Melyik a jobb, a Nintendo Wii, vagy a Playstation+? Melyik miért jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék 1 új konzolt,de nem tudok dönteni...Kérem a segítségeteket!
2010. márc. 3. 21:46
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*Playstation3
2010. márc. 3. 21:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Az Xbox 360-nal jársz a legjobban az a legjobb! Én fél éve vettem 1-et és imádom előtte haveroknál mindet kipróbáltam és ők is az Xbox 360-at ajánlották. Ja és novemberben jön rá a Project Natal.:D

http://www.youtube.com/watch?v=Rhd5xVkxnYg

2010. márc. 3. 22:16
 3/15 anonim ***** válasza:

A Wii-t nem érdemes sem a PS3-hoz, sem az X360-hoz hasonlítani. Inkább utóbbi kettő van versenyben egymással, a Wii, az Wii, hiába nextgen konzol ő is. Attól függ, hogy mit ajánlok, hogy mire kell.

Ha egyedül tolod a játékokat otthon a szobádban, akkor PS3, vagy X360. Ha van barátnőd, feleséged, gyermeked és szeretnéd, hogy ő is veled játszon, de igazából nem egy nagy gamer, akkor a Wii-t ajánlom, igazi kis közösségi játékgép és rendesen meg is mozgat.

Én a Wii-t venném jelen pillanatban.

2010. márc. 3. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát valóban semmi köze egymáshoz, csak annyi, hogy konzol konzol. A PS-el vagy az Xbox-al játszol otthon elvagy, a WII meg inkább szórakozás, főleg ha többen vagytok vagy házibuliba.
2010. márc. 3. 22:41
 5/15 anonim ***** válasza:
PS3 egyértelmű! A blueray miatt is megéri
2010. márc. 4. 06:02
 6/15 anonim válasza:
Hát aki ekkora hülyeséget tud kérdezni az inkább vegyen képregényt. Már csak ár külömbséget nézve is. Ha meg a pénz nem számít, azért kérdezted akkor meg PS3 az minden megb***a. A wii dedósoknak való, az x box meg spurroknak.
2010. márc. 4. 10:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha képesség szerint nézzük a Wii-t tényleg nem szabad a PS3-hoz hasonlítani, bár ha olvasnátok híreket mindig úgy íják le hogy a 3 nagy vetélytárs(PS3, Xbox 360, Wii).

Wii: Ezt egy japán cég, a Nintendo teremtette, ez egy szórakoztató KONZOL(mivel ez is megérdemli a konzol nevet).Ezt a kis fehér vagy fekete gépet egész olcsón belehet szerezni újonnan, a legolcsóbb 47 990Ft( [link] ). Ehhez két kontroller van, mind a kettő mozgásérzékelős és most jön a lényeg. A mozgásérzékelőségének köszönhetően a játékbeli karakter azt csinálja(pontosan) amit te csinálsz(mármint fizikailag). Például: Van hozzá egy jó játék a címe Wii Sports. Itt van egy olyan például hogy tenisz. Ott a karakter hajszál pontosan olyan ívben üt ahogyan te a TV előtt. És valóban nagyon szórakoztató, főleg ha több ember is van. Ha sokan vannak a családban nagyon ajánlom ezt neked.

Xbox 360: Ezt egy amerikai cég, a Microsoft(szerintem már hallottál róluk, ők csinálták a Windows-t) Sokan azt mondják hogy jó, de sokan hogy rossz. Az én véleményem az hogy egy olyan közepes. Ami nekem tetszik benne az az ára, és a játékbeli irányíthatóság(vagyis a kontroller használása egész könnyű, itt leszögezném hogy ezek a kontrollerek már nem mozgásérzékelősek). Itt azért rögtön leírom hogy kétfajta van az egyik az Arcade, a másik pedig az Elite. A külsejüket és HDD-jüket leszámítva nem különböznek. Az Arcade csak fehér színű és a belső memóriája csak 256MB-os. Az Elite színe korábban még csak fekete színű volt de ma már lehet kapni fehér színűben is, a memóriája pedig nyomasztóan magasabb az Arcade-énál, itt is két fajta van az egyik 120GB-os, a másik pedig 250GB-os. A legolcsóbb Arcade 42 990Ft, a legolcsóbb Elite pedig 57 990Ft( [link] ). Ha CSAK a játékok miatt akarsz konzolt venni akkor a box-ot ajánlanám. Olyan exkluzívok vannak hogy: Halo sorozat, Gears of War sorozat(bár az első rész kijött PC-re, de azt is box-ról portolták át, a 2. rész pedig csak box-ra jött ki szóval ez is exkluzívnak számít), Forza sorozat.

PS3: Ezt szintén egy japán cég teremtette, de ezt már nem a Nintendo hanem a Sony. Ebből is két fajta van az egyik a Fat(ebből még lehet kapni a boltokban de nem sokáig mivel a Sony abbahagyta a gyártását már januárban), a másik pedig a Slim. Mondom hogy mi a különbség a Slimen.

- 32%-al csökkent a gép mérete

- 34%-al kevesebb áramfogyasztás

- 36%-al könnyeb(súly)

- és nyomasztóan olcsóbb a Fat-nél

A legolcsóbb Slim amit láttam az 64 990Ft, szóval nem olyan drága. Ha te a játékon kívű mást is szeretnél csinálni(böngészni a neten, filmek nézése, TV csatornák nézése) akkor ezt ajánlom. Az én véleményem szerint ennek a kontrollerje jobb. Míg a box-nál a két analóg kar össze-vissza vannak, addig ennél egymás mellett vannak középen(logikusabb megoldás nem?). Ja és ez is mozgásérzékelős. Exkluzív játékok: Uncharted 1-2, Gran Turismo sorozat, Killzone 2, Little Big Place, Heavy Rain, God of War 1-2-3, Resistance 1-2. Ezek mind nagyszerű játékok. Már ezekért is nagyon érdemes PS3 Slim-et venni.

Én nyáron PS3 Slim-et fogok venni, szóval egyértelmű hogy melyiket fogom a legjobban ajánlani.

u.i.:

Nem PS3 fanboy vagyok csak hogy tisztázzuk. Ezek csak a véleményeim.

JÉÉÉZUSOM MENNYIT ÍRTAM!!!

Remélem tudtam segíteni a döntésben. Majd kérlek írd le hogy mire jutottál. Kössz.

2010. márc. 6. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:

Ja bocsánat a PS3-hoz elfelejtettem linkelni:

[link]

2010. márc. 6. 14:34
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönet ezt a hosszú leírást,nálam most a Wii és a PS3 versenyzik,de az is lehet,h. mindkettőt veszek : )
2010. márc. 11. 15:02
 10/15 anonim ***** válasza:

A Wiin hogy lehet lövöldözös és autós játékot játszani?

Amerre mozgatod az írányítot, úgy mozog a puska vagy az autó? Wiire is vannak komolyabb játékok? Mi az a nunchuck ami hozzá lehet venni? Milyen tartozékokat lehet hozzá venni? Drágák? Mesélnétek Wii játékélmenyekről?

Xbox az nagyon jól hangzik, nm is drága, ha kiflasheled lehet hozzá olcsón letölteni játékot. Ezekhez is vannak olyan kiegészítők mint pl karaoke, táncszőnyeg, pisztoly?

Az xboxon is lehet netezni? Vann benn Wifi vagy lehet hozzá csatlakoztatni wifivevőt? Bár mondjuk kicsit félek mert állítólag sok hibás van köztük és lehet használtan venném. Kilehet szűrni, h melyik olyan (ledhibás) vagy nm is tom most mit olvastam róla :) És jól hangzik az a project natal is :)

A flashelő programot le is lehet tölteni vagy érdemesebb inkább megvenni, lehet vmi baja a gépeknek ha letöltött verzióval flashelek?

A ps3 is nagyon tetszik bár nekem sajnos túl drága a játékok hozzá :( A blueray is nagyon jól hangzik :)

De lehet, h ps2-t veszek :D Ahhoz is vannak jó játékok nm?

Ahhoz van karaoke, táncszőnyeg és pisztoly is :)

Gondolom ha a ps3-mal van összehasonlításban az xbox akkor jobb, jobb grafikájú játékok lehetnek xboxra :)

NFS és Tekken is van xboxra?

Nm vagyok valami nagy játékos, de szeretem a autós, lövöldözős játékokat, stratégiai játékokat is :)

Aki tud, kérem segítsen! ezer köszönet előre is!

2010. márc. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!