Éljek a lehetőséggel ezek tudatában?
Én az a típus vagyok, aki életében egy emberbe tud szerelmes lenni. Meg is találtam őt, együtt voltunk egy ideig de nem szeretett úgy, mint én.
Most, évekkel később is őt szeretem, úgy is hogy már csak néha beszélünk.
Hamarosan viszont külföldre költözik, és soha nem találkozunk többé.
Egy átlagos külsejű, jómódű férfi randira hívott. Nem hiszem hogy valaha szerelmes leszek bárkibe, viszont idővel szerintem kialakulhatna a többi dolog ami egy kapcsolathoz kell.
Találkozzak vele?
Hány éves vagy? Ha még nem vagy minimum 40, akkor ne mondj olyat, hogy soha másba nem lehetsz szerelmes.
A pasival meg találkozhatsz. Bár ha ő komolyan akarna valamit tőled, akkor gondolkozz el, akarsz-e kiszúrni vele. Bocs, de elég durva, hogy amikor jellemezni kellett, a külsejét és a pénzét írtad...
azért írtam a külsejét és a pénzét, mert még nem ismerjük nagyon egymást.
amennyit beszéltem vele, abból az derült ki hogy intelligens és szeret olvasni, tehát egy közös témánk már volt. de többet eddig még nem tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!