Miért vannak egyesek oda az MLM-től, h mekkora rossz?
Ma egy rokonom mikor meghallotta, h üzletkötőként dolgozok MLM-ben akkor teljesen fel volt háborodva, h hogy lehettem ilyen hülye meg ő az ilyeneket rögtön elhajtja.
Holott szerintem nagyon is jó, de itt az oldalon meg az interneten is csak az anyázó embereket látok.
Miért vannak felháborodva, ha egyszer nem is ismerik csak hallomásból meg ami felidegesít, h szerinte engem is biztos átvernek, de mindezt mondom úgy állítja, h fogalma nincs semmiről.
Valamiért nem ment el a válaszom.:)
Szóval én nem foglak letámadni, mert nem tudom pontosan mit takar ez. Ez is ilyen piramis jellegű munka lenne, amibe embereket kell meghívnod, s utánuk is pénzt kapsz, majd ők nekik is embereket kell beszervezni, s ők is az után kapnak pénzt, tehát te már dupla pénzt kapsz....stb?
Kedves kérdező. Ha az első válaszoló kérdésére igent válaszoltál, akkor neked sincs löveted róla, hogy miről is szól az mlm.
Az mlm-ben sosem a belépésért kap pénzt a beléptető, hanem az eladott termék után kap jutalékot. Beléptethetsz te ezer ember is, ha nincs eladott termék, akkor egy rohadt fillért nem kapsz.
Nah majd ha rájössz, hogy a biztosítás és az mlm az egyik legrosszabb párosítás, akkor te is lelépsz majd onnan. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a stílusodból ilyen 20-as évek elején járó emberke lehetsz. Majd ha végiggondolod te is, hogy mennyire egy átverés a unitlinked biztosítás, akkor majd hányni fogsz tőle, hogy ezt csinálod.
Soha többet biztosítással nem fogok foglalkozni. Annál sz@rabb megtakarítás nem nagyon van.
Osztom a 3. válaszoló véleményét, hogyha piramist kell építeni, akkor te sem nagyon tudod, hogy mi az mlm. Sokan vannak így ezzel.
Biztosítós mlm. Gratulálok!!!
A sikeres mlm cégeknek az a titka, hogy háztartásban sűrűn fogyó termékeket árulnak. Amit az ember szívesen megvesz havonta. biztosítást nem veszünk sűrűn, pláne, hogy az ára sem olyan, amit sokan megengedhetnek maguknak.
De vitamint, étrendkiegészítőt (mondjuk sztem ezzel az a bajom, hogy állandóan a lelkiismeretre próbál hatni, és minden ügynök hirtelen orvossá is válik), háztartási tisztítószereket, arcápolási, szépségápolási termékeket az emberek szívesen vesznek.
Látom.
1.Azon kívül, h csak azt szajkózzák h szar, érv nélkül az bőven elmond mindent.
2.Még jó, h leírtam, h nem belépésért, hanem eladott termék után jár a pénz, erre egyesek még mindig ezen lovagolnak(ha már máson nem tudnak).
Miért is gratulálsz a biztosító MLM felálláshoz?
Mi bajod van át unit lineddel azon kívül, h szar?
Szerintem itt a sértődöttség meg az önérzet beszél a válaszolókból, ha nekik nem sikerült az csak azért lehet, mert szar a termék.
Ha meg esetleg másnak megy az meg hazudik, mert nehogy már, az nem lehet, mert a végén még kiderül, h szerencsétlen voltam.
Más kérdéseket is megnéztem, a válaszok ott is kimerülnek ebben, h mert szar!
Miért is szar?
Mert szar és kész!
Speciel én leírtam, hogy nem mindegy, milyen mlm, meg mlm és mlm között is van különbség, és hogy miért jobb az, ami nem olyan terméket árul, amit életében egyszer vesz meg az ember. Ha ez a hozzá nem értésem, akkor nem értek hozzá :D
Sok sikert a biztosítós mlm-hez! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!