A barátom meleg? :O (bőv. Lent) Vagymivan?
Lassan már egy éve járok a barátommal. 17 éves szűz lány vagyok de már nagyon kívánom a szexet. A barátom már 19.
Felhoztam a témát már többször is, aztán utána nyiltan rákérdeztem,hogy nem akar e. Azt mondta hogy nem. Azóta többször is rákérdeztem de azt mondja mindig hogy. Nem vagyok csúnya egyáltalán, ápolt is vagyok, és a barátom szerint szép is. Már nagyon kívánom a szexet. Gondoltam rá hogy ha vele nem majd mással, de még ha lenne is jelentkező szép számmal szeretem a barátom és nem akarom elhagyni, és elvből meg sem csalom.:/ de akkor most meleg? vagymivan????
"hát voltunk már többször is úgy, általában az ő lakásán, de ha eliskezdett valami alakulni akkor, leállitott hogy nemkéne. ezmi?"
Ez gáz. Nincs pasi, aki ilyen dolgokra nemet mondana. Gondolom nem láttad még őt meztelenül...
Szerintem beszélj vele. Kérdezd meg, hogy miért nem. Ha pedig nagyon ellenkezik, akkor mondd azt, hogy a pettingbe is belemész, nem kell, hogy a szüzességedet is elvegye még. Ha erre is nemet mond, ott tényleg nagyon nincs rendben valami.
Vagy próbálj meg a barátaival beszélni.
Ez bizony langyi, jól kifogtad,ne törődj vele,
én szűztelenítlek ha gondolod :)
háát. oké.:/ de nemtudom. nagyon hasonlítok a volt barátnőira. ugyanolyan típusuak vagyunk. és ha nekik akár pár hónap után is akkor velem miért nem?
megpróbálok vele beszélni, de nem szereti ezeket a nagy lelkizéseket.:/
nemkell köszi:D
más is megtenné a környezetemben, de nekem ő kell.:(
énis így gondolom.
ha valami bányarém lennék azt mondom oké. de akkor minek kellett elkezdeni ezt a kapcsolatot?
viszont nem vagyok ronda.:( de ugye nem meleg?:/
A barátod ez a bohóc?
Charlie firpo: nincsenek barátaim ;)
Üdv egy nagy bud spencer & Terence Hill rajongó ;)
Felfoghatatlan hogy ilyen létezik kb:D
Lövésem sincs mi a probléma, nyíltan rá kell kérdezni hogy miért nem akarja vagy nem tudom, de vmi defekt van nála az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!