Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mikre költenétek 3545...

Ti mikre költenétek 3545 millió Forintot ha megnyernétek a lottót?

Figyelt kérdés

2012. máj. 26. 12:56
1 2 3 4 5
 31/44 bumbi02 ***** válasza:

Megcsinálnám azt a vállalkozást, amit mindig is szerettem volna - étteremlánc , új ötletekkel - , annak ellenére hogy lenne pénzem. Nem adakoznék belőle, mert a pénzjellegű adakozások nagyrésze sose azokhoz jut el, akiknek szüksége van rá. Konkrétabban segítenék a rászorulókon. Például nem az önkormányzatnak adnám oda a pénzt mint támogatás, hogy csinálják meg a játszóteret, hanem megcsináltatnám a játszóteret, és így tudom hogy tényleg elért a pénz odáig. Ilyen, és ehhez hasonló módokon "adakoznék". Nem pénzben, hanem élelmiszerben, ruhában, "épületben".

És végre megvenném a Burger Kingben a Party packet 2600 forintért..:D

2012. máj. 26. 16:22
 32/44 anonim ***** válasza:
54%

1,5 milliárdot eljótékonykodnék, a családból mindenkinek adnék 2 millát (van pár testvér,kapnának a szülők is),kifizetnénk a hiteleket (durván 1,500,000 ft) befejeznénk a házat, magunknak meghagynék pár millát vésztartaléknak,meg a gyerekeknek is nyitnék számlát,és rávenném a Páromat,hogy még egy rakás gyereket hozzunk össze! :-)

Üdv:3 lányos

2012. máj. 26. 17:00
 33/44 anonim ***** válasza:
Vennék magamnak egy csukát! Amit használok,már több mint 10 éves,mindenhez ezt a hosszú szárú dorkót veszem fel,ami nem gyárilag szellőzős! :-D
2012. máj. 26. 17:02
 34/44 anonim válasza:

kocsi,ház,jó pasik

17/L

2012. máj. 26. 17:04
 35/44 A kérdező kommentje:
Na lesz vkinek ötöse?:)
2012. máj. 26. 19:14
 36/44 anonim válasza:
Céget alapitanék és munkát adnék jópár embernek normális fizetés mellett természetesen!A többi meg az én dolgom...:)
2012. máj. 26. 22:39
 37/44 anonim válasza:

Be a bankba, és a napi kamatból el tudom tartani a rokonságot :D Utazás kizárva, mivel az csak 1 alkalom, és hamar elszáll. Ami jöhetne:

-Egy király robogó ^^

-Lakás marad, de felújítva

-Informatikai cuccok, PC, okostelefon (SGS3 :D), 3D TV, monitor...

A lényeg az, hogy ne költs többet, mint amennyit kamatozik :D Az elején jöhet egy 10-20 milliós gyors kiadás, de utána már tudni kell fékezni a dolgokat...

Említettétek a segélyeket, stb. Ez érdekes dolog, mert az ember legszívesebben megtartana mindent magának, és amúgyis annyi ilyen szervezet van, hogy ha 100x ennyi pénzt fektetnénk bele, akkor sem lenne mindenkinek meg mindene. De azért arra is mehet egy kicsi, de csak akkor, ha már biztos alapokon megvan valamennyi (kevesebb kiadás mint a kamat :D )

2012. máj. 26. 23:21
 38/44 anonim válasza:
Én a szegényeknek adnám, nekem ez okozna boldogságot.
2012. máj. 27. 10:57
 39/44 anonim válasza:

Egyszer nyerném meg, az egész életem meg lenne oldva :D

Érdekes, hogy bizonyos felmérése azt mutatják, hogy a nyertesek nagy része 1-2 év múlva teljesen visszaáll anyagilag a nyerés előtti szintre. Ez hogy lehetséges ? Ép eszű ember bevágja a bankba, és élete végéig megél anélkül, hogy egy forinttal is kevesebb lenne az alap összegnél...

2012. máj. 28. 13:19
 40/44 anonim válasza:
Próbálnék bölcsen élni belőle és adakoznék.Ne a pénzért éljek hanem a pénz értem.Próbálnék munkát teremteni, hogy sok családon segíteni tudjak.
2012. máj. 28. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!