Mit tehetek ha az apródon egy termékért utaltam pénzt és nem kaptam meg és nem is fogom?
Figyelt kérdés
5000ft-ért...2012. máj. 31. 19:36
1/2 anonim válasza:
Én elkönyvelném tanulópénznek. Még a Vaterán sem biztos, hogy megkapod azt amiért fizettél, de sokat segítenek az értékelések, amik az apródon nincsenek.
2/2 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem is fogod megkapni? Csak akkor tudsz utánanézni a postán, ha ajánlottan lett feladva a küldemény, akkor a feladóvevényen van az ajánlási szám, az alapján utána tudnak nézni. Ha elveszett, kárpótolnak. Ha úgy egyeztetek meg az eladóval, hogy elég simán is feladni, amit vettél, akkor nem lehet reklamációt benyújtani. Sima küldeményként nem tudod bebizonyítani , hogy az eladó nem adta fel esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!