Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ugye hogy nincs kiút, csak ha...

Ugye hogy nincs kiút, csak ha a páromhoz költözöm?

Figyelt kérdés

itt alig van munkalehetőség, a párom minden olyan ötletért, hogy máshol keressek munkát, szakítana.

jelenleg alig élek máról holnapra, a párom azt akarja, költözzem hozzá.

amit én soha nem akartam, mert uralkodós jellem.

Próbáltam másokkal ismerkedni, egyáltalán nem találok olyat, akivel tudnék komoly kapcsolatot építeni.

Szóval ha máshol lenne munkám, akkor meg párom nem és családom sem - 30-on felül!

Szóval én nem látok kiutat. Költöznöm kell, az életem egy rossz kapcsolatban fog véget érni.

ez sakk-matt ugye?

2011. dec. 10. 11:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

tényleg a társkeresés sikertelensége az, ami miatt önbecsülésem sehol.

és igen, tényleg rettegek, hogy "mindenre engedélyt kell majd kérnem" mert már volt rá példa, illetve arra, hogy megtilt dolgokat, vagy elvár dolgokat és azokban nincs kérés, határozott "parancs" van. már most.

valamit viszont muszáj lépnem, mert most kezdődik az, hogy nem tudom magam fenntartani. csak a lakást.

nincs időm.

és mellesleg a lakást felújítva kell visszaadnom, tehát amíg ez nincs, addig vissza sem adhatom (önkormányzatis) azt is miből finanszíroznám.

köszi, hogy próbáltok segíteni

2011. dec. 11. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!