aki vele van, akivel családot alapíthat, nem távkapcsolat.

azért nem hagyom ott, mert örülök egyáltalán, hogy neki kellek, mert folyamatosan csalódom a társkeresésben.

2011. dec. 10. 11:59
 6/11 A kérdező kommentje:

br 78.000

még most fogok kezdeni, ezért nem tudom a pontos összeget

2011. dec. 10. 12:00
 7/11 anonim válasza:
Hagyd ott a..., tudom, nem könnyű elhinni, de lesz nála jobb is. Aki igazán megbecsül téged, szeret, és nem csak arra kellesz neki, hogy uralkodjon fölötted. Szerinted egy ilyen férfi mellett milyen élete lenne a gyerekeiteknek? Elmondom, folyamatos rettegés, félelem, megfelelni vágyás, szeretet nélkül. Tényleg ezt akarod???
2011. dec. 10. 12:41
 8/11 anonim válasza:

Azért nem szakítasz a pároddal, mert neki legalább kellesz ?! Hol az önbecsülésed ?! Ébresztő !!!!

Nehogy hozzá költözz, mert akkor aztán végképp tönkre vág lelkileg, mindenre engedélyt kellene kérned. Ennél már a semmi is jobb.

A társkeresőkön lévő férfiak kétharmada, de inkább több csak szórakozásból van fenn, ritka, aki valóban társat keres.

2011. dec. 10. 12:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha költözés, akkor inkább egy olcsóbb albérlet idegenekkel akár, mint ezzel a tapírral.
2011. dec. 10. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
30 fölött ennyi önbecsülésed és magad iránti szereteted nincs, hogy inkább egyedül maradj, mintsem egy ilyen alakkal...?
2011. dec. 10. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!