Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Forex-robot átverés?

Peppusz kérdése:

Forex-robot átverés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rátaláltam egy honlapra, ahol forex robotot árultak, de volt egy demo verziója (amiről később kiderült, hogy egy az egyben ua. mint az igazi) és elkezdtem használni egy demo accounton, melynél 100.000$-om volt. első nap elég jól produkált számot nem mondok, de nagyon jól! Utána nézegettem a honlapjukat ( [link] és rámentem a kapcsolataikra, reménykedtme, hogy legalább egy telefonszám vagy vmi egyéb mint hoyg egy e-mail cím legyen csak. Nem baj, írok nekik egy E-mail-t, hogy azért még is tudjam, hogy milyen esélyekkel, és garanciával hozzák a progit Magyarországra, mert én a honlapjuk alapján azt mondanám, hogy átvágás. De másnapra kaptam, egy nagyon segítőkész levelet, mindenre válaszoltak, de arra, nem,ami a fontos lenne, mert megkértem őket, hogy a cég címét, telefonszámát, meg a cég létéről igazoló adatokat. Hát persze a tőkém nő egyre csak jobban. Megrendeljem, nem tudom hogy átvágás-e Ti mit gonodltok?

Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.

Köszönöm!

#átverés #csalás #robot #Forex #tőzsde #kamu #tőzsde robot #EA-boss #eaboss
2013. márc. 23. 23:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
64%

"Ha nem lenne aki kapálná a földet, te és a pénzemberek éhendöglenének " - nem zavar, hogy én is ezt írtam?

"Az összes jóindulatom ellenére a forexesek, bankkárok egyetlen forintot sem termelnek meg !" - állítottam én, hogy a kereskedők termelnek bármit is? Azért kereskedők, mert kereskednek, nem termelnek.

"Azt meg el lehet felejteni, hogy egy ember egymgagában ír egy jól működő robotot, ami valóban hoz hasznot. Miért ki vagy te ? Képzett emberek teamje nem képes ilyen írni hosszú távon, mert LEHETETLEN. Azt hiszed a tied jó, mert párszor kerestél vele." - én nem írtam semmiféle robotot, manuálisan kereskedek.

Mondd, te amúgy képes vagy magyar nyelven írt mondatokat értelmezni, vagy tényleg fullba nyomod a kretént? Soha ne nyomd fullba a kretént!

2013. ápr. 8. 19:47
 32/63 A kérdező kommentje:

Hűha! Hát nem volt semmi végig olvasni ezeket a hosszú, tartalmas, és szitkozó válaszokat. Megkérdezem újra, hogy az tény, hogy ez az EA-BOSS egy na rakás sza*, de amiről koppintva lett, az nem feltétlen, hogy szar, amúgy ha meg koppintva van, és nekem mint mondtam, az elmúlt egy hónapban igencsak sikeres a robot. És mitől van az, hogy csak pár hónapig jók a robotok. És megjegyezném, hogy a manuális kötésekben otthon vagyok. Megéri megvenni a FAPTURBO-t(az eredeti robot)? Nem drága, 50.000 ft.

Mit gondoltok ?

2013. ápr. 8. 21:06
 33/63 anonim ***** válasza:

Nem, nem éri meg. Azok a robotok, amik tényleg jók, nem publikusak, mint írtam, ha azok lennének, megszűnnének jónak lenni.

A kereskedelmi forgalomban levő / ingyenes robotoknál manuálisan sokkal jobb eredményeket lehet elérni.

Illetve kérdés, hogy neked mit jelent az, h "megéri". Ha megfelelő tőkével rendelkezel, pl. az árát visszahozhatja, meg hozhat némi kis hasznot, akkor már megérte? Szerintem nem, de ezt mindenki máshogy gondolja.

2013. ápr. 8. 21:22
 34/63 anonim ***** válasza:

Az indulatokért meg én kérek elnézést, de ide jött ez a macskajancsi, és magyaráz, magyaráz, közben világosan látszik, hogy lövése sincs az egészről, és semmi konkrétumot nem ír, csak hajtogatja az "átverés" meg "lehetetlen" szavakat.

Rólam meg el lehet mondani pár dolgot, de azt, hogy különösebben türelmes lennék, sajnos nem :) Legalábbis az emberekkel nem, a tőzsdén muszáj annak lenni...

2013. ápr. 8. 21:24
 35/63 anonim ***** válasza:
62%

Az a baj ezekkel a hozzászólásokkal, hogy idejön egy laikua akinek van egy kis megtakarított pénze és olvassa, hogy ilen jól lehet vele keresni folyamatosan, meg úgy írt itt egy gyerek robotot, akinek max érettségije volt, hogy mindjárt bedől neki és felteszi a pénzét !! Jobb esetben azonnal elveszti nagy részét és abba hagyja egy életre. Ha véletlen nyer, akkor már hozzászokik ehhez. Ez is hozzászokáshoz vezet és szenvedélye lesz forexezni, azt hiszi, hogy mindíg fog keresni heti, havi 20%-ot és ha nem az rajta múlik.

Szenvedélybeteg lesz és ezek után az összes lóvéját ezen fogja elveszteni. :-S

Azért ezen gondolkozzatok el !!

2013. ápr. 10. 19:14
 36/63 anonim ***** válasza:

Utolsó, ebben maximálisan igazad van. Ezért szoktam azt mondani, hogy a kereskedéshez ész kell, nem is kevés.

Illetve, azt soha nem mondtam, hogy hosszútávon nyereségesnek lenni könnyű. Egyáltalán nem az. Viszont lehetséges!

Azt meg szögezzük mostmár le, hogy a forex robotokat minden kezdő felejtse el. Már leírtam sztem az első hozzászólásaim egyikében: amíg nem vagy jó, és nyereséges manuális kereskedésben, addig a robotokhoz bottal se nyúlj.

2013. ápr. 11. 13:25
 37/63 anonim ***** válasza:

Akinek a forex, vagy bármilyen más tőzsde szenvedélybetegséggé válik, az eleve rosszul kezdett neki, szerencsejátékos hozzáállással.

A profi kereskedő érzelemmentesen kereskedik. Nem lesz depressziós, még egy vesztő széria során sem, és nem jön izgalomba a nyereségektől.

Ez egy alapvető szabály, ajánlom minden kezdő és haladó figyelmébe. Aki izgalmat, vagy haragot, vagy bánatot, vagy eufóriát és hasonló érzéseket érez kereskedés közben, azonnal hagyja abba. Ugyanis csak idő kérdése és be fogja szopni.

2013. ápr. 11. 13:28
 38/63 anonim ***** válasza:
Basszus, a tőzsdéhez ma már többen értenek mint ahányan a politikához és focihoz együttvéve.
2013. ápr. 11. 16:48
 39/63 anonim ***** válasza:
Tudomásúl kell venni, hogy ehhez is hozzá lehet szokni, mert ez is szerencsejáték. Vannak akiknek nem hisznek a szakembereknek, akik elmondják, hogy ezzel nem fox keresni hosszú távon semmit. Belekezdenek és elbuknak. Legalább mások életét ne tegyétek tönkre !
2013. ápr. 12. 00:08
 40/63 anonim ***** válasza:

Értem, tehát a szakemberek szava szent. Mert ők SZAKemberek...és mind, kivétel nélkül ugyanazt állítják, igaz? Vagy csak azok a szakemberek állítják ezt, akiket te szakembernek tartasz, a többi meg kontár, mert más véleményen vannak?

A tőzsde? Szerencsejáték? Neked lehet, és persze értem, hogy magadból indulsz ki...de ez nem mentesít az alól, hogy hülyeséget beszélsz.

2013. ápr. 16. 00:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!