Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért vannak egyesek oda az...

Miért vannak egyesek oda az MLM-től, h mekkora rossz?

Figyelt kérdés

Ma egy rokonom mikor meghallotta, h üzletkötőként dolgozok MLM-ben akkor teljesen fel volt háborodva, h hogy lehettem ilyen hülye meg ő az ilyeneket rögtön elhajtja.

Holott szerintem nagyon is jó, de itt az oldalon meg az interneten is csak az anyázó embereket látok.

Miért vannak felháborodva, ha egyszer nem is ismerik csak hallomásból meg ami felidegesít, h szerinte engem is biztos átvernek, de mindezt mondom úgy állítja, h fogalma nincs semmiről.

2013. márc. 31. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
33%
Ahhoz képest nekünk nagyon nem akarod megadni a "lehetőséget". :)
2013. márc. 31. 23:15
 22/64 A kérdező kommentje:

Nem, mivel ez annak jár ki, akinek megmutattam magát a biztosítást illetve ismerem.

Utána van lehetősége, hogy lássa a jutalékrendszert.

(Plusz nem akarom, h töröljék a kérdést reklám miatt)

Mindenki felel az általa hozott tagokért.

Egyébként a jutalékot nem az ő pénzükből kapom, mivel GARANTÁLT lejárati összeg van, ami nem csak a befizetett összeget tartalmazza, hanem +2,9%-ot, hoppá:P

Én a hozamból kapom, így senki nem akad fel, főleg h ennyi erővel be lehet menni a pékhez meg bárkihez, h mi az, h az én pénzemből, amit a kenyérért fizettem, abból jól él?

A privi válaszok meg az itteniek totál azt igazolják, h fogalmatok sincs semmiről, puffogtok fölöslegesen.

2013. márc. 31. 23:29
 23/64 anonim ***** válasza:
35%
Ismerj meg, és mutasd meg a biztosítást.
2013. márc. 31. 23:59
 24/64 anonim ***** válasza:
26%

Szia Kérdező!

Én nem pufogtam neked eddig, normálisan kérdezgettem( én vagyok azt hiszem csak 79% -os válaszoló). Sőt privátot sem írtam , mert messze áll tőlem a biztosítás;)

Viszont te meg már átmentél nem enyhén nagyképű stílusba. :D

Nekem az nem tetszik egyébként ebben, amit te is írtál: sok esetben elhajtják az embert.

Meghallják, hogy biztosítás, már zárják az ajtót, vagy teszik le a telefont.

Akkor te mit csinálsz, fogod a következő telefonszámot, s hívod azt , s így tovább.

Szóval válaszolva a kérdésedre: Azért gondolja az emberek többsége erről, hogy rossz, mert tudják, hogy az üzletkötő nem azért van ott, hogy nekik jót tegyen, hanem, hogy magának szerezzen pénzt.

2013. ápr. 1. 09:31
 25/64 A kérdező kommentje:

Akinek nem inge nem veszi magára:)

Egyébként nem mmunkanélküli embereket keresek fel, hanem vállalkozókat, külföldön dolgozókat.

Másrészt én nem tukmálok, én elmegyek, megmutatom, válaszolok a kérdésre aztán a végén megkérdezem persze, h tetszik illetve érdekli-e?

Ha nem, nem kezdek el erősködni, fölösleges, csak a saját magam alatt vágom a fát hosszútávon.

2013. ápr. 1. 11:20
 26/64 anonim ***** válasza:
39%

Igen, értem, amit írsz....de eleve ott kezdődik a gond, hogy sokan végig se hallgatnak mit akarsz. Bemutatkozol az ajtóba, s már nem érdekli őket.

Ahhoz meg, hogy pénzesebb, jobban kereső embereket keress fel, megint kell ismeretség, hogy tudd kihez kell menni, akivel érdemes is üzletelni, mert van pénze.

2013. ápr. 1. 11:38
 27/64 A kérdező kommentje:

Jó, de erről nem az MLM tehet.

Ez olyan h szidni a kozmetikus, műkörmös szakmát, mert kézügyesség kell hozzá.

Egyébként meg leírtam, h mi idegesített, a félrebeszélés és más kérdéseknél is ez van.

2013. ápr. 1. 11:44
 28/64 anonim ***** válasza:
39%

Persze, erről nem az MLM tehet. Én csak leírtam, hogy mi az, ami zavar ebben a munkában.

Ugyanis, itt 2 lehetőség van:

1.Vagy van jó ismeretségi köröd, akik ajánlanak neked x, y, z-ket

2.Vagy házalsz, meg elkezdesz idegeneket hívogatni...ami azért nem a legjobb:D---->s ugye ezeket nem kedvelik az emberek, akikről a kérdésed is szól.

2013. ápr. 1. 11:55
 29/64 A kérdező kommentje:

Állj!

Én csak annyit mondok, h MLM, de már megy a lázadás.

priviben kaptam pár levelet, msot ott is csend van, mert leírtam, h nicns visszaírás, elvileg semmit nem tudok bukni.

Én elhiszem, h vannak rossz MLM-ek ahol eladhatatlan termékeket sóztak rá az emberre, de ott ő is hibás mert minek megy bele ilyenbe.

Én 3* hallgattam végig h mit tud a termék.

na mindegy, köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 1. 12:01
 30/64 anonim ***** válasza:
40%
Nekem mlm-mel, biztosítózással semmi bajom,mindenki abból él, amiből tud. De ezt a mondatodat magyarázd meg nekem:"Főállásban csinálom szal járulékot nem fizetek..?" könyvelő vagyok.Ha be vagy a céghez jelentve főállásban, akkoris fizetni kell utánad a járulékot, adót és a jutalékod után is. Ha vállalkozó vagy főállásban, akkor is.Ha nem fizeted, azzal adó-és Tb csalást követsz el.
2013. ápr. 1. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!