Az expressz.hu n láttam egy hirdetést. Valaki látta már vagy esetleg belekezdett?
Láttam ezt a hirdetést ami győngyfűzésrő,tollösszeszerelésről,csipesz összeszerelésröl szól!
A kináló neve Milák Endre.
Érdekelne hogy valaki olvasta e már vagy esetleg irt e neki vagy valaki foglalkozik ilyesmi otthoni munkával ?
NE DÖLJETEK BE EZEKNEK,ALJAS CSALÓK!!!!!
Jó napot kedves jelentkező!Horváth Ilona állásközvetítő
Cégünk Chipeket gyártó cég,a munka arról szólna,hogy a jó és a selejt chipeket külön kell válogatni!Tudást nem igénylő munka,
egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,egy doboz szétválogatásáért 1000 Ft-ot fizetünk.Óránként egy dobozzal meg lehet csinálni kényelmesen.Fizetés hetente van.Mivel cégünk nagy fejlődésen ment át,így az egész ország területén dolgozunk.
Főállás mellett is végezhető, de kismamák, nyugdíjasok, munkanélküliek, is folytathatják.
Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!
Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaukcíó.
Befizetés vagy utalás után már maximum 7-8 napon belül dolgozhat.
Az 1000 Ft-os kaukció után nem kérünk semmire kaukcíót,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.
Szállítási költség nincs,és az ezer forint kaukciót az első fizetéséből visszakapja.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,
.
Kérem utalja az egyszeri!! regisztrációs díjat a következő bankszámlaszámra,
OTP Bank
11773425-02758376
Milák Krisztián szállítási vezető
Mondanom se kell semmit nem kaptok,ez hatalmas CSALÁS!!!
Sziasztok! Én befizettem a pénzt és írtam Horváth Ilonának hogy amennyiben nem jelentkezik feljelentem őt is és a Milák Urat is!
Erre jött válasz, hogy nagyon sok embert felvettek ezért húzódik a dolog, de biztos jelentkezni fognak.
Hát nekem is sántított a dolog de úgy voltam vele hogy ezer forint nem nagy pénz- és gondolom ők is úgy gondolták!
Mivel nem szeretem ha hülyének néznek ezt a hetet megvárom és fel fogom őket jelenteni. Ha esetleg még vannak hozzám hasonlóan akik befizették a pénzt, jelentkezzenek..
Sziasztok!
Én is az expresszen találtam hirdetést,chip válogatásról.Küldtem e-mailt, horvath12@citromail.hu- ra,és ugyanaz a szöveg amit már előttem bemásoltak.
Viszont nekem már rózsaszin csekken kellene hizetnem bizonyos Bandi Krisztina szállítási igazgatónak,egy Szigetszentmiklósi címre.
Tényleg össze kellene fogni és feljelenteni őket.
Sziasztok!
Én az apródon találtam a hirdetést ma és már válaszoltak is rá. Nekem Novák Csilla volt a levélküldő és Bandi Krisztina a szállítási igazgató rózsaszín csekkre várják a befizetést. novakcsilla00@citromail.hu e mail címről jött a levél. Persze nem küldök egy fillért se. Bizsuk csomagolását hirdetik. Tényleg fel kellene jelenteni őket. Ha valaki tudja hol lehet panaszt tenni írjon.
Sziasztok Én is rá bukkantam BANDI KRISZTINÁRA és társaira az aprod.hu-n.Bács megyében.Az e-mail cím: nagytimea1000@citromail.hu
Én így kezdtem nála:
Üdvözlöm Tímea.
Érdeklődnék betanított munka iránt.
Üdvözlettel:Zoltán.
küldő:Nagy Tímea nagytimea1000@citromail.hu
ápr. 18. (2 napja)
Jó napot kedves jelentkező!Nagy Tímea állásközvetítő vagyok
Cégünk Csatok csomagolásával foglalkozó cég.Tudást nem igénylő munka,
egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,egy csomag csat összerakásáért 100 Ft-ot fizetünk,fizetés és szállítás minden héten van.
Feladat csatok csomagolása szín szerínt
példa: [link]
Főállás mellett is végezhető, de kismamák, nyugdíjasok, munkanélküliek, is folytathatják.
Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!
Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaukcíó.
Befizetés már maximum 7-8 napon belül dolgozhat.
Az 1000 Ft-os kaukció után nem kérünk semmire kaukcíót,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.
Szállítási költség nincs,és az ezer forint kaukciót az első fizetéséből visszakapja.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,
.
Kérem rózsaszín csekken fizesse be az 1000 forint kaukciót a következő címre
2310
Szigetszentmiklós Híradó út 82
Bandi Krisztina szállítási ígazgató
hogy rögzíteni tudjuk adatbázisunkban.
Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.
Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 7-8 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.
Nos ezt szó szerint Ő írta,Én csak át húztam ide.
Én erre a következőt kérdeztem:
Üdvözlőm Tímea!
Kérdezném hogy van e lehetőség helyszínen kifizetni az 1000 forint kauciót szerződés kötéskor?
mondanom sem kell hogy erre választ nem kaptam.
Na most kedves pórul járt,1000 Forintot elküldők.
Ez a gondolkozás mód amit véghez visztek:Ezer forint az nem akkora pénz,meg az nem pénz.Ez nem igaz!Át olvastam az összes hozzá szólott,ebből kb. 4 személy tutira elküldte a lét az "okos embernek" ez már 4000 Ft. na most ezt hatványozottan meg szorozzuk,akkor egy jobb fizetés ugrott le az "okos emberkének" az asztalára.dőzsöl mint kis állat. Kedves Társaim,nem okoskodni akarok!
A munkához jutásért,Magyarországon fizetni nem kell.erre törvény van.aki pénzt kér érte az bűncselekményt követ el.
Munka közvetítésért,pénzt kérni nem lehet.Ez is bűncselekmény.:) Rendőrségen feljelentést tenni lehet!Át vert Emberek,mind együtt kézen fogva ugyan abból az ügyből,ugyan abba az épületbe be sétálnak és mind egy helyen egyszerre megteszik a feljelentést! :) Na most ezzel az emberetek tisztában van.:(
Most írtam meg a feljelentést.
Viszem a rendőrségre.
Megvan a feljelentés.
Remélem lesz ebből az ügyből,valami.
Ma feljelentettem én is.
Azt az infót adták,már több személy is feljelentést tett és már folyamatban van az ügy(országos szinten).
Keresik a kis köcsögöt.
Aki teheti és ezzel átverték,tegyen feljelentést a legközelebbi rendőrségen!!!
Talán még az az 1E forint-ot visszakaphatja.
Bár lehet valakit nem vág földhöz egyezer forint,de én vettem volna inkább rajt 1kiló kenyeret meg egy fél kiló zsírt,hogy enni adjak a családnak!
De csak egyszer kerülnék vele szembe......nem kellene rendőrség............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!