Forex-robot átverés?
Sziasztok! Rátaláltam egy honlapra, ahol forex robotot árultak, de volt egy demo verziója (amiről később kiderült, hogy egy az egyben ua. mint az igazi) és elkezdtem használni egy demo accounton, melynél 100.000$-om volt. első nap elég jól produkált számot nem mondok, de nagyon jól! Utána nézegettem a honlapjukat ( [link] és rámentem a kapcsolataikra, reménykedtme, hogy legalább egy telefonszám vagy vmi egyéb mint hoyg egy e-mail cím legyen csak. Nem baj, írok nekik egy E-mail-t, hogy azért még is tudjam, hogy milyen esélyekkel, és garanciával hozzák a progit Magyarországra, mert én a honlapjuk alapján azt mondanám, hogy átvágás. De másnapra kaptam, egy nagyon segítőkész levelet, mindenre válaszoltak, de arra, nem,ami a fontos lenne, mert megkértem őket, hogy a cég címét, telefonszámát, meg a cég létéről igazoló adatokat. Hát persze a tőkém nő egyre csak jobban. Megrendeljem, nem tudom hogy átvágás-e Ti mit gonodltok?
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Köszönöm!
Feltűnt amúgy, hogy hangsúlyosan használod a "hosszútávon" kifejezést.
De miért? Ha azt állítod, hogy hosszútávon nem lehet nyereségesen kijönni a kereskedésből, az azt jelenti, hogy rövidtávon esetleg igen, de akkor ott miért? Szerencse? Azt állítod, hogy a kereskedés gyakorlatilag szerencsejáték? Vagy nem ez a gondolatmenet lényege?
Ha viszont ez, akkor nem értem...hogyan lehet valami, ami annyira kiszámíthatóan viselkedik, mint a piac, bármiféle szerencsejáték alapja? Mármint a megfelelő hozzáállás mellett nyilván, hiszen mindent lehet ész nélkül csinálni, de most nem arról beszélünk, amikor valaki tudatosan hazárdírozik a tőzsdén.
Én azt gondolom, mint legtöbb dolog az életben ez is el van túlozva. A devizakereskedelem valódi hozama ugyanis alacsony, csak pár százalék+. Tehát a valóság ez esetben is kiábrándító.
Akkor kinek éri meg? A nagy halaknak, alapoknak, magának az államnak, a szolgáltatóknak etc. Az emberi pszichológiát használják fel legfőbb fegyverként.
A nyomorból élnek a tehetősek, ez van.
Pár százalék, havonta, igen. Aztán a kamatos kamatról hallottál -e?
Ha az ember nyit egy 500 e ft-os számlát, majd szépen minden hónapban termel rá 5% profitot, 10 év múlva dollármilliomossá válik. Igaz, csak egy millióról beszélünk, de USD-ből az is szép summa. Persze, ehhez stabilan meg kell, hogy legyen az 5%.
Megsúgom azért, hogy a gyakorlott traderek nagy része havi 10-15%-ot szokott termelni, relative alacsony kockázat mellett. Ehhez nem kell nagy halnak lenni. Tapasztalat, rutin, és persze sok tanulás kérdése. Az viszont tény, hogy ha a tapasztalat megszerzéséhez szükséges időt is hozzávesszük, akkor már nem 10 évről beszélünk...de még ha 15-20 is, jobb 40 évesen megkeresni az első dollármilliónkat, mint soha, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!