Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki a...

Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:12
 131/153 anonim ***** válasza:

"Vitát nem lehet megnyerni."

Szerinted. A hallgatóság viszont dönt, hogy melyik félnek van igaza. Erről szól a vita. Amelyik fél mellett dönt a hallgatóság, az nyert. A másik meg veszített.

2013. ápr. 16. 12:42
 132/153 anonim ***** válasza:

És mit nyert? Jjjukas hangszórót? :D Ne vicceljünk már.

Vitázni meg nem fogok egy hazug emberrel aki másokat nevez hazugnak.

2013. ápr. 16. 13:05
 133/153 anonim ***** válasza:
A hallgatóság pedig nem fog egyik fél mellett sem dönteni. Mivel nem fog mindenki egyet érteni egyik féllel sem.
2013. ápr. 16. 13:08
 134/153 anonim ***** válasza:

Vigasztald csak magad. De őszintén. Neked számít annak az esetleges "hallgatónak" a véleménye, aki egy személyeskedő, a másik bizonyára sivár életéről (nyilván, hiszen más a véleménye, ugye..;) írogató embernek ítél egy vitát?

Próbáld meg kívülállóként nézni a vita-teljesítményedet. Egy nagy nulla. (Persze igazad még lehet, de a *vitát* elbuktad.)

2013. ápr. 16. 13:17
 135/153 anonim ***** válasza:

Látom komoly szövegértési porblémáid lehetnek. Én nem akarok vitázni, de ezt nem érted.

Te is ide jössz nagy mellénnyel csupán azért, mert neked nem tetszik a konkurencia és azt elkezded szapulni. No comment!

A kyani nekem is konkurenciám, de mégsem írkálom, hogy mekkora sz@r. Inkább neked kéne magadba nézned.

2013. ápr. 16. 13:39
 136/153 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan mi a rákért lenne konkurenciám a kyani? Te mi a jó istenről beszélsz?!?

Amúgy meg ha a kyanit szapulnád, vagy méltatnád, legalább a témáról beszélnél. De nem, te a másik szerinted sivár életéről írsz, csak azért, mert a témához nincs hozzászólni valód, de muszáj, hogy igazad legyen, ezért inkább beszólsz valami szerinted elméset. Na ezt nevezem abszolút nulla vitatechnikának. Ennyi.

2013. ápr. 16. 14:08
 137/153 anonim ***** válasza:
Neked tényleg nehéz a felfogásod, én nem vitázni jöttem ide.
2013. ápr. 16. 15:20
 138/153 anonim ***** válasza:

# 135/136

Egyébként nekem fel sem tűnt, hogy valóban az én életemmel vagy/vagytok elfoglalva. Talán mert a h.sz.-ból ítélve semmiféle mentális elvárásom nem volt/nincs felétek, ugyanis magadtól is "bizonyítottál" :) Megérteni nem is próbállak, mert ha sikerülne, az nagy baj lenne rámvaló nézve. Megértetni Veled alapvető dolgokat pedig megintcsak reménytelen, mivel a Te szinteden sokkal egyszerűbb valakire ráhalucinálni, hogy hazudik, nyomorult az élete, mint megérteni egy egyszerű dolgot, miszerint a tapasztalat egy mennyiség is, és 5 szánrájsz alapján nem mondhatom, hogy van tapasztalatom. Persze a szektába én is halottam a jópofa kápóktól, hogy a lúdtalptól kezdve a büdös szájig mindenre jó, de persze ezt is lúdtalpasok mondták, akiknek büdös volt a szájuk. :)

2013. ápr. 16. 15:42
 139/153 anonim ***** válasza:

Igen, nekem a felfogásom nehéz, a másiknak meg az élete sivár.

Te meg még csak nem is vitázni jöttél, hanem simán csak beszólni a másiknak. OK, így már mindjárt más, sokat emelkedtél a szememben. (A vereség fájdalmán mennyit enyhít, ha utána azt meséled, nem is akartál győzni? :))

2013. ápr. 16. 16:06
 140/153 anonim ***** válasza:

Vitáztok arról, hogy egy vitát meg lehet-e nyerni. Ez igencsak megmosolyogtató.

Ezek szerint ha én a 64%osnak adok igazat, akkor ő nyert ha meg a 61esnek akkor ő. Ez felettébb nevetséges.

Számomra az az elgondolkodtató, hogy egeseknek nincs jobb dolguk,mint egy olyan rendszert és céget kritizálni amit tulajdonképpen nem is ismernek.

A terméktapasztalat, pedig ott kezdődik, hogy megkóstolod. Tudod milyen az íze az állaga és egyéb tulajdonságai.

2013. ápr. 16. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!