Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy megy a felmondási procedúra?

Hogy megy a felmondási procedúra?

Figyelt kérdés

Tegnap beadtam a felmondásom. A fönököm csak annyit mondott hogy majd keres a továbiakkal kapcsolatban. Hány nap mulva fog keresni vagy hogyan tovább. Mit kell ilyenkor tenni? Még soha nem mondtam fel.

Köszi

2012. szept. 18. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Rendes vagy rendkívüli felmondást adtál be?

Ha rendest, akkor a felmondásodban benne kell legyen, hogy mely nappal mondasz fel. Vagyis ha van egy hónapos felmondási időd, akkor tegnap beadtad, hogy október 17-ével felmondasz. Ez lesz az utolsó munkában töltött napod, ez nap kapod meg a papírjaidat is. Előtte a bent maradt szabijaidat kiadhatja a munkáltató. Ha szükséges, hogy ledolgozd, mert pl. be kell tanítanod valakit, akkor kérheti, hogy inkább maradj bent addig minden nap és kifizeti.

2012. szept. 18. 13:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendes felmondást adtam be de kértem benne hogy okt 8.ával engedjenek el. Gondolom kell szolnia a fönöknek hogy ez lehet vagy sem. Még egy olyan kérdésem lenne hogy vissza kell kapnom a felmondás másolatát vagy vmit hogy bekem is legyen rola vmi papírom?
2012. szept. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!