Ti mikre költenétek 3545 millió Forintot ha megnyernétek a lottót?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 12:56
41/44 anonim válasza:
A Bianchi gyárral megépíttetném az álombringámat Campa cuccokkal, meg a páromnak is. Aztán körbebringáznánk a világot, de mindig csak víz lenne nálunk. Mindig ott szállnánk meg, ahol tudunk, bejelentkezés nélkül. Ott ennénk ahol épp megtettszik valami, és mindig új ruhát vennénk... a régieket meg odaadnám a koldusoknak... és így nem kéne táskába vinni a fölös cuccokat... ha má bejártunk a fél világot, és meguntuk az egészet, akkor visszajönnék, és megalapítanám Szhelyen az első vega menzát... ami tök családias lenne, alig 5-6 asztalkával. Felvennék biciklisfutárokat, akik kiszállítanák a fincsi vega cuccokat, amit én főznék meg.... najó biztos lenne egy segítőm is :) Meg persze biztos építtetnék egy fasza kis családi házat, nagy kerttel, meg egy csomó kettlebell golyót. Meg persze a szeretteimnek minden ami kell... Persze ezer dolog jut még eszembe, de ezek talán a legfontosabbak...tök jó ez a kérdés...olyan jó ilyeneken ábrándozni...csak aztán visszatérsz a szomorú valóságba..és rájössz hogy egy kiba---t betondzsungelben fogod leélni az életed.
42/44 anonim válasza:
hát sajnálom, hogy ilyen válaszok születtek, de van köztük néhány jó, a 20 éves fordos tényleg vicces meg a redőnyös is.... valaki említette hogy 1-2 év alatt elmegy szinte mindenkinek a pénz, hát igen nem hiába....szerintem ez is elmenne, amilyen válaszok vannak itt.... hihetetlen milyen felfogású emberek vannak...:S
43/44 anonim válasza:
Azóta már 4 093 millió Ft a főnyeremény! :)
Nálunk öten lennénk a nyereményre a (szűk) családban, azaz mindenki kapna 818 millió forintot belőle. De még ez is hatalmas összeg.
44/44 anonim válasza:
Én alapítanék belőle egy állatmenhelyt az biztos, régi álmom válna vele valóra :)A maradékból talán vennék egy családi házat, szüleimnek és tesómank egy új kocsit. Utána fognám az egész családod és elmennénk közösen nyaralni valamilyen szép helyre.Na meg persze lány vagyok. Biztosan költenék ruhákra is...:$ Támogatnám belőle a sulimat (oda is elértek a megszorítások, meg tökjó lenne fejleszteni a dolgokat)Adnék belőle a szegény és beteg gyerekeknek is, ha már egyszer lehetőségem van segíteni nekik. A többit bankba tenném hadd kamatozzon :)Úgyhogy majd ha lesznek gyerekeim tudok nekik házat venni, és tudom őket támogatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!