Mit teszel meg a sikeredert?
"a siker ellentéte az a sikertelenség, amikor el akarsz érni valamit, de nem tudsz"
A rokonod NEM akarja elérni, amit leírtál. Tehát ő nem sikertelen. Ő középszerű, szürke, átlagos.
'Te itt most leckéztetni akarod az embereket?'
Nem, Kedves hozzászóló!
Okoska! Biztos ismered azt a szót is, hogy 'segítség '
Pont azt szeretném elérni , hogy a hozzáállásuk jó legyen az élethez.
Rájöhettél volna, hogy nem neked szól.
Te bizonyára, tudod a dolgodat.
Igen Te jól írtad azt, hogy 'A kudarc(ok sora) a sikerhez vezető út!'
Azonban, én azt szerettem volna tudni, hogy mi a siker ellentétje?
Arra a válasz, nem a sikertelenség ....( és már nem az okoskának írom ezt :-) )
Lássuk be, hogy ha az ember sikeres, azért igen csak tennie kellett ezt azt.
Szóval a válasz a ...semmittevés !
Ha ülsz otthon és meg sem próbálod, akkor bizonyára kudarcaid sem lesznek.
Ha teszel dolgokat a sok ' nem' között ott található az' igen' csak elégszer kell próbálni !
Talán valaki értékeli segítséget! ...ha csak egy embernek mondtam ezzel újat, és használja a gondolat menetet, már megérte!
Szép napot mindenkinek!
Igen kérdező így van.
A siker ellentéte a lustaság,kifogások,irigység.
Leginkább ezeket nevezném vagy inkább a siker gátjának.Kellene a jó de a munkát nehogy bele kelljen tenni.
Sajnos ilyen a mai magyar átlag,tenni semmit se hajlandó,de kellene a kacsalábon forgó palota, a BMW,kellene a Zimány Linda :DDDD
Csak kérdezem én,te mit teszel ezért?Tudod mi a válasz erre:,,Hát izé gyerekem van,nem merek kockáztatni.Dolgozni kellene akkor,nem akarom,hogy a gyerek apa nélkül nőjjön fel.Nem biztos,nekem fix kell".
Meg ezek tudod,néhány ismerősöm beszédét ha meghallanád,SZÁNALMAS egyszerűen SZÁNALMAS.35 évesen itt tartani,egyebet se hallok,a főnökön ilyen olyan g_ci,túlóráztatni mer,figyelj,a beszállító ilyen meg olyan hülye.
Ilyenkor felállok és arrébb megyek,mondom akkor tanulni kellene nem?Meg vállalkozni.Erre óhát ott a családom a válasz,mondom aha,és akkor ennyi.
Sajnos megérdemlik az emberek a sorsukat.
Hány ember tenné meg,hogy plusz munkákat kér,és nem feláll,hogy hazamenjen? Kb.1% talán,mert rohanni kell haza,és csodálkozik hogy 10 éve topog egy helyben egy fizuért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!