Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?
Egyet értek. Tartsák meg maguknak a véleményüket az olyan dolgokról amikről semmit sem tudnak.
------------------------------------------------------------
Idézet: """Voli Ben válasza:
Olyan dolgokhoz pedig miért szólsz hozzá amiről nem tudod mi? Erre nyugodtan írhatod, hogy dehogynem, kipróbáltam 5 napig 1 féle terméket..."""
Saját szektatársaidat hazudtolod meg, ugyanis ők esküsznek arra, és tanították Neked is, hogy 5 csomag reggel elfogyasztott szánrájsz mindenkire érezhetően jótékony hatással van. Te meg pont ezzel példálózol, hogy az alapján nem lehet véleményt mondani. Akkor most ki hazudik ..... ? Tudjátok nem is a termék itt a vitatéma, hanem az a gusztustalan módszer amivel ez elő van adva. Igen, én voltam szektagyűlésen, és megzabáltam 5 szánrájszt, de semmi hatással nem volt rám, pedig ott ezt szentírásként kantálták. Hazugoknak hogy higgyek ?
tegnapelőtt 06:43
Igaz nincs közöm a Kyani-hoz, de elég rossz lehet neked az életed, hogy ha ilyen savanyú ember vagy, mint amit a hozzászólásaid tükröznek.
Ráadásul még meg is hazudtolod saját magad.
01-16 05:21
"A termékről semmi tapasztalatom nincs,"
"megzabáltam 5 szánrájszt"
Ügyes vagy!! :)
# 126/126
Szerinted 5 szánrájsz az tapasztalat ?
Életben egyszer elmentél Mátészalkára, akkor azt mondod, hogy bejártad a világot és rengeteget utazási tapasztalatod van ? Ha kicserélsz otthon egy izzót, akkor van villanyszerelési tapasztalatod ?
Érted ?
Nem baj, Tőled nem is várja el senki. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!