Melyik a jobb, a Nintendo Wii, vagy a Playstation+? Melyik miért jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Venni szeretnék 1 új konzolt,de nem tudok dönteni...Kérem a segítségeteket!
2010. márc. 3. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

14:26-nak

Először is nem illik más kérdésében kérdezni. Másodszor mi ez a sok kérdés itt?! Ismered a Google-t? Nézd meg ott a dolgokat és ha nem találsz semmit akkor már kérdezhetsz itt.

2010. márc. 12. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:

15:42-nek

Elnézést kérek, gondoltam nem nyitok új kérdést (van már elég) itt is lesz egy két segítő ember aki válaszol, ha van rá ideje. (És ezek a válaszok nem csak nekem lennének szerintem hasznosak)

Te nem ezek közé az emberekhez tartozol. Képzeld el nem is egy helyen keresgéltem, de feltételeztem ha ide írom a kérdéseimet, valaki csak tud segíteni, akinek van tapasztalata. (Időt és energiát is spórolok vele)

"Ismered a Google-t? Nézd meg ott a dolgokat és ha nem találsz semmit akkor már kérdezhetsz itt."

Ha a Google-ben megnéztem akkor már nem lesz illetlenség itt kérdeznem? :S

Még egyszer nagyon sajnálom.

Bocs az Offért, többet nem fordul elő.

2010. márc. 12. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:

17:28-nak

Bocs de elég szar napom tegnap ezért írtam így neked.

Na szóval a lövöldözős kérdésedre itt a válasz: http://www.youtube.com/watch?v=o3oa8ctbVYA

És a Wii eléggé olcsó úgyhogy.

Az Xbox kiflashelésével kapcsolatban meg annyit mondok hogy NE!!! Nem éri meg. Kezdjük ott hogy ugrott a 3 éves garancia. Másrészt a net is ugrott. Le bannolják a gépedet és csak single módban tudod nyomni a játékot ha eredeti ha nem. De ha nagyon kell egy játék akkor csak van hozzá pénzed és megveszed eredetibe. Ha box-ra van pénzed akkor játékokra csak kell hogy legyen. Mégegszer mondom a flashelés baromság.

A PS3-hoz a játékok nem drágák ugyanannyiba kerülnek mint a box-éhoz.

Na most ha összehasonlítunk egy pár multiplatform játékot PS3-on és Xbox-on akkor láthatjuk hogy a legtöbb játék box-on szebb, mivel PS3-ra eléggé nehéz játékot programozni. Szóval a legtöbb multiplatform játék PS3-on gyengébb DE!! Itt azért muszáj föl hoznom az exkluzívokat is, mivel ezek qrva faxán néznek ki! Hogy egy párat megemlítsek --> Uncharted 1-2, Resistance 1-2, God of War 1-2-3, Killzone 2, Gran Turismo sorozat. Ezekről nézzél videókat a You Tube-on mert ezek nagyszerű játékok és grafikában leverik az összes játékot.

Mégegyszer bocs hogy leugattalak az előző hozzászólásommal. Nagyon röstellem.

2010. márc. 13. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is bocsánatot kérek :)

Tényleg nm illik mások hozzászólásainál kérdezni :)

Veszek egy ps2-t ha találok olyan 20, 20alatt játékokkal. És egy flashelt xboxot is majd csak még nm tom, h elite vagy arcade. A ps3 és a wii nekem drága :)

Köszy szépen a segítséget!

2010. márc. 13. 19:11
 15/15 A kérdező kommentje:
Engem se zavart...
2010. márc. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!