Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?
Az összetevőket nem is néztem...ez csak egy multivitamin?
Nekem úgy adták el, hogy inzulin helyett is jó lehet, mert gyógyhatású :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-vall..
Teljesen véletlenül, informatika témában írtam oda kommentet, de már másnap az üzlet jött elő.
Ma akartam rendelni utánvétel és nem lehet..
Most akarok épp a NAV-tól és a GVH-tól állásfoglalást kérni és bejelenteni, mert szerintem ez így egyfelől megtévesztő, másfelől, pedig nyíltan hirdeti, hogy nem kell vállalkozói hozzá, de fizetésed van belőle. Ha belépek nem akarok a nyakamba kapni üzletszerűség miatt, bírságot.
Kedves utolsó válaszoló!
Nem kell hozzá valóban vállalkozói igazolvány, de senki nem mondta,hogy nem kell adózni utána.Mivel külföldről érkezik a pénzed, így azt az adóbevallás külföldről származó bevételek sorában kell feltüntetni,és 16 % szja-t kell fizetni utána.Persze itt is, mint mindenhol, vannak kiskapuk :)
Margaréta!
1: ha nem vagy meggyőződve a termékről, mégis mi a ráknak veszel belőle havonta? Ki, vagy mi kényszerít erre? A naív remény?
2: nem, nem szerencséd nem volt. MLM-ben a szerencse NEM számít. Olyat akartál "eladni", amiben nem hittél. Ez garantáltan nem fog sikerülni, szerencsével SEM!
3: a vezetőd pedig persze, hogy azzal foglalkozik, akinek beindult. Ők dolgoznak, és kell nekik a segítség, te viszont nem hiszel a termékben, és így esélytelen, hogy valaha is bármi legyen belőled. Ezt a vezetőd jól látja, feleslegesen töltené veled az idejét. Ha hinnél benne, és csinálnád, hidd el, jönne a vezetőd, és támogatna. De beláthatod, a panaszaidra egyáltalán semmi szüksége!
4: A kyani szerintem egy átverés. A terméke egy drága áfonyaszörp, némi szintetikus multivitaminnal és egy romantikus történettel, mesével dúsítva. Ott vérzik el a dolog, hogy a cég nem adott neked 100% garanciát, hogy ha nem tudod értékesíteni a terméket, neki visszaadhatod, ő visszaveszi. Persze, hogy nem, mert ebbe belebuknának. Ők arra építenek, hogy elveszik az emberek 140ezer forintját, és lelépnek. Sima pilótajáték. 5 év múlva nem lesznek itt. Mennek más országokba, ott is leszerepelnek, aztán kimúlnak. A tulajok újra kezdik más néven.
Az ilyenek ellen a törvények nem védenek meg, ugyanis szabad árképzés van, mindenki annyit kér el bármilyen termékért, amennyit csak akar. Jogilag tehát ezek rendben vannak. Csak a józan ész védhetne meg, úgyhogy azt ne hagyd el!
Az a legitim MLM, akinek értékesíthető terméke van. Ha ilyen nincs, az pilótajáték. Úgyhogy mielőtt legközelebb belefogsz ilyesmibe, vedd meg a terméket vásárlóként, vásárlói áron, és ha tetszik, vágj bele, másnak is tetszeni fog! Ha nem, maradj távol!
92 kőgazdag, egészséges, boldog ember..... :)
A mai 3 belépett ember, mai árfolyamon 450.000 ft.-ot azaz négyszázötvenezer forintot fizetett ki. Reméljük holnap is lesz 3 ember, ami összesen 6 ember, és 900.000 ft. azaz kilencszázezer forint. A 92 ember befizetett kezdőcsmagjának ára 13.000.000 forint azaz tizenhárommillió forint. És ez csak a kezdőcsomag, ehhez hozzájön, amit még utána vásároltak. (reméljük jó sokat) :):) 6 ember, és kezdőcsomagjának ára viszonyítási alapként jól átlátható, és érzékelhető, hogy az közel 1 millió forint, és ez csak a kezdőcsomag..... Hát nem olcsó, de az igazi boldogságot meg kell fizetni.... :):)
"A kyani 100 %os pénzvisszafizetési garanciát vállal!"
Igen, a vevőknek. A disztribútoroknak nem. Ne ferdítsél, mert felidegesítesz! Teljesen hihető, hogy senkinek nem ragadt bent a pénze, ugyanakkor én 3 emberről tudok, akinek viszont igen, bennragadt. 2 elosztogatta kipróbálásra eredménytelenül, amire biztatták is, sőt, vegyen még, hiszen "most már a küszöbön a siker", a harmadiktól a szerencsétlen 80 éves nagymamája veszi meg a termékeket lassan-lassan, ahogyan a nyugdíja engedi. Nem azért, mert jobban van tőle, hanem így támogatja szegény unokáját, akit átvert egy haverod, akivel együtt ugrálsz egy lézerfényes szédítőshow-n!
"A kyani nem pilótajáték,hanem egy tisztességes mlm"
Igen, igen... tudjuk. A termékre nincs valós piaci igény. Vevő gyakorlatilag nincs. 20 bentragadt pénzű disztribútorra jut egy buta gazdag majom, aki vevő. Gondolom ez a vevő megvette amúgy a lábáztatós méregtelenítő gépet is.
"Én egy éve foglalkozok a kyanival,92 ember regisztrált alám,ma pl 3 :-)"
Ja, hát igen, akkor viszont elég eredménytelenül telt az előző 364 nap... Most úgy látszik, megtáltosodtál. De most menj, most jön a nap legproduktívabb része, lesz még ma 10 is! Holnap meg már lapátolnod kell a bankkártyádról a dollárokat, mert annyit fogsz keresni!
"egyetelen olyan munkatársam sincs,akinek bennragadt volna a pénze!!!!"
Ebben biztos voltam. Bár mindenhol vannak, de pont nálad miért lenne? Hiszen nem mindegy, hova regisztrál valaki, tudom, hogy nálad vannak a legjobb helyen! Nyilván mindenki megkereste már a minimum 140-et, tehát legalább nullán van. Még az is, aki ma regisztrált. Jó, jó, elhisszük, most inkább menj, pihenj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!