Az expressz.hu n láttam egy hirdetést. Valaki látta már vagy esetleg belekezdett?
Láttam ezt a hirdetést ami győngyfűzésrő,tollösszeszerelésről,csipesz összeszerelésröl szól!
A kináló neve Milák Endre.
Érdekelne hogy valaki olvasta e már vagy esetleg irt e neki vagy valaki foglalkozik ilyesmi otthoni munkával ?
Üdv mindenki!
Én is kaptam e-mailt! Gondoltam beírom gyakori kérdésekre hátha bead valamit, hogy kamu-e az egész, de ha jól látom több száz embert vertek át ezzel, úgyhogy jól megszedte magát az a köcsög az ezresekből, én is gondolkoztam, hogy küldjek-e pénzt, de most már nem fogok! Úgy látszik az a rendőrséges e-mail is kamu, el se kapták.. szerintem nem foglalkoznak ilyen ügyekkel... :|
Jó napot kedves jelentkező!
Kérem olvassa el figyelmesen!
Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,
egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!
Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.
Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.
A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.
Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.
Ha félre eső helyen lakik,nem gond mindenhová kiszállíttunk.
Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!
Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaucíó.
Befizetés után már maximum 3-4 napon belül dolgozhat.
Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.
Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,
Név:Milák Endre
11773425-02527477 bankszámlaszámra.
Ajánlanám az OTP bankon belüli befizetést,mivel költségmentes.
Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.Ezután válasz emailben tájékoztatom,vagy munkatársunk telefonon keresi önt.
Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 2-3 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.
Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.
Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent.
Sziasztok!
Én is pontosan ugyanezzel a szöveggel kaptam egy e-mailt. Ott az e-mail küldője Török Melissza <melissza0@citromail.hu>, és rajtam kíűl egyszerre több embernek is elküldte az e-mailt.
Majdnem bedőltem neki, mert nagyon kéne valami munka, és ez jó munkának is tűnt, de azért mégiscsak elkezdtem gyanakodni, úgyhogy a számlaszámot beírtan a Google-ban, és a találatok között ez a kérdés volt a harmadik helyen. A második helyen egy szinte teljesen ugyanilyen kérdés állt, úgyhogy már egyértelműen tudom, hogy ez csak átverés. Majdnem bedőltem, de szerencsére csak majdnem.
Egy korábbi válaszoló azt írta, hogy ne rendőrséget, hanem kötelet ezeknek. Eléggé egyetértek vele.
Nekem is az lett a gyanús, hogy nincs cégnév, csak egy számlaszám.
Tényleg tömegesen összefogva kellene feljelenteni ezt a bandát, mert nagyon sok ember nem gondolkozik, mielőtt befizeti az ezrest, és nem azért nem gondolkoznak, mert hülyék, hanem azért, mert munkát akarnak, és nekik ez a munka is jó, ezer forint meg nem sok, inkább kevés, és ezért befizetik. Ezek a csaló szélhámosok meg ebből élnek.
Gyűlölöm az ilyen átveréseket.
Aki közületek egyéblént azóta talált munkát, annak sok sikert a munkában, aki nem talált, annak meg sok sikert a munkakeresésben! De azért tartsátok távol magatokat az ilyen Milák-féle hirdetésektől!
Sziasztok!
Én ezt a választ kaptam ,de nem dőlök be. Lehet hogy nem néztem végig az összes hozzászólást, de újabb nevek merültek fel. engem ez nagyon emlékeztet egy nyakatekert pilótajátékhoz.
Nagy Péter vagyok (munkaügyi asszisztens)
Cégünk többféle otthon végezhető munkát kínál (Címkézés, Nyomdai munkák, Csatkészítés, Műköröm csomagolás és interneten való webmesteri programot ajánl.) Tudást nem igénylő munka.
Könnyen elvégezhető és jól is lehet vele keresni akár 80-100 ezer forintot is.
A fizetés teljesítmény szerint van így öntől függ menyit keres. ( darabszám szerint )
Munkatársunk részletesen elmondja majd önnek és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is. A kész anyagokat könnyen lehet tárolni mivel nem nagyok.
Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!
Minimális befektetés szükséges egyszeri 1000 forint regisztrációs díj amire azért van szükség hogy biztosak legyünk abba hogy nem potyára szállítjuk ki az anyagokat mivel a szállítás díjra nem kérünk semmit . A regisztrációs díjat első fizetéséből vissza kapja.
Befizetés után akár egy héten belül dolgozhat.
Név: Bandi Krisztián
Számla szám:11773425-03010259 (OTP)
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen!
Utalás után küldje el nekem pontos adatait, név, cím, telefonszám. Ezután válasz e-mailben tájékoztatom, vagy munkatársunk telefonon keresi önt munkakezdés céljából. Ez maximum 2-3 nap.
Köszönöm hogy ajánlatunkat elolvasta Üdvözlettel: Nagy Péter munkaügyi asszisztens
Az ilyen típusú hirdetéseknél a csaló arra alapoz, hogy a rendőrség nem foglalkozik az esettel, mivel kis összegről van szó...ezért hivatkozik bátran a rendőrségre a válaszlevélben.
Mit lehet tenni?
Ha valaki közületek összegyűjti a többiek adatait (pl. egy zárt csoport keretében facebookon), egyeztettek és együtt tesztek feljelentést, akkor már teljesen más a helyzet. Minél többen vagytok, annál többrendbelibb lesz a dolog.
Ha valaki hasonló ajánlattal találkozik bármilyen formában, gondolja végig a következőt: ha egy munkáltatónak nincs pénze munkaruhára, szállítási, -adminisztrációs, anyag, -stb... költségre, akkor arra még kevésbé van, hogy alkalmazni tudjon téged!
Sziasztok üdv mindenkinek!
Sajnos vannak csalók is átverés az egész ne fizessetek be pénzt mert nincs ilyen munka!
Hajdú Zoltán vagyok (munkaügyi asszisztens)
Cégünk többféle otthon végezhető munkát kínál (Címkézés, Nyomdai munkák, Csatkészítés, Műköröm csomagolás és interneten való webmesteri programot ajánl.) Tudást nem igénylő munka.
Könnyen elvégezhető és jól is lehet vele keresni akár 100-120 ezer forintot is.
A fizetés teljesítmény szerint van így öntől függ menyit keres. (darabszám szerint)
Munkatársunk részletesen elmondja majd önnek és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is. A kész anyagokat könnyen lehet tárolni mivel nem nagyok.
Fizetését hetente kapja meg munka társunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Minimális befektetés szükséges egyszeri 1000 forint regisztrációs díj amire azért van szükség hogy biztosak legyünk abba hogy nem potyára szállítjuk ki az anyagokat mivel a szállítás díjra nem kérünk semmit . A regisztrációs díjat első fizetéséből vissza kapja.
Utalás után küldje el nekem pontos adatait, név, cím, telefonszám. Ezután válasz e-mailben tájékoztatom, vagy munkatársunk telefonon keresi önt munkakezdés céljából. Ez maximum 2-3 nap.
Köszönöm hogy ajánlatunkat elolvasta .Üdvözlettel: Hajdú Zoltán munkaügyi asszisztens
A tulajdonos-ra kerestem rá és már itt is találtam magam közöttetek. Nem adják fel. De a bankszámla már nem az OTP-nél van.
Itt amit kaptam pontosan ma reggel:
----------------------------------------------------------
Jó napot kedves jelentkező!Keszeg Hajnalka vagyok HR munkatárs!Ön Jelentkezett a betanított/operotori munkánkra!
Kérem olvassa el figyelmesen!
Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,
egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!
Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.
Tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,gyöngyfűzés illetve internetes munka.Mindegyik ajánlatunkal jól kereshet és biztos fizetéshez juthat.
A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.
Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.
Ha félre eső helyen lakik,nem gond mindenhová kiszállíttunk.
Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaucíó.
Befizetés után már maximum 3-4 napon belül dolgozhat.
Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.
Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,
Küldje az 1000 Ft-os kauciót az alábbi számlaszámra.Közleménybe kérem tüntesse fel nevét.
Név: Bandi Krisztina/tulajdonos/
Számla szám:10918001-00000036-04260005
/Unicredit bank/
Ajánlanám a bankon belüli befizetést,mivel költségmentes.
Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.Ezután válasz emailben tájékoztatom,vagy munkatársunk telefonon keresi önt.
Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 2-3 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.
Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.
Amennyiben nem és mégis átverjük,esetleg nem biztosítunk önnek munkát, egy a biztosíték.Elmegy a rendőrségre és feljelent.
---------------------------------------------------------
Aprodon jött:
Németh Erika vagyok (munkaügyi asszisztens)
Könnyen elvégezhető és jól is lehet vele keresni akár 80-100 ezer forintot is.
A fizetés teljesítmény szerint van így öntől függ menyit keres. (darabszám szerint)
Köszönöm hogy ajánlatunkat elolvasta
Üdvözlettel: Németh Erika munkaügyi asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!