Ma fogok feltenni pár dolgot a jófogás.hu-ra. Elvileg ingyenes szal ingyen tehetek fel bármit. De ha én egy olyan dolgot teszek fel ami mondjuk pl 10000 Ft-nál több akkor levonnak valamennyit mint a vateránál?
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:33
1/6 A kérdező kommentje:
Mivel ugye úgymond nekik köszönhetem hogy eladom nem is kevés pénzért és abból a pénzből amit kapok valamennyi az övék? Vagy ez hogy működik? Regisztrációnál írja hogy a név. Ott meg kell adnom a teljes nevem vagy elég a keresztnevem? És végül hogy ugye regisztrálok, felteszem a dolgokat képpel, megadom az e-mail címem vagy/és a telefonszámom és ha valakinek kell valami ír az e-mail címemre ott megbeszéljük és a pénzt hogy küldi el? Mert nincs bankkártyám.
2012. máj. 15. 14:34
2/6 anonim válasza:
Nem vonnak le semmit akkor se, ha egy házat adsz el. Ha nincs bankszámlád akkor nagyon sehogy, mert ilyenkor utalni szokták. Esetleg ha utánvéttel küldöd.
3/6 anonim válasza:
Tisztelt Ügyfelünk!
A hirdetésfeladás teljesen ingyenes, és korlátlanul hirdethet meg bármit a Jófogás oldalán egyszerűen és gyorsan, hiszen regisztráció sem szükséges. Az eladott termékek után sem kérünk jutalékot, legyen az egy ruhadarab vagy akár egy ingatlan.
A hirdetéseinek szerkesztésére két mód van. Szabadon választhatja a "Hirdetés szerkesztése" kényelmi funkciónkat, mely 200 Ft-ba kerül, és mobilvásárlás keretén belül egyenlítheti ki, illetve megteheti, hogy törli a hirdetését és a módosítani kívánt adatokkal feltölti újra.
További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal.
Üdvözlettel
Jófogás.hu ügyfélszolgálat
4/6 anonim válasza:
tegnap 14:42 Utánvételhez is bankkártya kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! :) Megfogadom amit írtatok és inkább először az aprod.hu-t próbálom ki. Névnél ugye nem muszáj megadnom a teljes nevem? E-mail címet természetesen adok de telószámot nem tudom hogy adjak-e. Érdemes megadni azt is? Valakinek vannak sikerélményei az eladással kapcsolatban? Mármint hogy több mindent tudott eladni rövid időn belül stb? A bankkártya kérdés megoldava.. tesómnak van és mondtam neki hogy ha sikerül eladni valamit akkor a pénzt az ő számlájára fogják utalni.
2012. máj. 17. 07:58
6/6 A kérdező kommentje:
Szal akkor teljesen ingyenes? Bármennyi dolgot feltehetek, bármennyi értékben? Ez nekik miért éri meg hogy lehet ingyen hirdetni?
2012. máj. 17. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!