Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex-robot átverés?

Peppusz kérdése:

Forex-robot átverés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rátaláltam egy honlapra, ahol forex robotot árultak, de volt egy demo verziója (amiről később kiderült, hogy egy az egyben ua. mint az igazi) és elkezdtem használni egy demo accounton, melynél 100.000$-om volt. első nap elég jól produkált számot nem mondok, de nagyon jól! Utána nézegettem a honlapjukat ( [link] és rámentem a kapcsolataikra, reménykedtme, hogy legalább egy telefonszám vagy vmi egyéb mint hoyg egy e-mail cím legyen csak. Nem baj, írok nekik egy E-mail-t, hogy azért még is tudjam, hogy milyen esélyekkel, és garanciával hozzák a progit Magyarországra, mert én a honlapjuk alapján azt mondanám, hogy átvágás. De másnapra kaptam, egy nagyon segítőkész levelet, mindenre válaszoltak, de arra, nem,ami a fontos lenne, mert megkértem őket, hogy a cég címét, telefonszámát, meg a cég létéről igazoló adatokat. Hát persze a tőkém nő egyre csak jobban. Megrendeljem, nem tudom hogy átvágás-e Ti mit gonodltok?

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Köszönöm!

#átverés #csalás #robot #Forex #tőzsde #kamu #tőzsde robot #EA-boss #eaboss
2013. márc. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
50%

"ismerem a helyzetet és alapos tudásom van róla" - fraszt, ujra es ujra bebizonyitod, hogy lovesed sincs az egeszrol.

"Láttam, hogy emberek évek alatt megtakaírtott pénzét elvitte egy ilyen befektetés" - a kereskedes NEM befektetes. Mar itt eleve rossz fele indulsz el, nagyon csunyan. Ad2: igen, nagyon sok ember elvesziti a penzet a tozsden, de mivel ez egy 0 osszegu jatek, ezert azt a penzt valaki mas szerzi meg. Az, hogy minden esetben a bankok nyernek, es a kisember veszit, tevedes. Pontosabban, alapvetoen tenyleg sok esetben igaz, de van ott a bankok arnyekaban jo par kisember a nyero oldalon is. Ok azok, akik akik profi modon elsajatitottak ennek a szakmanak a csinjat-binjat, es a markukba rohognek amikor meghalljak a hozzad hasonlokat "atveres"-t skandalni.

"Ilyen spekulációval nem lehet pénzt keresni" - de lehet, heti, napi, havi szinten megteszem es ismerek masokat is, akik szintugy. Nyugi, ismerek en is olyat, aki belebukott, sot, annak idejen en is buktam vele, szerencsere nem sokat, ami azota mar amugy is tobbszorosen visszajott. Mondjuk en mar akkor sem befekteteskent tekintettem erre, ahogy te nagyon tevesen annak tartod.

"mert ha te képzetlen ezt csak úgy megírnád rájönnél magadtól és ebből élnél, akkor a sok diplomás nem lenne munkanélküli és az ING bank vezetője nem nálam kuncsorogna, hogyan fektesse be a lóvémat" - mar megint mi a bus fenerol beszelsz? Ahhoz, hogy a tozsden sikeres legyel, nem kell kepzettseg. Tapasztalat meg rutin kell hozza, rengeteg turelem, meg legfokeppen olyan pszichologiai adottsagok, amikrol korabban beszeltem. Semmifele kepzettseg nem szukseges hozza, sem gazdasagi, sem penzugyi. Artani amugy nem art, de nem szukseges. Azt pedig ujra elmondom, a kereskedes, NEM befektetes.

"Higyjetek nekem, ez egy ÁTVERÉS " - hisz a halal.

Ember, te nagyon csunyan el vagy tevedve. Gyanitom, hogy te vagy az, akit atvertek, es most keserusegbol, meg talan nemi kozvetett joindulatbol probalsz masokat lebeszelni errol az egeszrol...ami szep es jo, csak az a baj, hogy alapvetoen nem erted a dolgokat. Ha te befekteteskent tekintesz erre, es akepp is csinaltad, vagy ismersz ilyen embereket, nem csoda, hogy rossz tapasztalataid vannak.

A kereskedes NEM befektetes. Hogymondjam, lehet azt ugy is csinalni, de az nem kereskedes...es jo esellyel csoddel vegzodik, ahogy azt te is allitod. A kereskedesnel nem a penzed dolgozik erted, te dolgozol a penzedert. Ez rengeteg munkat jelent, akar napi szinten is, latszik, hogy errol sincs fogalmad, ezert magyaraztal korabban, hogy ez nem jar munkaval. Erted mar, hogy mirol beszelek? A kereskedes NEM befektetes, mert nem csak folteszed a penzed vmi tippre (jobb esetben vmi elemzesre) aztan varod, hogy mi lesz. A kereskedesnel kokemenyen dolgozol azert, hogy meglegyen a napi/heti/havi profit. Szellemi munka, de izzaszto es rendkivul megerolteto tud lenni, mentalisan.

Ha meg mindig nem erted, amit irok, kerlek inkabb ne reagalj. Nem sok ertelme lenne, ha ujra beirnad, hogy atveres, atveres. Sajnalom amugy, ha teged atvertek, csak ez nem jogosit fel arra, hogy a tudatlansagot miatt masok fejet hulyesegekkel tomjed.

2013. ápr. 6. 15:24
 22/63 anonim ***** válasza:

Csak, hogy egy kicsit erthetobb legyek en is.

Tehat ha te fogod a penzed, es rabizod egy penzugyi szakemberre, aki allitolagosan majd a tozsden meg ezerszerezi neked a zsetont...ez valoban befektetes.

Igy is lehet penzt keresni (csak nagyon meg kell valogatni, h kire bizod ra), de nagyon sok a csod story, nem veletlenul, mert sok a kontar.

A kereskedes nem errol szol. Ott csak es kizarolag te magad kezeled a tokedet, es te is felelsz erte. Ha nem vagy eleg jo, ott is el fogod vesziteni a penzt, de ha jo vagy - es nem lehetetlen jonak lenni benne - akkor pedig szep lassan, turelmesen szep hozamot erhetsz el.

Azt mondd meg nekem, mi ebben az atveres??

2013. ápr. 6. 15:30
 23/63 anonim ***** válasza:

Az egyetlen tenyleges atverest a brokered kovetheti el - ha manipulalja az arakat, vagy ha egyszeruen nem fizet. Erre van sajnos pelda, de aki egy kicsit utananez, talalhat megbizhato, szabalyozottan mukodo (felugyelt) brokereket.

Soha nem szabad 100%-ig megbizni egyikben sem, de ezert kell a profitnak legalabb egy reszet rendszeresen kivenni szepen, azt csa.

2013. ápr. 6. 15:34
 24/63 anonim ***** válasza:
8%
Tökletesen értem miről van szó. :D. De ez is lutri. Most felteszel pénzt devizában amikor alacsony a piac és várod, hogy emelkedjen, aztán lehet hogy 2 hét alatt nyersz 20%-ot és azt hiszed ez így lesz mindíg, de általában a világgazdaság kiszámíthatatlan és hosszú távon változik a valuta, te pedig várhatsz a nyereségedre éveket, ha lesz egyáltalán :S
2013. ápr. 6. 18:30
 25/63 anonim ***** válasza:
55%

Tökletesen értem miről van szó. :D. De ez is lutri. Most felteszel pénzt devizában amikor alacsony a piac és várod, hogy emelkedjen, aztán lehet hogy 2 hét alatt nyersz 20%-ot és azt hiszed ez így lesz mindíg, de általában a világgazdaság kiszámíthatatlan és hosszú távon változik a valuta, te pedig várhatsz a nyereségedre éveket, ha lesz egyáltalán :S

A jóisten áldjon már meg, mikor fejezed be?

"Tökletesen értem miről van szó." - nem, még mindig nem érted, pont ez a baj

"De ez is lutri" - az életben soha, semmi nem biztos, csak az, hogy egyszer meg kell halni, és ez is csak a tudomány jelen állása szerint igaz. Minden más lutri, ami számunkra a tőzsdézés szempontjából fontos, az az, hogy vannak különböző mértékű valószínűségek, több nem is kell.

"Most felteszel pénzt devizában amikor alacsony a piac és várod, hogy emelkedjen" - bár szóról szóra értelmezve tényleg erről van szó, valójában köze nincs ahhoz, amire te gúnyosan célzol. Mi az a "most" ott a mondat elején? Mikor? Csak úgy? Nem! Akkor veszek, mielőtt az árfolyam emelkedésbe kezd, és az előtt adok el, amikor csökkenés következik be. Szoktam tévedni? Igen. Számít hosszútávon néhány tévedés? Nem. Problem?

"aztán lehet hogy 2 hét alatt nyersz 20%-ot és azt hiszed ez így lesz mindíg" - hiszi a nagybácsikád. Nem hiszek én semmit. Csinálom, amihez értek, az idő és a számok pedig engem igazolnak. 2 hét alatt pedig abszolute irreális a 20%, az hosszú távon biztosan nem fenntartható. Előfordult már, hogy összejött de csak 1-2x és nagyon speciális körülmények kellenek hozzá. Aki heti 10%-ra hajt, az tipikusan az a lúzer, akiről beszélsz, aki aztán elszarja az összes pénzét. Havi 10%, nekem ez szokott lenni a cél. Ha nem érem el, az sem baj, ez nem lóverseny.

"de általában a világgazdaság kiszámíthatatlan" - gazdaság nem egyenlő a piaccal, ez egy olyan alap dolog, és még ezt sem tudod?

"és hosszú távon változik a valuta, te pedig várhatsz a nyereségedre éveket, ha lesz egyáltalán" - te, olyanról, hogy tőkeáttét hallottál már? Ha nem, nézz utána előbb, és majd utána folytassuk.

Amúgy megint úgy tűnik nekem ezen a ponton, hogy veled azt történt, hogy elszartál egy csomó pénzt, mert rábíztad valakire (tehát befektetted, nem kereskedtél vele) aki elszarta neked, és te most a tőzsdét, ill. a piacot okolod ezért, és hangoztatod, hogy átverés, pedig csak egy ember vert át, aki egy kontár volt. Mást nem nagyon tudok levonni következtetésként, mert dől belőled a butaság, ugyanakkor nagyon érzelmesen éled meg az egészet ami személyes veszteségekre utal.

2013. ápr. 6. 20:06
 26/63 anonim ***** válasza:

Mellesleg...

"Most felteszel pénzt devizában amikor alacsony a piac és várod, hogy emelkedjen"

Tehát mikor is? Melyik piac és mi az, hogy alacsony a piac? Ez mit jelent? Tudod definiálni? Várod, hogy emelkedjen, aha...na és meddig? Tudod, hogy hol fogsz kiszállni?

Ha ezekre a kérdésekre egy adott ügylet esetében vagy úgy általánosságban nem tudsz válaszolni, akkor annyit tudsz az egészről, mint nagyanyám, és feleslegesen téped a szádat.

2013. ápr. 6. 20:21
 27/63 anonim ***** válasza:

Azt ugye te határozod meg a robottal, hogy melyik devizába teszed fel a pénzt, de jó közgazdászok elmondták, hogy néha csurran cseppen a kezdőnek is, de ebből megélni hosszú távon nem lehet.

Én valóban értek hozzá ! Ez olyan mint a Roulette. Bemész. Előszőr életedben teszel a pirosra meg a páratlanra, kijön és azt hiszed ezzel fogsz megélni. Hát elmondom, hogy nem !

Az nem igaz, hogy nincsen biztos dolog az életben. ebből látszik, hogy a termelőgazdasághoz nem értetek, csak a spekulációhoz, ugyanis ott valóban van reális profit. Itt nincsen, bár lehet szerencséd. Írsz egy robotot, buksz, de néha bejön és azt hiszed, hú de jó a progi, meg mennyit érhet. Hát megmondom : SEMMIT !

Nem lehet egzaktúl megmondani előre egy deviza reális nyereségét egy szűk intervallumban és fellépnek olyan tényezők is amik ezt a nyereséget elveszik.

2013. ápr. 7. 01:56
 28/63 anonim ***** válasza:
62%

Ok, akkor menj és kapáld tovább a földet. Szükség van olyan emberekre is, akik valós javakat termelnek, ezt egy percig sem vitatom.

A vitát meg befejeztem veled, aki beleolvas a topicba, úgyis látni fogja a hozzászólások tartalmi minőségéből, hogy kinek van legalább vmi halvány fogalma dolgokról, és ki az, aki csak fröcsög a levegőbe.

2013. ápr. 7. 07:48
 29/63 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne aki kapálná a földet, te és a pénzemberek éhendöglenének ! De, ha nem lenne pénzember, válság sem lenne.

Csak ennyi a különbség :-D

Az összes jóindulatom ellenére a forexesek, bankkárok egyetlen forintot sem termelnek meg !

Azt meg el lehet felejteni, hogy egy ember egymgagában ír egy jól működő robotot, ami valóban hoz hasznot. Miért ki vagy te ? Képzett emberek teamje nem képes ilyen írni hosszú távon, mert LEHETETLEN. Azt hiszed a tied jó, mert párszor kerestél vele.

2013. ápr. 8. 16:59
 30/63 anonim ***** válasza:

Mégegyszer mondom farfrom.it weboldal.

Lehet böngésni és példát venni róluk.

Aki még kétkedik mindig nézzen utánuk a youtube-on.

Ez is egy szakma érteni kell hozzá,miért is ne lehetne főállás mellett tolni,álljál sok lábon és akkor sok zséd lesz.

Az meg,hogy más szemében ez ,,nem megdolgoztál a pénzért",az k_pja be,mit ért el az életben?

Olyanok véleményére adj aki ott tart ahol te akarsz tartani legalább 5 év múlva.

Én a farfrom.it emberekről veszek példát ők tudják a szemléletet,ismétlem a szemléletet.

2013. ápr. 8. 17:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!