Miért vannak egyesek oda az MLM-től, h mekkora rossz?
Ma egy rokonom mikor meghallotta, h üzletkötőként dolgozok MLM-ben akkor teljesen fel volt háborodva, h hogy lehettem ilyen hülye meg ő az ilyeneket rögtön elhajtja.
Holott szerintem nagyon is jó, de itt az oldalon meg az interneten is csak az anyázó embereket látok.
Miért vannak felháborodva, ha egyszer nem is ismerik csak hallomásból meg ami felidegesít, h szerinte engem is biztos átvernek, de mindezt mondom úgy állítja, h fogalma nincs semmiről.
Bocsi, nem jól fogalmaztam.
Szal főállás mellett csinálom.
Mi a baj a UL-el? Először is leírni sem tudod rendesen. Kb fogalmad sincs, hogy mi az csak osztod itt az észt. Na ezért is utálják az mlm-et azok akik, mert az olyanok, mint te ilyen képet mutattok.
A UL-el mag majd rájössz, hogy mi a gond, hogyha majd kicsit szétnézel és nem csak azt a buta dumát hallgatod amit az oktatáson nyomatnak, hogy mennyire király befektetés ez az ügyfélnek.
Addig is olvasgassál:
Röviden tömören: Baromi drága, baromi kockázatos és még sz@r is más megtakarítási formákhoz képest.
Persze tudom az oktatáson nem nyomatják, hogy milyen sz@r ez az ügyfélnek. Én is saját magam tapasztaltam meg.
Ez megint a te kicsinyességed, h azon lovagolsz, h kihagytam véletlen egy betűt.
Tudom, h vannak lehúzós biztik, de itt ahogy már leírtam ilyen nincs.
Ha befizetsz évi 200 ezret mondjuk 30 évig akkor a végén( mivel már az elején le van írva a garantált összeg) 6 milliónál biztos nem kapsz kevesebbet.
De egyébként több van leírva.
Ahelyett, hogy elolvasnád amit linkeltem és végiggondolnád, tovább osztod az észt A tőkegarantált biztosítás is egy nagy lehúzás. Azt is leírták, hogy miért.
200e*30=6M. Ez aztán a nagy biznisz 0% kamat 30 évre "remek".
Te tényleg elhiszed gondolkodás nélkül azt a sok baromságot amit az oktatáson vetítenek neked. Az ilyen az ideális ügynök, benyal minden hülyeséget, aztán megy osztani az észt. Az én szemem szerencsére felnyílt és nem verek át több ismerőst. Bárcsak hamarabb elgondolkodtam volna ezeken. És én még a blogot sem olvastam akkor mivel ez még 2008-ban történt, saját kútfőből jöttem rá ezekre a mocskos lehúzásokra.
De tudom a jelen lévők mindig kivételek, nálatok még ti fizettek azért, hogy az ügyfél oda tegye a pénzét. :D :D :D Te meg el is hiszed, hogy így van.
Tessék itt van a színes-szagos-mázas tőkegarantált is amiről te írtál. Csak, hogy ne kelljen keresni. Még ha te nem is olvasod el biztos lesz akinek ez felnyitja a szemét és hasznára válik.
Leírtam, h nem 6 millió, hanem több.
Erre jön még rá a hozam.
És mellette van ugye maga a védőháló.
Jó tudom neked az kellene, h 20% hozam, a biztosítás legyen díjmentes, de persze 20-30 milliókat fizessen ha baj van.
Most te ezeket komolyan gondolod?
Jól van látom, hogy működött az agymosás.
Sehol sem írtam, hogy milliókat kell kamatoznia, de te kiforgatod a szavaimat, ahelyett, hogy elolvasnád azt ami lerántja a leplet arról amivel mossák az agyatokat. Gratulálok! Ideális ügynök vagy!
Elolvastam, 100% igaz, h van ilyen, de nem mindegyik.
Így meg fölösleges erről vitázni, h látatlanban beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!