Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom meleg? :O (bőv....

A barátom meleg? :O (bőv. Lent) Vagymivan?

Figyelt kérdés

Lassan már egy éve járok a barátommal. 17 éves szűz lány vagyok de már nagyon kívánom a szexet. A barátom már 19.

Felhoztam a témát már többször is, aztán utána nyiltan rákérdeztem,hogy nem akar e. Azt mondta hogy nem. Azóta többször is rákérdeztem de azt mondja mindig hogy. Nem vagyok csúnya egyáltalán, ápolt is vagyok, és a barátom szerint szép is. Már nagyon kívánom a szexet. Gondoltam rá hogy ha vele nem majd mással, de még ha lenne is jelentkező szép számmal szeretem a barátom és nem akarom elhagyni, és elvből meg sem csalom.:/ de akkor most meleg? vagymivan????

2012. jan. 20. 13:56
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%

Arra senki sem gondol,hogy esetleg meg szeretné várni a fiú a 18. élet évét?-.-"

Vannak pasik akik türelmesek bármennyire is kívánják a párjukat megvárják a18.életévét. Meg ezt nem kell elkapkodni. én is nagyon akartam és nesze..elb@sztam! :)

Emlékezetesnek kell lenni-e. Nem hirtelen bele csapni! :)

2012. jan. 20. 15:55
 22/50 anonim ***** válasza:

Érdekelne, hogy miben változna a kérdésed ha a fiú szeretné. :D

Akkor gondolom az lenne, hogy milyen bunkó mert szeretné velem.

2012. jan. 20. 18:11
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet hogy a vallása/hite miatt nem akarja??

mert végülis ha igazán szeretitek egymást, akkor a szex nélkül is megvagytok, ha meg csak a szex hiánya miatt szakítani akarsz vele, akkor ha lenne szex, szintén szakítanátok előbb-utóbb.

Szerintem úgy van vele hogy jól akarja csinálni a dolgot, nem akar semmit elszúrni, és komoly kapcsolatot akar. Hidd el ritka nagy kincs az ilyen pasi, és talán meg se érdemled, ha így állsz hozzá. Te is ha szeretnéd, akkor nem zavarna, hogy még nem szexeltek.

2012. jan. 20. 19:43
 24/50 anonim ***** válasza:
63%
miért lenne meleg? én is fiú vagyok , nekem 20 évesen volt egy 17 éves barátnöm akivel 2 éve voltam együtt és még nem feküdtünk le már nem tudta mi van és én akkor mondtam meg neki hogy csak a megakarom várni a 18. szülinapját
2012. jan. 20. 19:44
 25/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy hazudott, és valójában még szűz? És csak parázik? Sokszor van, hogy a pasik egyszerűen félnek, hidd el, sok mindentől lehet! (péniszméret, teljesítés miatti félelem, hogy nem tud kielégíteni, nem fog neked tetszeni a teste, technikája... stb.)

Amúgy számomra érthetetlen, egy év után már simán kéne tudni ilyesmiről beszélni! Gyáva pasik, nem mernek lelkizni :D

21/L

2012. jan. 20. 20:21
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek utolsó válaszadóval. 26/l
2012. jan. 21. 00:11
 27/50 anonim ***** válasza:
100%

Aki képes maga mellet tartani egy csajt 1 évig az nem létezik hogy az miatt ne akarna lefeküdne vele merthogy szűz és még mindig parázik ez miatt, főleg hogy a csaj pedá

Nem létezik hogy az miatt ne akarjon lefeküdnie a csajjal mert még szűz.(mármint a srác)

1 éve van barátnője úgy hogy a csaj pedálozik hogy legyen már valami és még mindig szégyenlős....ilyen nem létezik, totális képtelenség:D

Itt valami más gond van, amire felettébb kiváncsi vagyok mostmár:D

2012. jan. 21. 00:19
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az utolsó előttivel. 23F :P :D
2012. jan. 21. 00:19
 29/50 anonim ***** válasza:
AZ első bekezdést nem akartam odaírni, csak elkezdtem írni aztán átfogalmaztam csak az ott maradt, így megelég hülyén néz ki:)
2012. jan. 21. 00:20
 30/50 anonim ***** válasza:

szerintem meg semmi baj nincs azzal a emberkével.

én is így tennék ha lenne barátnőm.

19f

2012. jan. 21. 08:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!