Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom meleg? :O (bőv....

A barátom meleg? :O (bőv. Lent) Vagymivan?

Figyelt kérdés

Lassan már egy éve járok a barátommal. 17 éves szűz lány vagyok de már nagyon kívánom a szexet. A barátom már 19.

Felhoztam a témát már többször is, aztán utána nyiltan rákérdeztem,hogy nem akar e. Azt mondta hogy nem. Azóta többször is rákérdeztem de azt mondja mindig hogy. Nem vagyok csúnya egyáltalán, ápolt is vagyok, és a barátom szerint szép is. Már nagyon kívánom a szexet. Gondoltam rá hogy ha vele nem majd mással, de még ha lenne is jelentkező szép számmal szeretem a barátom és nem akarom elhagyni, és elvből meg sem csalom.:/ de akkor most meleg? vagymivan????

2012. jan. 20. 13:56
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
72%
tesztel téged, és igencsak bukóra állsz :P:P
2012. jan. 20. 13:57
 2/50 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lehet, hogy valami szervi problémája van. Szoktatok együtt lenni kettesben valamelyikőtöknél?

Ha igen, akkor kezdj el vele csókolózni, majd kezdd el a nyakát is puszilgatni. Közben pedig lassan vetkőzz. Ha nem látsz semmi reakciót ott lenn, akkor valami gáz van.

2012. jan. 20. 13:59
 3/50 anonim ***** válasza:
48%
Ennyi:D Cica, keress mást:P
 4/50 A kérdező kommentje:

1évig tesztel? hát ezt nehezen hiszem.:/

én még szűz vagyok. neki már többször is volt olyan barátnője aki megvolt neki. de ő nem kívánja vagy?

5/50 pqpqpq ***** válasza:
100%
nem lehet hogy a pasid is szuz?
2012. jan. 20. 14:00
 6/50 A kérdező kommentje:
hát voltunk már többször is úgy, általában az ő lakásán, de ha eliskezdett valami alakulni akkor, leállitott hogy nemkéne. ezmi?
2012. jan. 20. 14:01
 7/50 A kérdező kommentje:
nem. mondom hogy nem szűz.
2012. jan. 20. 14:01
 8/50 anonim ***** válasza:
69%
Ha már nem szűz, akkor nem kíván téged.
2012. jan. 20. 14:02
 9/50 compactegon ***** válasza:
84%
ne haragudj, de egy 19 éves srácnál egy év szex nélkül kapcsolatban az nagyon gyanús. beszélj vele nyíltan őszintén, és hagyd ott, ha nem tudjátok rendezni a dolgot. ez nem normális szerintem.
2012. jan. 20. 14:03
 10/50 A kérdező kommentje:

de.:/ szeretem, és már beszéltünk a dologról. nem akarom elhagyni.:( és ha nem kíván akkor mért nem hagy el?

vagy lehet hogy megcsal?:'(

2012. jan. 20. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!