Szerintetek éljek a lehetőséggel? (17/meleg fiú)
A helyzet a következő:
Még soha nem volt szexuális kapcsolatom fiúval, de úgy alakult, hogy megismertem egy nálam 15 évvel éves meleg férfit itt a lakhelyemen és felajánlotta hogy benne lenne hogy kipróbálja velem a dolgot ( ő természetesen már tapasztalt). Nem tudom, hogy belemenjek-e vagy később meg fogom-e bánni?
A legjobb az lenne, ha várnál az elsővel addig, amíg komoly kapcsolatod lesz. Hidd el, kapcsolatban sokkal jobb a szex, és ha az első tényleg jelent is valamit, az szenzációs. Emlékként is többet ér, mint ha egy ismeretlen valaki avat be. Lehet, hogy az illető pl. nem fog úgy figyelni rád, mit valaki, aki igazán szeret.
Szóval én ezt mondom. És tapasztalatból mondom, mert nekem is alkalmi volt az első, és nem volt olyan jó, mint reméltem... aztán persze tudom, hogy tombolnak a hormonok, szal megértem, ha nem tudod türtőztetni magad :) csak mondom, ha döntést hozol, akkor gondolj erre is.
Nagyon megfogod bánni.
Jobb ha elfelejted ezt az egészet mert lehet ez az egész csak szivatás lenne az idősebb férfi részéről és csak azért csinálja ezt veled hogy megszégyenítsen ...
Nagyon nagyon gondolkozz el ezen a dolgod de legjobb lenne ha nem mennél bele.
Hát lehet, hogy rosszul tudom, de ez gyakorlatilag hülyeség.
Csak az meleg aki azt hiszi magáról. Inkább menj és találkozgass lányokkal. Ha nem akkor legalább ne hangoztasd, hogy meleg vagy. Mert már 1000 éve is voltak "más nemi beállítottságúak", de nem hangoztatták. Ugyhogy próbáld meg te is elnyomni.
Ne menj, bele megbánod 17 éves fejjel főleg. Lehet a hapsi csak jól kihasználna, aztán utána mindenkinek kiteregetné, hogy mi volt közte és közted.
Meg az is lehet, hogy csak most érzed azt, h inkább a pasik jönnek be, lehet később más lesz a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!