Melyik a jobb, a Nintendo Wii, vagy a Playstation+? Melyik miért jó vagy rossz?
14:26-nak
Először is nem illik más kérdésében kérdezni. Másodszor mi ez a sok kérdés itt?! Ismered a Google-t? Nézd meg ott a dolgokat és ha nem találsz semmit akkor már kérdezhetsz itt.
15:42-nek
Elnézést kérek, gondoltam nem nyitok új kérdést (van már elég) itt is lesz egy két segítő ember aki válaszol, ha van rá ideje. (És ezek a válaszok nem csak nekem lennének szerintem hasznosak)
Te nem ezek közé az emberekhez tartozol. Képzeld el nem is egy helyen keresgéltem, de feltételeztem ha ide írom a kérdéseimet, valaki csak tud segíteni, akinek van tapasztalata. (Időt és energiát is spórolok vele)
"Ismered a Google-t? Nézd meg ott a dolgokat és ha nem találsz semmit akkor már kérdezhetsz itt."
Ha a Google-ben megnéztem akkor már nem lesz illetlenség itt kérdeznem? :S
Még egyszer nagyon sajnálom.
Bocs az Offért, többet nem fordul elő.
17:28-nak
Bocs de elég szar napom tegnap ezért írtam így neked.
Na szóval a lövöldözős kérdésedre itt a válasz: http://www.youtube.com/watch?v=o3oa8ctbVYA
És a Wii eléggé olcsó úgyhogy.
Az Xbox kiflashelésével kapcsolatban meg annyit mondok hogy NE!!! Nem éri meg. Kezdjük ott hogy ugrott a 3 éves garancia. Másrészt a net is ugrott. Le bannolják a gépedet és csak single módban tudod nyomni a játékot ha eredeti ha nem. De ha nagyon kell egy játék akkor csak van hozzá pénzed és megveszed eredetibe. Ha box-ra van pénzed akkor játékokra csak kell hogy legyen. Mégegszer mondom a flashelés baromság.
A PS3-hoz a játékok nem drágák ugyanannyiba kerülnek mint a box-éhoz.
Na most ha összehasonlítunk egy pár multiplatform játékot PS3-on és Xbox-on akkor láthatjuk hogy a legtöbb játék box-on szebb, mivel PS3-ra eléggé nehéz játékot programozni. Szóval a legtöbb multiplatform játék PS3-on gyengébb DE!! Itt azért muszáj föl hoznom az exkluzívokat is, mivel ezek qrva faxán néznek ki! Hogy egy párat megemlítsek --> Uncharted 1-2, Resistance 1-2, God of War 1-2-3, Killzone 2, Gran Turismo sorozat. Ezekről nézzél videókat a You Tube-on mert ezek nagyszerű játékok és grafikában leverik az összes játékot.
Mégegyszer bocs hogy leugattalak az előző hozzászólásommal. Nagyon röstellem.
Én is bocsánatot kérek :)
Tényleg nm illik mások hozzászólásainál kérdezni :)
Veszek egy ps2-t ha találok olyan 20, 20alatt játékokkal. És egy flashelt xboxot is majd csak még nm tom, h elite vagy arcade. A ps3 és a wii nekem drága :)
Köszy szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!