Munkanélküli vagy te is és mivel töltöd az idődet és nem érzed magad szemétnek, hogy keveset teszel talán a dologért?
Figyelt kérdés
Sziasztok ez nem lebacós kérdés, csak ötleteket akarok, hogy ki hogy keres, ha voltak buktatók akkor mik és hogy oldottátok meg. Hogy győzitek meg a családot hogy legyenek türelmesebbek veled? Mivan ha szeretnél szakmába de nincs elég tudásod mert sokat kér a cég mennyi idő után válalsz el bármit és akkor is milyen szintig. Köszönöm előre is.2010. júl. 8. 10:48
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, de annyira katyvaszos a kérdés feltevésed.
1. ki hogy keres: szerintem mindenki az álláshirdetéseket nézegeti naponta, illetve megkérte az ismerősöket, hogy szóljanak, ha tudnak valamit
2. buktatók nincsenek; állásinterjúk vannak, nyilván a jelentkező is sok
3. család: nálam türelmesek és bíznak bennem; de ez nálunk alap
4. szeretnél szakmában részt nem igazán értem
és mi az, hogy sokat kér a cég?
5. bármit nyilván nem vállal el az ember
Ha normális választ szeretnél ezen a fórumon kapni, akkor egy kicsit struktúráltabban tedd fel kérlek a kérdéseidet.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak előtte már sokszor leírtam, a dolgokat, mert amúgy én azt mondom, a mai világban az életút sokat dobhat vagy visszaránthat egy emberen. Hát a családnál arra gondoltam, hogy bár tudja anyu is, hogy mennyit tanultam, mégis ő nem bánná ha takarító is lennék, csak ha őt kérdezik tudja azt mondani, hogy 'dolgozik a gyereke' ezt a hülye felfogást utálom, ráadásul azért, mert nem lakok otthol, albit fizetek, és hatvan km-re vagyok otthonról. Több mint egy millió volt a diákhitelem, amit, hogy aputól örököltünk házat eladtuk és az én részem rá is ment a hitelre. az, hogy sokat kérnek arra gondolok a cégeknél, hogy vagy két nyelv felsőfokon, amit ugye meglátásomból az tud aki kiskorától magánórákra járva, a szülei fizették, és persze hogy megtanul, megszokja a nyelv tanulást, vagy éppen informatikába, olyan dolgok meglétét, tudását várják el, pl win szerverek, cisco stb stb ami szintén tanfolyam kérdése, és hiába mondják, hogy olvasni kell könyveket, én gyakorlat híve vagyok. Ezt a bejegyzést már rég írtam közben átmenetileg egy gyárban elhelyezkedtem, mert már muszály volt tényleg, de közben bízom benne hogy vagy ott kerülnék fel a számtek osztályra, vagy találok jobbat, mert minimálbért bárki megkeresheti, és szerintem nem ez a méltó hozzám, mégha beképzeltnek is tűnök, dolgoztam nyaranta eleget, hogy aztmondjam, elég volt ez a fajta robotolás, nem ezért tanultam amúgy sem. Remélem érthető voltam.
2010. aug. 21. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!