Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítség! Átvertek az Apródon?

Csak Egy Joci kérdése:

Segítség! Átvertek az Apródon?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy Táblagépet az apródon, előre utaltam a pénzt!

Eltelt 1 hét és nem kaptam semmit. Nem tudom az eladó nevét, sem lakcímét, még az email címét sem, mert Apródon üzenetek formájában beszéltük meg az egészet! Csak a Bankszámlaszámát tudom! Tehetek feljelentést, foglalkozik ilyennel a rendőrség? Mit tudok ilyenkor tenni?

Kérlek szépen segíts!

#átverés #becsapás #apródon #apródon átvertek
2012. aug. 3. 18:30
1 2 3
 11/21 csibexke ***** válasza:
szerintem max reménykedhetsz....
2012. aug. 10. 16:56
 12/21 anonim válasza:
71%
Tanuljatok az esetbol,es soha ne utaljatok elore penzt,csakis utanvettel vegyetek valamit. Keruljon bar tobbe,de kapjatok meg a termeket,es nem veszik el a tobb tizezer Ft. Termeszetesen a termeket rogton kiprobalni,es ha nem oke,ugy tudom,a postan meg aznap letilthato a penz kifizetese. Az elado nevet cimet tel.szamat elkerni pedig mindig alap!
2012. aug. 16. 09:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Jelentsd fel!Nem 5000ft-ról van szó!

és nagyon is fog vele foglalkozni a rendőrség!

2012. aug. 16. 14:11
 14/21 anonim ***** válasza:
és már nem csak 20000ft felett foglalkoznak vele....
2012. aug. 16. 14:13
 15/21 anonim válasza:
44%

Az Apródon egy büdös nagy csaló átvert! Tanulság: ha nem adják meg a lakcímet, nevet ilyen ügyben akkor ne menj bele és követeld a lakcímét és nevét, ha nem adja meg akkor hagyd az egészet.

Írd be egy keresőbe a bankszámlaszámát, ha nem jó (mert lehet, hogy nincs ilyen kereső) akkor add meg a rendőrségnek (bár a rendőrséggel nem lesz sok hasznod, de hátha...)

2012. aug. 19. 20:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Te nem jelentetted fel?

Nme foglalkoznak vele,vagy miért?Sokkal húzott be?

2012. aug. 30. 16:22
 17/21 anonim válasza:
43%

Sziasztok!!! Még egy csaló az apródon telefont árult és persze én bedőltem szerintem! szerdán utaltam neki erre a számra: OTP: 11773360-01072950 a profil neve Szűcs Gábor ünnepek előtt és között árult olcsó kina dual simes telókat! ja akinek utalni kellett az állítólagos párja felesége Bálin Petra! email címe: echo01@citromail.hu de azóta is ír hogy dolgozik meg hogy péntek este vitte el a futár meg ilyenek irt már vagy 10 sms-t 8 különböző 20-as számról

valaki tud valamit vagy ugyan így járt irjon

2013. jan. 7. 22:33
 18/21 anonim válasza:
Akiket átvertek! Veletek mi lett?Foglalkozott a rendőrség vele? Sikerült elkapni? Visszakaptátok a pénzeteket? Úgy néz ki engem is átvertek... :( 13 ezer forint...
2013. febr. 12. 13:03
 19/21 anonim válasza:
62%
engem is átbaszott egy mocskos kis g*ci meg lett beszélve hogy elcserélünk egy játékot én elküldtem és a csereterméket csak 3. hete várom hogy a k*rva anyját neve : Árvai Viktor Tatabányán lakik ne dőljetek be neki mert a felesége fogja felvenni aki azt hazudja nektek hogy külföldre ment és hogy nem kapták meg a csomagot ezért nem is küldik
2013. febr. 15. 15:49
 20/21 anonim válasza:
Végül is, tényleg átvertek titeket? Vagy csak késve érkezett a küldemény?
2013. júl. 14. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!