Érdemes belevágni zepteres melóba? Jelenleg nincs más, ahová behívnának.
Én nemrégen voltam ilyen tájékoztatón és tanfolyamon. Engem kerestek meg egy hirdetésem által, nem mondtak cégnevet, így nem gondoltam, hogy a Zepter lesz. Mikor beértem, majd leesett az állam, de ha már ittvagyok, maradok. Nem volt komoly az interjú, 5 perc alatt végeztem. Még aznap visszaszóltak, hogy mehetek tanfolyamra, felvesznek. 2 napos tanfolyam volt, az első napra mentem csak el mert elegem lett a szövegükből, meg nem volt kedvem még több pénzt elutazni, mert nem olcsó a buszjegy. Pár napra rá hívtak, hogy mi történt, konkrétan elküldtem a lehúzós ...-ba őket, de úgy, hogy rámnyomták a telefont.
Nem sajnáltam, pedig nincs munkahelyem még most sem, de éppen elég volt amit a környezetemben mondtak a cégről, hogy a netet ne is említsem.
Nem érdemes belevágni! Csak akkor, ha nem ember vagy és nics lelkiismereted.
17:17-es vagyok.
Megpróbálhatod, hátha megy. Én is így kezdtem, de nálam nem lett jó vége. Már a tanfolyamon elegem lett belőlük, mi az, hogy egy terméket 3-4, sőt 5x áron kell eladni. Pedig kereskedelmi végzettségem van, tudnom kellene eladni, de pályakezdő vagyok én is, nincs sok tapasztalatom. Valamint nem vagyok, és soha nem is leszek az az ember, aki bárkire bármilyen terméket ráerőltet. Lehet ezért nem szeretem a szakmámat, és rosszat válaszottam, de nekem a rábeszélés nem megy. Mindig a legjobbat próbálom nyújtani, de ez itt nem megy, mert érzem, csak átverem az embereket. Az idős emberek a fő célközönség, és miért? Mert könnyen meg lehet vezetni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!