Miért vannak egyesek oda az MLM-től, h mekkora rossz?
Ma egy rokonom mikor meghallotta, h üzletkötőként dolgozok MLM-ben akkor teljesen fel volt háborodva, h hogy lehettem ilyen hülye meg ő az ilyeneket rögtön elhajtja.
Holott szerintem nagyon is jó, de itt az oldalon meg az interneten is csak az anyázó embereket látok.
Miért vannak felháborodva, ha egyszer nem is ismerik csak hallomásból meg ami felidegesít, h szerinte engem is biztos átvernek, de mindezt mondom úgy állítja, h fogalma nincs semmiről.
Olvasgattam előbb erről pár percig, s így elsőre annyit tudok levonni, hogy akinek nagyon bejött, talpra esett s jó a beszélőkéje, sikeresen rá tud mindenkire mindent tukmálni. S van az a réteg, aki gyorsan remélt ebből biztos pénzt,s nem sikerült.Egyből nem lehet ebből megélni.Idő kell neki, mire jövedelmez.
2 dolog, ami kérdéses nekem ebben:
1. Nekem is kell ebbe pénzt forgatnom (ilyen-olyan csomagokat vennem)--->ezt ugye egy munkanélküli hogy tudja megtenni? Vagy egy kismama?
2. Akik eladják a terméket, azok maguknak is megvennék annyi pénzért?---->Megmondom őszintén én nem tudnék olyan terméket eladni, amiben én magam se hiszek, hogy jó. Nem tudnék hülyét csinálni az emberekből. Mert valljuk be sokan úgy árulnak dolgokat, hogy azt sem tudjak hasznos-e. Csak a pénzt nézik benne, ami az eladásból származik.
Speciel te voltál az, aki úgy indított, h gratulálsz!
Abban igazad van, h egyszer vesz, de akkor aláír egy szerződést több évre és nem kevés pénzt fog befizetni, amiből én nem 3000 forintot látok, plusz jövőre ilyenkor ha még mindig fizeti akkor ismét kapok jutalékot, visszaírás nincs!
21:49
Én kötöttem egy biztosítást, pont azért, mert hülyén jön ki, h megmutatod, de neked nincs.
Ez havi 6 ezer forint, de ezt is magamnak írtam le, szal egy részét visszakapom jutalékként.
Főállásban csinálom szal járulékot nem fizetek, telefonom flottás szal fillérekért beszélek, a kocsi is okosban van szal az se vészes.
Egyébként is havi szinten kb 10-15 órát foglalkozok vele és 100 ezer alatt még nem kaptam fizetést.
Ez az, h ezért idegesít a dolog, mert senki nem tud semmit, de már előre megy az okoskodás.
Én meg kezdem unni.
Főleg, h mindenkinek a mondanivalója kimerül a szarozásban.
Persze mikor elmagyarázom mi van akkor már az elején megjegyzi, h őt nem érdekli, de azért a véleménye, h az h szar.
Elég nevetséges.
A flotta az ismerős által van, a kocsi meg dízel és ugye...
Szal nem a cég állja, azért írtam le, h ne éljétek magatokat bele, h én havi több tízezret benzinre meg telefonszámlára költök, főleg, h városon belül ugrálok, próbálom az emberemet úgy intézni, h útba essen.
A terméket meg nem telefonon keresztül ismertetem, csak időpontot kérek az meg max 2 perc.
Ne írjon senki privit, nem veszek be senkit, nem fogom magam kirúgatni ismeretlenek által.
Én nem írtam neked üzit, engem az ilyen rátukmálós munkák nem érdekelnek.
Sajnos ezek nagy része olyan, hogy aki eladja se hisz benne
Akkor ennyit a havi száz fölöttedről.
Egyébként meg, az ügyfeleidet is beavattad abba, hogy milyen jól megélsz abból, amit ők havonta félreraknak(neked)?
Tudják, h kapok belőle jutalékot, illetve megadom a lehetőséget, h ők is elkezdjék.
A 100 fölötted mi bajod van?
Csak nem zavar, h 10 ezer forintos órabérem van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!