Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit teszel meg a sikeredert?

Mit teszel meg a sikeredert?

Figyelt kérdés
Milliókról álmodozól, akkor miért vagy alkalmazott? A nevében a válasz: állás. Szerinted...?
2012. márc. 24. 13:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Szerintem a siker ellentéte az a sikertelenség, amikor el akarsz érni valamit, de nem tudsz. Éppen tegnap este futtattam eszmecserét egy rokonommal. Havi 80.000Ft-ért megszakad a munkában. Sok dologhoz értene, látom rajta, naponta kereshetne 50-80e Ft-ot abból, amibe szeretne fogni. De egyszerűen az összes pénzét elkölti, pedig egyedül él az édesanyjával. Havonta marad neki 40-50e Ft. Kérdem tőle, hogy miért nem vette meg több év alatt a kellékeket a foglalkozásához, mert egyhavi pénzéből megtudná. Mit válaszolt? Hát nem tudom, majd megveszem... Na szerintem ez a sikertelenség. Elfogadjuk azt a rossz helyzetet, amiben vagyunk és nem látjuk azt, hogy milyen könnyen fejlődhetünk.
2012. ápr. 10. 13:41
 22/25 anonim ***** válasza:

"a siker ellentéte az a sikertelenség, amikor el akarsz érni valamit, de nem tudsz"

A rokonod NEM akarja elérni, amit leírtál. Tehát ő nem sikertelen. Ő középszerű, szürke, átlagos.

2012. ápr. 10. 14:30
 23/25 A kérdező kommentje:

'Te itt most leckéztetni akarod az embereket?'

Nem, Kedves hozzászóló! 

Okoska! Biztos ismered azt a szót is, hogy 'segítség '

Pont azt szeretném elérni , hogy a hozzáállásuk jó legyen az élethez.

Rájöhettél volna, hogy nem neked szól.

Te bizonyára, tudod a dolgodat.

Igen Te jól írtad azt, hogy  'A kudarc(ok sora) a sikerhez vezető út!'

Azonban,  én azt szerettem volna tudni, hogy mi a siker ellentétje?

Arra a válasz, nem a sikertelenség ....( és már nem az okoskának írom ezt :-) )

Lássuk be, hogy ha az ember sikeres, azért igen csak tennie kellett ezt azt.

Szóval a válasz a ...semmittevés !

Ha ülsz otthon és meg sem próbálod, akkor bizonyára kudarcaid sem lesznek.

Ha teszel dolgokat a sok ' nem' között ott található az' igen' csak elégszer kell próbálni !

Talán valaki értékeli  segítséget! ...ha csak egy embernek mondtam ezzel újat, és használja a gondolat menetet, már megérte! 

Szép napot mindenkinek!

2012. ápr. 11. 10:57
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen kérdező így van.

A siker ellentéte a lustaság,kifogások,irigység.

Leginkább ezeket nevezném vagy inkább a siker gátjának.Kellene a jó de a munkát nehogy bele kelljen tenni.

Sajnos ilyen a mai magyar átlag,tenni semmit se hajlandó,de kellene a kacsalábon forgó palota, a BMW,kellene a Zimány Linda :DDDD

Csak kérdezem én,te mit teszel ezért?Tudod mi a válasz erre:,,Hát izé gyerekem van,nem merek kockáztatni.Dolgozni kellene akkor,nem akarom,hogy a gyerek apa nélkül nőjjön fel.Nem biztos,nekem fix kell".

Meg ezek tudod,néhány ismerősöm beszédét ha meghallanád,SZÁNALMAS egyszerűen SZÁNALMAS.35 évesen itt tartani,egyebet se hallok,a főnökön ilyen olyan g_ci,túlóráztatni mer,figyelj,a beszállító ilyen meg olyan hülye.

Ilyenkor felállok és arrébb megyek,mondom akkor tanulni kellene nem?Meg vállalkozni.Erre óhát ott a családom a válasz,mondom aha,és akkor ennyi.

Sajnos megérdemlik az emberek a sorsukat.

Hány ember tenné meg,hogy plusz munkákat kér,és nem feláll,hogy hazamenjen? Kb.1% talán,mert rohanni kell haza,és csodálkozik hogy 10 éve topog egy helyben egy fizuért.

2012. ápr. 11. 11:05
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerinted egy sikertelen ember belegondol abba, hogy a gazdagok is emberek, na meg ő is megtehetné azt, amit ők? Dehogy gondolnak bele, jó nekik az a csóróság, ami van. Az a helyzet, amiben élnek....ez a különbség.
2012. ápr. 13. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!