Élnétek egy ilyen lehetőséggel vagy a párotokkal lennétek?
Úgy volt, hogy a tegnap estét együtt töltjük, de sajna melóznia kellett, viszont biztosra mondta, hogy a ma estét viszont velem tölti, felajánlott programot is, hogy mit csinálunk. Holnap egy barátja szülinapját ünnepli, így reméltem, hogy ma tényleg együtt lehetünk. Aztán láttam a közösségi oldalon, hogy a haverjai szervezték az estét, ugyanis egy nagyobb városban lesz buli és szereztek kisbuszt, amivel mennek. Ekkor már rossz előérzetem volt. Aztán mikor tudtam, hogy végzett a munkával, felhívtam, hogy rákérdezzek az estére. Akkor mondta, hogy nem tudja, mi lesz, mert úgy néz ki, adódott a lehetőség, hogy egy fő visszamondta a bulit és ezt a lehetőséget hülye lenne kihagyni. (Ingyen út, ingyen belépő stb.) Nekem ez rosszul esett nagyon, mert meg volt beszélve a mai, ráadásul holnap is velük lesz. Így rám pedig csak vasárnap kerül sor. Mondjuk az is igaz, hogy kell a kikapcsolódás és ez egy jó lehetőség, akkor minek "unatkozna" itthon, de az is ott van, hogy megígérte nekem ezt a napot. Szerintetek jól döntött? Nektek is rosszul esne azért?
L/20, a barátom pedig F/25
Köszi a válaszokat.
Nem esne jól, hiszen megígérte. De ha annyira menni akar, nem tartóztatnám.
Én biztos nem a haverokat választanám, ha szeretek valakit. De főleg akkor nem, ha már elígérkeztem neki. Maximum akkor mennék a barátaimmal, ha a páromat is tudnám vinni, persze csak ha kedve lenne.
Mielőtt bárki letámadni, igen van magánéletünk, felnőtt emberek vagyunk. De ilyet az én barátom nem merne tenni, ha mégis igen sűrűn kérne elnézést,és először megkérdezné, hogy nem esne e túlzottan rosszul. Akinek ez nem esne rosszul, az vagy nem szeret igazán, vagy nem valami érzelmes ember. Aki meg ilyen formában szegi meg a szavát, tehát még csak nem is szabatkozik, az meg főleg nem. Ne haragudjatok, de ez a pofátlanság csúcsa, és nem azért, mert bulizni megy, hanem azért mert így. Manapság azért van annyi sírdogáló feleség meg barátnő, mert hagyják, hogy a párjuk ne tisztelje őket. Minden kicsiben kezdődik, aztán lesz ez még valószínűleg rosszabb is. De kívánom, hogy ne így legyen.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!