Szerintetek éljek a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
Hollandiába mehetnék . Szállás-t álják, kiutazást álják , kajára az első fizetésből adnak 2 300 eurot amit majd levonnak töbzörösen .
19 éves vagyok jelenleg semmit nem csinalok szüleimmel élek eltartanak . szerintetek Menjek ki ? Hus Feldolgozó munka.
2012. aug. 4. 13:17
1/5 anonim válasza:
mivan? mi az a 2300 eur? mikor adják, és miből?
kell előre fizetned vagy nem?
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi el irtam 200 ,300 eurot adnak kezdetben amit a fizetésből vonnak le töbszörösen . Mindent a bankszámlára utalnak . fizetés 1200 1400 euro
2012. aug. 4. 13:31
3/5 anonim válasza:
Már odaúton is legyen pénzed, hogy bármikor haza tudjál jönni, ismerd a nyelvet, és legyél felkészülve, hogy szexrabszolgát csinálnak belőled. Ha ezek rendben vannak, akkor menj, szerintem nagy élmény lesz!
4/5 A kérdező kommentje:
a nagybátyám is kin van fél éve már és jött haza szabadságra es mondta hogy egy ember mehet ki . Mondta sekutyám se macskám .
mennyit tudnak kint félre tenni mennyi megy el kajára ?
2012. aug. 4. 13:36
5/5 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést nagybátyádnak kellett volna feltenni.Nem sok a fizetés de még mindig jobb mint munkanélkülinek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!