Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mikre költenétek 3545...

Ti mikre költenétek 3545 millió Forintot ha megnyernétek a lottót?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 12:56
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
eljátszanám casinóban :DD
2012. máj. 26. 14:23
 22/44 anonim ***** válasza:
Markos-Nádast idézve: Egyszerű eljátszani, egyszerre felteszem a piros 13-asra :-))
2012. máj. 26. 14:26
 23/44 anonim ***** válasza:
71%
Vennék egy hatalmas több száz hektáros telket valami szép helyen,és ott egy mesebeli birtokot alakítanék,gyönyörű növényekkel,tóval,stb,és lenne egy kis állatkert is,meg bió öko gazdaság.Majd építenék egy hatalmas vellness szállodát sport és fitnes központtal,meg még még bővíteném a birtokot mindenfélével.
2012. máj. 26. 14:43
 24/44 anonim ***** válasza:
kocsimat felújíttatnám és vennék egy kertes házat
2012. máj. 26. 14:46
 25/44 CMD ***** válasza:
69%

Megvenném a Gyakori Kérdéseket, én lennék az egyetlen moderátor, és törölném a válaszokat, amik nem tetszenek nekem! :D

Ja nem, inkább betenném az egészet az államadósság-csökkentő alapba! :D

2012. máj. 26. 14:51
 26/44 anonim válasza:

Először én is kifizetném az adósságainkat. Anyummal és barátommal meglátogatnám tesómat külföldön, akit nem láttunk már jó pár éve. Aztán elmennénk még Thaiföldre pl, meg egy csomó tengerpartra :)))

Vennék a Mecseken egy gyönyörű medencés házat, aminek az ablakából az egész város látszik!! Ezt a panelt is lecserélném egy másikra (legyen tartalék kis panel is). Itt a szomszédoktól idegbajt lehet kapni :/

Vennék telket, földeket, később jó befektetés lenne. És a többit beraknám a bankba.

Természetesen én is csak a közelieknek mondanám el a jóhírt. Érdekbarátságok nem kellenének :D

Na megyek lottózni :)))))))

2012. máj. 26. 14:53
 27/44 anonim válasza:

Nálunk titkolni kellene a főnyereményt, mert különben szétszéledne az egész család, sajnos menne ki merre lát.

Erre azt a megoldást csinálnám, hogy nyitnék egy céget, aminél nem az lenne a lényeg, hogy nyereséges legyen, hanem az összes családtagnak lenne ott munkája, persze korrekt bérért. Valahogy úgy kellene megszervezni a dolgot, hogy ne legyen gyanús, miért pont mi kellünk oda alkalmazottnak, szóval lehet, hogy több kis céget is nyitnék, és mindenki máshol dolgozna. Elég lenne az is, ha a saját költségeit kitermelik ezek a cégek. A lényeg, hogy ne széledjen szét a család, de pénzügyi gondjaink se legyenek.

Azt viszont nem tudom, hogyan bírnám ki azt, hogy ne vegyek meg olyan dolgokat, amire régóta vágyok, mert kezdetben minden pénzt a hitelre, és az elmaradásokra kellene költeni. Bár, ha mindenki keresne a maga cégénél havi 150.000-et, csak az már lehet gyanús lenne, ha hirtelen mindenki ilyen jól fizető állást találna, ahol nem is sokat várnak el.

De a nyereményt nem vallhatnám be, mert menne, ki merre lát. A végén még ugyanúgy nélkülöznénk, csak azért, hogy együtt maradjon a család. :D

Bár ez lenne a legnagyobb gondunk...

2012. máj. 26. 15:08
 28/44 anonim ***** válasza:
40%
Amiket leírt itt a többség,azt pár 10 millióból meg lehetne valósítani!Amúgy ekkora összeggel a többség nem tudna mit kezdeni,mert túl nagy,és több gond lenne belőle,mint amekkora örömet okozna magának.Ha én nyernék,akkor először is megkeresném a megfelelő embereket,akik a segítőim lennének .Először egy pénzügyi tanácsadó,személyi titkár,sofőr,testőr,és ha vennék egy villát,akkor oda megfelelő személyzetet keresnék.
2012. máj. 26. 15:13
 29/44 A kérdező kommentje:

Kedves 20. válaszoló! Szerintem jó hogy az emberek legtöbbje azt válaszolta hogy a saját életét egyenesbe hozná adósságait nullázná a többit meg befektetné. Az emberek nem akarnak nagyot álmodni a nagy pénzből, mert látják hogy azzal nagyot is lehet bukni... Hány olyan van hogy elkezdenek építeni egy lakóparkot aztán nem jut rá elég pénz mert hirtelen elfogy vagycsak bejön egy gazdasági csőd...

Nem hiszem hogy az átlagembereknek olyan nagyot kellene álmodni a lottónyereményből hogy építményeket vegyenek meg, és egyéb helyekre befektessék...

Az viszont pozitív hogy a legtöbben adományoznának valamenniycsét, amúgy igazad van neked is, hogyha valaki okosan akarja felhasználni, akkor alaposan körülnéz hogy mit kezdhet vele..

De gondoljunk bele, ha valaki megnyer egy ilyen mértékű összeget, az nem folytathatja többé úgy az életét ahogy addig, annyiban iztos változna az élete és érdeklődési köre hogy sokkal többet foglalkozna a pénzzel, és ha értelmes akkor megpróbálja minél jobban befektetni.

2012. máj. 26. 15:13
 30/44 anonim válasza:
77%
Vennék egy fagyit és aztán még egyet....
2012. máj. 26. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!