Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van az, hogy ugyan...

Miért van az, hogy ugyan arról a telefonról egyesek nagyon rossz véleménnyel vannak, mások meg azt írják soha jobb telefont ennyi pénzért?

Figyelt kérdés

Most épp konkrétan az LG GT540 Optimusra gondolok,de megnéztem már pár telót,ott is ugyan az volt.

Nincs egységes vélemény,ráadásul mindenkinek mással van a baja,így azt sem mondhatom,hogy egy vagy két területen gyenge lehet valóban a teló.

Akkor akik rosszat írtak azok jobbhoz voltak szokva és azért?

Vagy jobban szőrszálhasogatóak?

Vagy hibás telefont sikerült venniük?

2011. máj. 16. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más az igénye más funkciót használ. Egyiknek ez tetszik benne, másiknak meg az. Meg ugye az ember akkor ismrheti ki igazán a telóját ha már megvette és használja nap, mint nap, óránként stb. Nekem a Samsung-ommal csak az a baj, hogy az Istenért se tudom kikapcsolni a bluetooth-t.
2011. máj. 16. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szembesültél a fórumok alaphibájával: nem tudni ki írta. Egy rutinos csóka aki rögtön látja a hibákat, vagy egy nyeretlen kétéves, aki egy mp3 csengőhangtól is hanyattdobja magát :) adj igazat nekik, ha tudsz.
2011. máj. 16. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért, mert mindenkinek mások az elvárásai. Épp ezért én nem véleményeket nézek, hanem ténykeet, hogy mit tud a telefon, és ebből nekem mire van szükségem.
2012. máj. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!