Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex-robot átverés?

Peppusz kérdése:

Forex-robot átverés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rátaláltam egy honlapra, ahol forex robotot árultak, de volt egy demo verziója (amiről később kiderült, hogy egy az egyben ua. mint az igazi) és elkezdtem használni egy demo accounton, melynél 100.000$-om volt. első nap elég jól produkált számot nem mondok, de nagyon jól! Utána nézegettem a honlapjukat ( [link] és rámentem a kapcsolataikra, reménykedtme, hogy legalább egy telefonszám vagy vmi egyéb mint hoyg egy e-mail cím legyen csak. Nem baj, írok nekik egy E-mail-t, hogy azért még is tudjam, hogy milyen esélyekkel, és garanciával hozzák a progit Magyarországra, mert én a honlapjuk alapján azt mondanám, hogy átvágás. De másnapra kaptam, egy nagyon segítőkész levelet, mindenre válaszoltak, de arra, nem,ami a fontos lenne, mert megkértem őket, hogy a cég címét, telefonszámát, meg a cég létéről igazoló adatokat. Hát persze a tőkém nő egyre csak jobban. Megrendeljem, nem tudom hogy átvágás-e Ti mit gonodltok?

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Köszönöm!

#átverés #csalás #robot #Forex #tőzsde #kamu #tőzsde robot #EA-boss #eaboss
2013. márc. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim válasza:

Szia,

bármiféle kérdésed van, vagy biztonságos hosszútávú

jövedelemre szeretnél szert tenni, keresd fel ezt az oldalt, amely információkat tartalmaz a forex robotokról kezdőknek és haladóknak.

Az oldal elemzéseket, teszteket és személyre szabott segítséget biztosít az ide látogatóknak.

www.fxrobot.hu

Facebook: [link]

2014. ápr. 12. 15:41
 62/63 anonim ***** válasza:
Ha biztonságos hosszútávú jövedelemre szeretnél szert tenni, messze kerüld el a kereskedelmi forgalomban kapható robotokat. Te meg húzzál a vérbe a reklámoddal.
2014. ápr. 28. 22:16
 63/63 anonim ***** válasza:
Kisemberként nem fogsz a tőzsdéből megélni, aki itt kamuzza hogy dollármilliókat keres, annak nehogy bedőlj már. :D olyanok élnek tőzsdézésből mint Soros, meg hasonlók. A piac meg pont hogy ku.vára kiszámíthatatlan, pont ezért ha nincsenek kapcsolataid meg belső infóid, akkor cseszheted a sok neten összeolvasott baromságot. Szépen hangzik hogy otthon a fotelból leszel dollármilliomos, csak hát mese habbal. Semmi ész nem kell hozzá amúgy, csak sok pénz, jó kapcsolatok és jókor jó helyen lenni, ennyi.
2017. júl. 24. 02:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!