Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom meleg? :O (bőv....

A barátom meleg? :O (bőv. Lent) Vagymivan?

Figyelt kérdés

Lassan már egy éve járok a barátommal. 17 éves szűz lány vagyok de már nagyon kívánom a szexet. A barátom már 19.

Felhoztam a témát már többször is, aztán utána nyiltan rákérdeztem,hogy nem akar e. Azt mondta hogy nem. Azóta többször is rákérdeztem de azt mondja mindig hogy. Nem vagyok csúnya egyáltalán, ápolt is vagyok, és a barátom szerint szép is. Már nagyon kívánom a szexet. Gondoltam rá hogy ha vele nem majd mással, de még ha lenne is jelentkező szép számmal szeretem a barátom és nem akarom elhagyni, és elvből meg sem csalom.:/ de akkor most meleg? vagymivan????

2012. jan. 20. 13:56
1 2 3 4 5
 41/50 Hanariko ***** válasza:
100%

amúyg az hülye érv, hogy 18 éves korig akar várni. Egyrészt már 14 éves kortól legális a dolog (sajnos) másrészt meg egy normális ösztönökkel, hormonokkal rendelkező fiatal fiú nem hiszem hogy ne akarná azonnal ágyba vinni a barátnőjét.(nem rossz értelemben) Ritka az aki ezzel így foglalkozna. De ha már itt tartunk, nem tudod a mostani barátnője hány éves?

Am, így meg hogy még te könyörögtél neki gyakorlatilag... ááh, gáz.

2012. nov. 11. 13:54
 42/50 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést már korábban kiveséztük. A már volt barátjában volt/van a probléma. Hülye gyerek, ne foglalkozz vele:) Lesz helyette más, aki szeretni fog és nem fog habozni:)
2012. nov. 11. 13:57
 43/50 A kérdező kommentje:
igen. az egész gyerek, és úgy sajnálom hogy ennyi időt vesztegetttem rá.:S
2012. nov. 11. 14:18
 44/50 anonim ***** válasza:

Hát igen,időt pazaroltál rá..de te legalább szeretted stb,de a fiú? nem tudom mi értelme volt részéről ennek az 1 évnek..

miért léteznek ilyen hülye emberek?:D

2012. nov. 11. 14:39
 45/50 A kérdező kommentje:

jókérdés.

tényleg ő volt a leggyorsabb spermium?oO

2012. nov. 11. 14:44
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelheted a többiből milyen ember lett volna...:D
2012. nov. 11. 17:09
 47/50 anonim ***** válasza:
Ha szoktatok együtt aludni picit izgasd fel. hátha akkor sikerül. ;)
2012. nov. 11. 19:56
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, kicsit lemaradtál, már nincsenek együtt.
2012. nov. 11. 20:41
 49/50 anonim ***** válasza:

Ja észre vettem... :S

Nem olvastam végig a fejleményeket. :S

2012. nov. 12. 14:42
 50/50 A kérdező kommentje:
mind1 azért köszi a válaszokat! :)
2012. dec. 15. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!