Mit teszel meg a sikeredert?
Az a baj, hogy úgy istenítitek az okosító könyvek szerzőit hogy fogalmatok sincs hogy működik a dolog. Amerikában évente több mint 1000 db ilyen okosító könyv jelenik meg már 20-30 éve. Ezek közül 10 szerző van aki befutott, pedig a többi is ugyanazt írja le.
Arról nem is beszélve hogy az AMERIKA, nem Mo. Ott a vállalkozás teljesen mást jelent mint itt. Nem úgy tekintenek rá hogy na majd vállalkozok és akkor milliomos leszek, mert ott egy pincérnői állásból is jobban ki lehet jönni mint itt. Teljesen mást jelent a siker, mint a magyarok számára. Mi azt gondoljuk hogy ha lesz pénz, akkor minden jó lesz, ezért kigyóznak sorok a lottózó előtt szinte minden szombat délután.
Itt Magyarországon így lettem sikeres:
- Középiskolát elvégeztem, közepes eredménnyel érettségiztem
- Felsőoktatást szerencsére elbuktam a pontok miatt
- Elmentem dolgozni, elvégeztem a legcsövesebb munkákat
- A megspórolt pénzzel csináltam 2 db tanfolyamot (biztonsági őr, biztonságszervező felsőfok
- Mivel többet kerestem ott a tőkémet beforgattam az első vállalkozásomba, ami azóta is jól megy
- Mára 3 cég fut, körülbelül 15M körül hoznak évente tisztán
Egyetlen bajom az emberekkel, hogy céltalanok. Lusták, elvárják, hogy majd az ölükbe hullik minden. Kevés a kivétel, de azoknak gratulálok!
További Szép Életet!
Még az előző vagyok...
Olvasom itt, hogy alkalmazottként miért ne lehetnél gazdag és az okosítókönyves kérdéseket.
Ezeket remélem nem gondoltátok komolyan!? Te alkalmazottként soha nem fogod semmire vinni. Felsőfokú végzettséggel, hatalmas intelligenciával, több nyelvvizsgával, kiváló kommunikációs képességgel lehetsz, igen. Ez viszont nagyon keveseknek adatik meg és még kevesebben csinálják végig.
Nézd meg a gazdag embereket hány százalékuk alkalmazott? A leggazdagabbak közül senki, a gazdagok közül 5-10%? Szerintem meg is válaszoltam.
Maximálisan igazat adok az előttem szólónak!
Téged bárhova dobott volna az élet, sikeres lettél volna, mert ezt gondolod! Bármit gondolsz igazad van! Nem igy van?
A siker bennünk van, csak van aki kiaknázza, van aki annak dolgozik, aki kiaknázza!:-)
Gratulálok!
#13-as le a kalappal előtted,gratulálok.
Igen,így kellene hozzáállni,csak a magyar iszonyat lusta,céltalan,és semmirekellő sajnos.El vannak maguknak.
Kifogások tömbkelege:,,jajj család,jajj gyerek,jajj az asszony,jajj pisil a kutya".Mindig van valami,csak tenni ne keljen érte.
Persze mellette szapulják aki sikeres:,,jajj ez lopott,jajj ez bűnöző,jajj ez apuci kisfia,jajj ez adót csalt".
Persze magukba nem néznek,hogy egy sikeres ember napi akár 25 órát is melózik érte,legyen az bármi.
Csak szapulni tudnak,de tenni érte,áááá,ahhoz meg kellene mozdulni szépen a székből.
Inkább követni kellene,és megkérdezni:,,Hé haver,profi vagy?Mit csináltál?Hogyan?".
Inkább ezt kellene,de ezt a magyar átlagnak mondhatom,falra hányt borsót.
És igen én IT és MLM-be vagyok,és tök jó,mindkettő menni fog vagyis megy,akkor olyan életet teremtek amilyenre vágyok,mert vannak CÉLJAIM.
Utolsó vagyok,lemaradt.
De ezt állásban is látom,hogy kellene a karrier,de tenni érte pluszokat az 1% ha hajlandó.
Pl:Szombaton sokszor kellett menni dolgozni,mit gondoltok ki mondta,hogy egyből jönni fog?
Persze,hogy ÉN.A többiek hisztiztek mint egy k_rva,mit merészelnek,hogy behívnak szombaton is.
Mondom haver,ha nem tetszik mondj fel.
Nem,hogy ürölnél,hogy van meló sok.
És kikap fizu emelést és kit becsülnek meg?
Engem,mert pluszokat nyújtok és mindig toppon vagyok,a karrier az első.
Ezt a magyar sose fogja megérteni,a pénz kellene a semmire,hát az nem fog menni.
Természetesen jó esélyem van :-), mert hálózatot építek!
Erre büszke is vagyok!
Minden ami vagy, Te okoztak magadnak!
Ha jó, ha nem, csakis Te vagy a felelős!
A siker elentétjét, valaki megmondaná? ;-)
"A siker elentétjét, valaki megmondaná? ;-)"
Te itt most leckéztetni akarod az embereket? Majd felnősz te is... A siker ellentétje amúgy a középszerűség, nem a kudarc. A kudarc(ok sora) a sikerhez vezető út! Jól válaszoltam? Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!