Az expressz.hu n láttam egy hirdetést. Valaki látta már vagy esetleg belekezdett?
Láttam ezt a hirdetést ami győngyfűzésrő,tollösszeszerelésről,csipesz összeszerelésröl szól!
A kináló neve Milák Endre.
Érdekelne hogy valaki olvasta e már vagy esetleg irt e neki vagy valaki foglalkozik ilyesmi otthoni munkával ?
Sziasztok
nagyon király hogy van ez a gyakorikérdések mert én is hezitáltam h. elküldjem e de így már nem fogom mert átb*szás
a mostani álnév Dósa Evelin és akinek kell utalni az pedig ez a sallai mirella vagy ki:D nehogy küldjetek semmi ilyesmit nehéz találni melót de próbálkozni kell.:) (nekem sincs)
Azt hiszem nem fizetem be a rózsaszín csekket hogy fülbevalókat, gyűrüket, nyakláncokat és karkötőket csomagolhassak illetve címkézhessek.
A szűkszavú hirdetés az expresszen Fejérmegyére volt feladva. Nem írta hogy otthon végezhető, azt írta, hogy utazás megoldott.
Jelentkezés módja: Önéletrajz emailen
E-mail címe: munka.11@citromail.hu
...stb
Az 1000 Ft-ot a sárga csekken a következő címre kéne feladni:
Bandi Mihály
2310 Szigetszentmiklós Híradó út 82
Az korábbi hozzászólásokból a vezetéknév és a cím nagyon ismerős.
Én ezt kaptam de utánna néztem és lám ide jutottam .SENKI ne dőljön be neki!
Jó napot kedves jelentkező!
Cégünk több féle munkát biztosító cég.Tudást nem igénylő munka,
egyszerűen elvégezhető és jól is lehet vele keresni.A fizetés teljesítmény szerint van,napi hat órai munkával megkeresheti a 100.000 Forintot.Hosszú Távra keresünk munkatársakat!
Alkalmilag is végezheti,szállítási munkatársunkkal megbeszélheti hogy egy héten mennyi munkát szeretne vállalni.
Leginkább tollak összeszerelése,csipesz összerakás,csomagolás és felcimkézésről van szó,de adódhatnak egyéb munkák is ,ezeket is cimkézni vagy csomagolni kell.
A munkához minden cimkézési illetve csomagoló anyagot biztosítunk.
Darab szám szerint van a teljesítmény,ezeket munkatársunk részletesen elmondja majd önnek,és természetesen megmutatja a munkavégzés folyamatot is.
Fizetését hetente kapja meg munkatársunktól aki hetente megy a leszállított anyagért,első alkalommal szerződés kötés is van.
Mivel a munkát otthon végzi munkatársunkkal a bejelentés részleteit is megbeszélheti!
Minimális befektetés szükséges,egyszeri!!1000 FT kaucíó.
Befizetés után már maximum 3-4 napon belül dolgozhat.
Az 1000 Ft-os kaució után nem kérünk semmire pénzt,erre azért van szükségünk,mivel az anyagot ingyen visszük ki önnek.
Szállítási költség nincs,és az ezer forint kauciót az első fizetéséből visszakapja.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését cselekedjen,
Név:Milák Endre
11773425-02527477 bankszámlaszámra.
Ajánlanám az OTP bankon belüli befizetést,mivel költségmentes,az utalás pedig 600 Forintba kerül.
Ezután küldje el nekem pontos adatait,név,cím,telefonszám.
Én adatait továbbítom munkatársunknak,aki 3-4 munkanapon belül felkeresi önt,munkakezdés céljából.
Természetesen tisztába vagyunk vele hogy manapság sok az átverés,de mi jól jövedelmező munkát biztosítunk,hosszú távra.
Üdv kedves sorstársak! :)
Én is összefutottam ezzel a hatalmas "lehetőséggel", amelyet Milák Úr kínált... mondanom sem kell, hogy ugyanazt az üzenetet kaptam, mint itt a legtöbben... Az én általam küldött üzenet viszont eredeti volt:
Kedves Milák Endre!
Nem tudom, hogy Ön mennyire van tisztában vele, hogy tele van a neve az internettel és, hogy milyen rosszul csengő dolgok hangzanak el az Ön által kínált "lehetőségről" :)
Igazság szerint nem értem, hogy képes nyugodtan aludni úgy, hogy munkanélkülieket, kismamákat és nyugdíjasokat zsákmányol ki, de ez nem is az én dolgom... Foglalkozzunk inkább azzal, ami Önt érinti :)
A lenti linkre kattintva megnézheti, hogy milyen hozzászólások vannak az Ön által kínált "munkával" kapcsolatban és hogy egy-két személy feljelentési szándékkal fog a rendőrséghez fordulni:
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Utóirat:
Anyád biztos büszke lehet rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!