Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért vannak egyesek oda az...

Miért vannak egyesek oda az MLM-től, h mekkora rossz?

Figyelt kérdés

Ma egy rokonom mikor meghallotta, h üzletkötőként dolgozok MLM-ben akkor teljesen fel volt háborodva, h hogy lehettem ilyen hülye meg ő az ilyeneket rögtön elhajtja.

Holott szerintem nagyon is jó, de itt az oldalon meg az interneten is csak az anyázó embereket látok.

Miért vannak felháborodva, ha egyszer nem is ismerik csak hallomásból meg ami felidegesít, h szerinte engem is biztos átvernek, de mindezt mondom úgy állítja, h fogalma nincs semmiről.

2013. márc. 31. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 jazzkifli válasza:
25%

Üdv!

Szvsz egyszerűen csak egy olyan terméket kell találni, ami tényleg többször is eladható egy embernek és ez Neki nem teher, hanem szívesen teszi meg, mert imádja a termékemet!

És ha ezt a terméket (amit havonta amúgy is megvesz) megveheti 25%-os törzsvásárlói kedvezménnyel, akkor miért mondana le róla?

Egy olyan terméket kell találni, amit széles körben fogyasztanak és elismert az egész világon, nem kell bemutatni, győzködni az embereket. Elég csak kimondani a termék nevét és már tudják is, erre Nekik szükségük van.

Nekem egy ilyen termékem van és nem panaszkodom, mert önmaguktól jönnek az érdeklődők :-)

Barátsággal: jazzkifli

2013. ápr. 2. 12:17
 52/64 A kérdező kommentje:

Igen hiszek a mesékben.

Itt te vagy a nevetséges, aki a 6% hallatán fújol, de ha már 8-at mondok akkor ki van akadva, h mekkora hihetetlen.

2013. ápr. 2. 12:28
 53/64 anonim ***** válasza:
27%
Kifli, és mi az a termék?
2013. ápr. 2. 12:44
 54/64 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy nem fogod fel, hogy téged, hogy megvezetnek. Most még lelkes vagy és nem látsz át a rózsaszín ködön. Baromira nem vágod, hogy miért olyan sz@r befektetések a biztosítások. Az egy dolog, hogy nem értesz hozzá, de hogy nem is akarsz utána járni az már inkább elgondolkodtató. Igen ilyen az ideális ügynök ahogy már többször írtam. Elhiszi azt amit vetítenek neki, hogy ez a legjobb és nincs más. Nem gondolkodik azon, hogy milyen más jobb befektetések vannak amivel az ügyfél sokkal jobban jár, vagy csak pofátlanul ezt erőlteti, nyilván mivel ebből kap pénzt.

Az nem lényeg ha az ügyfél bukik rajta. A biztosító csak nyer, mivel ez így van kitalálva. Ezeken a biztosításokon csakis az ügyfél bukhat.

Milyen 6 meg 8%-ra fujjoltam én? Te félrebeszélsz.

Konkrétumokat sosem írsz le rendesen csak félig, meg össze-vissza írkálod az infókat. Na majd térjünk vissza egy fél vagy inkább egy év múlva, hogy mire mentél ezzel az egésszel. De ahogy látom te ideális kis zombi leszel a biztosítóknak.

2013. ápr. 2. 12:48
 55/64 A kérdező kommentje:

Te szeretetszolgálatozol...

És akkor ha olyan szar a biztosítás, a te terméked pedig olyan jó akkor miért van ennyi biztosító a piacon?

2013. ápr. 2. 16:54
 56/64 A kérdező kommentje:

Egyáltalán mi az a biztosításnál sokkal kedvezőbb?

Miért az?

Mert ott hihető a 8%?

Mi a neve a "szeretetszolgálatnak"?

2013. ápr. 2. 16:56
 57/64 anonim ***** válasza:
33%

Ezt már elmagyarázták neked egyszer....

Egyébként meg te alapból kerülted a konkrétumokat, úgyhogy nem értem a felháborodásod.

2013. ápr. 2. 17:10
 58/64 anonim ***** válasza:
62%

Feladom. Te képtelen vagy szöveget értelmezni. De, hogy a linkelt oldalakat sem olvastad el az is biztos.

Hol írtam, hogy nekem van bármilyen termékem? LOL Egyre nevetségesebb vagy.

2013. ápr. 2. 17:54
 59/64 anonim ***** válasza:
75%
Már csak azt nem értem, hogy hogyan mentél át a vizsgán. Már ha egyáltalán levizsgáztál. Bár lehet, hogy azóta a vizsga is csak valami gagyi bohóckodás lett vagy valami vajszívű vizsgáztató volt nálatok.
2013. ápr. 2. 18:04
 60/64 anonim ***** válasza:
18%
Szerinted ezek a "vizsgák" miről szólnak?
2013. ápr. 2. 18:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!