Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az expressz.hu n láttam egy...

Az expressz.hu n láttam egy hirdetést. Valaki látta már vagy esetleg belekezdett?

Figyelt kérdés

Láttam ezt a hirdetést ami győngyfűzésrő,tollösszeszerelésről,csipesz összeszerelésröl szól!

A kináló neve Milák Endre.

Érdekelne hogy valaki olvasta e már vagy esetleg irt e neki vagy valaki foglalkozik ilyesmi otthoni munkával ?

2012. febr. 20. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 Miccs válasza:
Én ma kaptam tőlük e-mailt és elég gyanúsnak tűnt. A levél Tóth Andreától jött, aki Keszeg Hajnalkaként mutatkozott be, a pénzt pedig Bandi Krisztinának kell utalni. De azt várhatja, amíg meg nem döglik... Köszönöm mindenkinek a tapasztalatait!
2013. márc. 4. 10:44
 62/67 jabilandy válasza:
A törvény szerint, az a személy aki a munkaközvetítésért pénzt kér az törvénysértést követ el!
2013. márc. 10. 10:01
 63/67 anonim válasza:
Én is befizettem jan.2-án Milák Endre otp.... számla számra az 1000.ft-ot.Azóta semmi!Nem kell szégyellni elmenni a rendőrségre,csatlakoznék a táborhoz.
2013. márc. 11. 17:28
 64/67 anonim válasza:

SZIASZTOK!!!

Jó napot kedves jelentkező!

Nagy Norbert vagyok (munkaügyi asszisztens)

Cégünk többféle otthon végezhető munkát kínál (Címkézés, Nyomdai munkák, Csatkészítés, Műköröm csomagolás és interneten való webmesteri programot ajánl.) Tudást nem igénylő munka.

Könnyen elvégezhető és jól is lehet vele keresni akár 80-100 ezer forintot is.

A fizetés teljesítmény szerint van így öntől függ menyit keres. (darabszám szerint)

Munkatársunk részletesen elmondja majd önnek és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is. A kész anyagokat könnyen lehet tárolni mivel nem nagyok.

Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.

Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!

Minimális befektetés szükséges egyszeri 1000 forint regisztrációs díj amire azért van szükség hogy biztosak legyünk abba hogy nem potyára szállítjuk ki az anyagokat mivel a szállítás díjra nem kérünk semmit . A regisztrációs díjat első fizetéséből vissza kapja.

Befizetés után akár egy héten belül dolgozhat.

Név: Bandi Krisztián

Számla szám:11773425-03010259 (OTP)

Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen!

Utalás után küldje el nekem pontos adatait, név, cím, telefonszám. Ezután válasz e-mailben tájékoztatom, vagy munkatársunk telefonon keresi önt munkakezdés céljából. Ez maximum 2-3 nap.

Köszönöm hogy ajánlatunkat elolvasta

Üdvözlettel: Nagy Norbert munkaügyi asszisztens

ITT VAN EZ A SZÖVEG IS..UGYANAZ A BANKSZÁMLASZÁM!

VAN BŐR A KÉPÜKÖN...ROHADÉKOK...HOGY ÁTVERNEK OLYAN EMBEREKET AKIK CSAK EGY KIS PÉNZHEZ SZERETNÉNEK JUTNI!!!

2013. márc. 20. 11:45
 65/67 anonim válasza:

Én is írtam a hirdetésre, választ kb. 1 hétre kaptam, már majdnem el is felejtettem. Tőlem utalással kérte a pénzt, mert szerinte így ingyenes. Úgy látszik nincs tisztában az új rendelettel. Ez is gyanús volt, és az is, hogy bejelentést is ígért. A hab a tortán ez volt: "Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.

Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent."

Ez a cinizmus kiverte nálam a biztosítékot, és utánanéztem. Abból kiindulva, hogy az 1000 Ft tényleg nem sok, egy próbát megér, lehet hogy beleugrottam volna.

Így csak reménykedem, hogy egyszer lebukik, és nem ver át több embert. Engem nem sikerült!

2013. márc. 24. 09:29
 66/67 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki itt egy újabb CSALó !!!

névrokon

Jó napot kedves jelentkező!KGöblyös Melinda vagyok HR munkatárs!Ön Jelentkezett a betanított/operátori munkánkra!

Kérem olvassa el figyelmesen!

Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,

egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!

Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.

Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes(de nem erotikus!!!) munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.

A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.

Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.

Ha félre eső helyen lakik,nem gond mindenhová kiszállíttunk.

Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.

Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!

Vállalkozói igazolvány nem kell,nincs rá szükség!Nem tudom hány órában szeretne dolgozni,tehát az adózás az ettől függ.

Be jelenthetjük 2 órával,ebben az esetben ha kap valamilyen járulékot természetes nem veszik el öntől.

Illetve 4-6-8 órával lehetséges a bejelentés

ahol van már adó.

Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaucíó.

Befizetés után már maximum 3-4 napon belül dolgozhat.

Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.

Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,

Küldje az 1000 Ft-os kauciót az alábbi számlaszámra.Közleménybe kérem tüntesse fel nevét.

Név: Milák Krisztián

Számla szám:10700512-67864434-51100005

/CIB BANK/

Ajánlanám a bankon belüli befizetést,mivel költségmentes.

Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.Ezután válasz emailben tájékoztatom,vagy munkatársunk telefonon keresi önt.

Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 2-3 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.

Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.

Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent.

Primitiv irás és szöveg fogalmazás

Figyelem ez egy banda fivér öcsi koma sógor, stb MILÁK banda és büntársai

VIGYÁZZATOK !!!

2013. márc. 28. 10:13
 67/67 anonim ***** válasza:
Sok a helyesírási hiba és szintén sok az értelmetlen mondat, szóval részben már ebből is le lehet szűrni, hogy ez csak egy átverés.
2013. dec. 13. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!