Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az expressz.hu n láttam egy...

Az expressz.hu n láttam egy hirdetést. Valaki látta már vagy esetleg belekezdett?

Figyelt kérdés

Láttam ezt a hirdetést ami győngyfűzésrő,tollösszeszerelésről,csipesz összeszerelésröl szól!

A kináló neve Milák Endre.

Érdekelne hogy valaki olvasta e már vagy esetleg irt e neki vagy valaki foglalkozik ilyesmi otthoni munkával ?

2012. febr. 20. 17:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 ági 50 válasza:
Én is találkoztam ezzel az álláshirdetéssel,és több néven fut,de mindegyiknél fizetni kell a lényeg az,email cím is mind más de a levél tartalma ugyanaz,sőt az ember gyanút sem fog mert normális álláshirdetésnek tűnik jelentkezni önéletrajzzal kell remélem ahova elküldtem nem élnek vissza vele mert volt olyan ahonnan csak akkor kaptam választ miután önéletrajzzal jelentkeztem.De mindenesetre felháborító hogy visszaélnek az emberek reménytelenségével és azzal hogy az ember mindent megpróbál hogy munkához jusson.
2012. dec. 19. 19:41
 42/67 anonim válasza:

Sziasztok.

Én ezt kaptam:

"Denisa Den

22:11 (13 órája)

címzett: saját magam

Jó napot kedves jelentkező!

Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,

egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!

Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.

Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.

A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.

Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.

Ha félre eső helyen lakik,nem gond mindenhová kiszállíttunk.

Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.

Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!

Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaucíó.

Befizetés után már maximum 3-4 napon belül dolgozhat.

Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.

Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,

Név:Milák Endre

11773425-02527477 bankszámlaszámra.

Ajánlanám az OTP bankon belüli befizetést,mivel költségmentes.

Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.

Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 2-3 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.

Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.

Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent.

Két ünnep között 27-től dolgozunk,31-ke délelőtt is.Ezután február 2-án vesszük fel a munkát."

Persze,aki megfigyeli, az láthatja, hogy tökéletlen a helyesírás,stb.

Én válaszképpen annyit írtam neki, hogy

"Rendben,de kérnék egy cégnevet és egy cégjegyzékszámot!"

Még nem válaszolt,de ha mégis fog,megírom nektek!

2012. dec. 28. 12:11
 43/67 anonim válasza:

Ja és két személytől is kaptam e-mailt:

Denisa Den <denisa111@citromail.hu>

Mester Tamás <bonnie00@citromail.hu>

Az e-mailek szóról szóra megegyeztek.

2012. dec. 28. 12:15
 44/67 anonim válasza:

Én is ezt kaptam amikor a párommal megérdeklődtük az állást:

egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!

Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.

Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.

Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.

Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.

Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!

Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.

Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.

Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.

Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 2-3 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.

Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.

Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent.

Nekünk Mester Tamás névről jött, a bonnie00@citromail.hu címről.

Mivel a rendőrségtől mindössze 150 méterre lakunk, így első utunk hozzájuk vezet.

Elvileg a számlaszámuk alapján vissza vezethető az illetők kiléte, mivel a hatóságnak kötelessége az OTP n-ek kiadni az adatait.

Ezt a lépést ajánljuk mindenkinek aki ebbe a cipőbe jár mint mi!

Köszönjük továbbá mindenki nevében a figyelmeztető tájékoztatást, előre is boldog új évet mindenkinek!

2012. dec. 28. 13:46
 45/67 anonim válasza:
Ugyanezt a levelet kaptam, csak "nagy imelda" imelda11@citromail.hu címről, miután jelentkeztem. De elsőre feltűnt, hogy átverés lesz, mert semmilyen elérhetőség nem volt és értelmetlen lenne utalni, ha úgyis személyesen hoznák a munkát, akkor kézbe lehetne adni a pénzt és átvenni a termékeket. De ugye tudjuk, hogy nincs semmilyen termék, csak a lehúzás.
2013. jan. 8. 07:38
 46/67 sellő69 válasza:

Kedves mindenki!

Én is jelentkeztem a nagy ÁLLÁS lehetőségre!

2013.01.11-én át is utaltam a pénzt!!!

Nem is a hiszékenységem,talán az elkeseredésem hajtott a nagy "lehetőségbe"

Gondoltam 1000 ft nem nagy összeg,és most már tudom,hogy velem együtt,így gondolták még nagyon sokan!

Ezzel meg is tanultam,hogy soha ne fizessek, FIZESSÜNK előre!

A lelkem mélyén tudtam,hogy át verés,de lehetőséget akartam magamnak adni!

Azt hiszem meg kaptam!!!!!!:-)

Mindenki óvja meg magát a csalóktól!

Disznóság,hogy mire képesek az emberek,minden áron!!!!

2013. jan. 13. 15:43
 47/67 Jarika1 válasza:

Sziasztok!

Jó, hogy rátaláltam erre az oldalra, így nem estem bele a csapdába, mert én is kaptam ilyen emailt.

Azért jó lenne tudni, hogy hogy áll az ügy a rendőrségnél, mert ezek továbbra is hirdetik magukat több oldalon is!

Én ezt kaptam, a feladó "Mester Tamás " <bonnie00@citromail.hu> :

Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.Ezután válasz emailben tájékoztatom,vagy munkatársunk telefonon keresi önt.

2013. jan. 14. 08:05
 48/67 anonim válasza:

Jarika1,

én ugyanezt az e-mailt kaptam ma reggel, mint te, a rendőrséges verziót... tehát zörög a haraszt.

A gond az, hogy innentől kezdve tényleg nem foglalkozik vele a rendőrség, csak ha TÖMEGES bejelentés érkezik, ugyanis, ha ezek tudatában utal valaki, önszántából teszi :(

Az elsődleges probléma pedig tényleg az a levelükkel, hogy sok benne a helyesírási hiba, továbbá az egyik e-mail címük akkorával rendelkezik, hogy arcpirító: othoni az otthoni helyett... Ez fájt!

Hozzáteszem, nem utaltam.

2013. jan. 15. 09:07
 49/67 sellő69 válasza:

Sziasztok!

Igen,sajnos még aktívan hirdetnek!

A facebookon közzé tettem az e-mail címüket,remélve más,nem kerül a csapdájukba!

2013. jan. 17. 12:54
 50/67 sellő69 válasza:

Sziasztok!

Azt hittem el ájulok,amikor láttam,hogy mennyi hirdetést adtak fel ezek a mocskok!

0620/575-18-00 szám is szerepel a hirdetésükbe!

Be másoltam a GOOGLE oldalon a számot,és rengeteg hirdetést találtam ami ehez a számhoz tartozik!

Hát mondanom sem kell,hogy alig kaptam levegőt!!!!!

2013. jan. 17. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!