Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek éljek a lehetőségg...

Szerintetek éljek a lehetőséggel? (17/meleg fiú)

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Még soha nem volt szexuális kapcsolatom fiúval, de úgy alakult, hogy megismertem egy nálam 15 évvel éves meleg férfit itt a lakhelyemen és felajánlotta hogy benne lenne hogy kipróbálja velem a dolgot ( ő természetesen már tapasztalt). Nem tudom, hogy belemenjek-e vagy később meg fogom-e bánni?

2012. márc. 20. 20:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Meg fogod bánni, ha nem mész bele :D Én tuti belemennék. És 32 évesen is nagyon jól néz ki egy pasi, akkor van az érettebb korban, és szexi is, már amelyik :D Szóval élj a lehetőséggel!
2012. márc. 20. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:

A legjobb az lenne, ha várnál az elsővel addig, amíg komoly kapcsolatod lesz. Hidd el, kapcsolatban sokkal jobb a szex, és ha az első tényleg jelent is valamit, az szenzációs. Emlékként is többet ér, mint ha egy ismeretlen valaki avat be. Lehet, hogy az illető pl. nem fog úgy figyelni rád, mit valaki, aki igazán szeret.

Szóval én ezt mondom. És tapasztalatból mondom, mert nekem is alkalmi volt az első, és nem volt olyan jó, mint reméltem... aztán persze tudom, hogy tombolnak a hormonok, szal megértem, ha nem tudod türtőztetni magad :) csak mondom, ha döntést hozol, akkor gondolj erre is.

2012. márc. 20. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon megfogod bánni.

Jobb ha elfelejted ezt az egészet mert lehet ez az egész csak szivatás lenne az idősebb férfi részéről és csak azért csinálja ezt veled hogy megszégyenítsen ...

Nagyon nagyon gondolkozz el ezen a dolgod de legjobb lenne ha nem mennél bele.

2012. márc. 20. 20:27
 4/15 anonim ***** válasza:
10%

Hát lehet, hogy rosszul tudom, de ez gyakorlatilag hülyeség.

Csak az meleg aki azt hiszi magáról. Inkább menj és találkozgass lányokkal. Ha nem akkor legalább ne hangoztasd, hogy meleg vagy. Mert már 1000 éve is voltak "más nemi beállítottságúak", de nem hangoztatták. Ugyhogy próbáld meg te is elnyomni.

2012. márc. 20. 20:33
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
1000 éve azt se hangoztatták az emberek, hogy házasságon kívül szexelnek, most akkor tegyük az egész fórumot csak házasok számára elérhetővé? Hagyjuk a homofób rizsát, senki nem veszi már be, hogy egy meleg embernek az jó, ha magára kényszeríti a heteroszexualitást.
2012. márc. 20. 20:36
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Több értelme lenne mint a melegfelvonulásnak...
2012. márc. 20. 20:39
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Bírnám, hogy a búzázókról kiderülne, hogy ők is melegek, csak elfojtják olyan okosan, mint ahogy te tanácsoltad kedves négyeske...
2012. márc. 20. 20:43
 8/15 anonim ***** válasza:
33%

Ne menj, bele megbánod 17 éves fejjel főleg. Lehet a hapsi csak jól kihasználna, aztán utána mindenkinek kiteregetné, hogy mi volt közte és közted.

Meg az is lehet, hogy csak most érzed azt, h inkább a pasik jönnek be, lehet később más lesz a véleményed.

2012. márc. 20. 20:45
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ne menj bele.Nemtudom te miylen vagy..de szeritnem jobb az elsőt a szerelmeddel...meg most ismereted meg..kitudja miylen ember...és azon nem gondolkodtál h miylen lenne vele randizni?
2012. márc. 21. 16:35
 10/15 anonim ***** válasza:
80%
hát b*zdmeg.és hogyha a gyereked is az lesz?őt is utálni fogod?meg akkor az összes rákost?mert azok betegek...hát komoylan mondom te hülye vagy....oké utáljad pket..de ez senkit se érdekel...ha nem tudsz normális választ adni akkor kussolj>.<
2012. márc. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!