Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljunk a párommal?...

Mit csináljunk a párommal? Nem kap egy fillért sem sehonnan és nem tudom eltartani kettőnket.

Figyelt kérdés
Együtt élünk albérletben havi 70 ezer az egész. Annyi futja nekem, plusz kajára is kéne meg hébe-hóba ruhára is.. nos most neki járna 50 ezer forint gyerektartás, plusz 15 ezer családi-pótlék... nappalin tanul még 19 éves már... az anyja kapja kézhez számlán keresztül ezt a 65 ezer forintot összesen... ebből a lánya nem lát semmit, mivel azt mondta nem kap egy fillért sem tőle... nem is kapott már e havit, viszont felhívtuk az apját, hogy akkor küldje a lányának a saját bankkártyájára, de azt mondta ahhoz kell új lakcím bejelentés mivel a bíróságon abban állapodtak meg, hogy ő az anyjával él a lány, de ha lesz ebben változás akár elköltözik vagy férjhez megy, akkor azonnal jelenteni kell... most albérletben lakik velem illetve előtte nálam lakott, de hivatalosan persze az anyjához van bejelentve... én csak azt nem értem mivel jogi dolgokban otthon vagyok a barátom jogásznak tanul, hogy a gyerektartás átutalásához minek az új lakcím és miért kell azonnal bírósági ügyre terelni a dolgot? talán nem akar fizetni az apja? már nagyon arra gondolok, hogy arra megy ki, hogy ne fizessen, mert nem hiszem el, hogy nem tudná a nyugdíjfolyósítóval lerendezni, mivel nyugdíjas hogy most már a lánya számlájára kerüljön az a pénz?! ekkora csetepaté ha fizetni akar akkor minek? most én vagyok a hülye vagy tényleg reálisan gondolom illetve tudom a dolgokat? ti mit gondoltok?
2012. márc. 6. 21:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
22:01-nél van a pont! neki van igaza!
2012. márc. 6. 22:10
 22/24 anonim válasza:
100%
Keressétek fel a helyileg illetékes gyámhivatalt és ott minden elmagyaráznak
2012. márc. 6. 22:11
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

A korrektséghez az is hozzátartozik, hogyha már nem az Anya tarja el a "gyereket", akkor nem kéne hogy járjon gyerektartás. Ha Te vagy a párja, és el akarod tartani a párodat, akkor Neked kell eltartani, és nem Apucinak.

A gyerek többek között azért is gyerek, mert nem él aktív szexuális életet. A párjával lakik és a gyerektartásra ácsingózik, hát mit mondjak nem irigyellek majd a későbbiekben.

2012. márc. 6. 22:22
 24/24 anonim válasza:
50%

Ez hülyeség. A gyerektartás a gyereknek jár és nem az anyának és mindaddig jár amig nappali tagozaton tanul. Teljesen mindegy hogy nem él az anyjával.

Gyámhivatal, ott mindent megtudtok.

2012. márc. 6. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!