Ti mikre költenétek 3545 millió Forintot ha megnyernétek a lottót?
Megvenném a Gyakori Kérdéseket, én lennék az egyetlen moderátor, és törölném a válaszokat, amik nem tetszenek nekem! :D
Ja nem, inkább betenném az egészet az államadósság-csökkentő alapba! :D
Először én is kifizetném az adósságainkat. Anyummal és barátommal meglátogatnám tesómat külföldön, akit nem láttunk már jó pár éve. Aztán elmennénk még Thaiföldre pl, meg egy csomó tengerpartra :)))
Vennék a Mecseken egy gyönyörű medencés házat, aminek az ablakából az egész város látszik!! Ezt a panelt is lecserélném egy másikra (legyen tartalék kis panel is). Itt a szomszédoktól idegbajt lehet kapni :/
Vennék telket, földeket, később jó befektetés lenne. És a többit beraknám a bankba.
Természetesen én is csak a közelieknek mondanám el a jóhírt. Érdekbarátságok nem kellenének :D
Na megyek lottózni :)))))))
Nálunk titkolni kellene a főnyereményt, mert különben szétszéledne az egész család, sajnos menne ki merre lát.
Erre azt a megoldást csinálnám, hogy nyitnék egy céget, aminél nem az lenne a lényeg, hogy nyereséges legyen, hanem az összes családtagnak lenne ott munkája, persze korrekt bérért. Valahogy úgy kellene megszervezni a dolgot, hogy ne legyen gyanús, miért pont mi kellünk oda alkalmazottnak, szóval lehet, hogy több kis céget is nyitnék, és mindenki máshol dolgozna. Elég lenne az is, ha a saját költségeit kitermelik ezek a cégek. A lényeg, hogy ne széledjen szét a család, de pénzügyi gondjaink se legyenek.
Azt viszont nem tudom, hogyan bírnám ki azt, hogy ne vegyek meg olyan dolgokat, amire régóta vágyok, mert kezdetben minden pénzt a hitelre, és az elmaradásokra kellene költeni. Bár, ha mindenki keresne a maga cégénél havi 150.000-et, csak az már lehet gyanús lenne, ha hirtelen mindenki ilyen jól fizető állást találna, ahol nem is sokat várnak el.
De a nyereményt nem vallhatnám be, mert menne, ki merre lát. A végén még ugyanúgy nélkülöznénk, csak azért, hogy együtt maradjon a család. :D
Bár ez lenne a legnagyobb gondunk...
Kedves 20. válaszoló! Szerintem jó hogy az emberek legtöbbje azt válaszolta hogy a saját életét egyenesbe hozná adósságait nullázná a többit meg befektetné. Az emberek nem akarnak nagyot álmodni a nagy pénzből, mert látják hogy azzal nagyot is lehet bukni... Hány olyan van hogy elkezdenek építeni egy lakóparkot aztán nem jut rá elég pénz mert hirtelen elfogy vagycsak bejön egy gazdasági csőd...
Nem hiszem hogy az átlagembereknek olyan nagyot kellene álmodni a lottónyereményből hogy építményeket vegyenek meg, és egyéb helyekre befektessék...
Az viszont pozitív hogy a legtöbben adományoznának valamenniycsét, amúgy igazad van neked is, hogyha valaki okosan akarja felhasználni, akkor alaposan körülnéz hogy mit kezdhet vele..
De gondoljunk bele, ha valaki megnyer egy ilyen mértékű összeget, az nem folytathatja többé úgy az életét ahogy addig, annyiban iztos változna az élete és érdeklődési köre hogy sokkal többet foglalkozna a pénzzel, és ha értelmes akkor megpróbálja minél jobban befektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!