Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?
Üdvözöllek!
A kedves előttem válaszolónak csak annyit: Nem feltétlenül attól jó egy adott cég, vagy egy adott dolog, ha sokmindennel foglalkozik, és sok terméket forgalmaz. Sőőőt...
Azért az sok mindent elárul, hogy a termékek OÉTI engedélyt kaptak, patikákban is árulható, tehát normál kereskedelmi rendszerben... Melyik még ilyen?:P
A termékeket ki lehet próbálni ingyen, teljes pénz visszafizetési garancia van, ami azt jelenti, hogy megeszed, elfogyasztod, ha nem tetszett, nem éreztél változást, vissza hozod a dobozt üresen, törölnek a rendszerből, és visszakapod a TELJES befizetett összegedet!!!
És érdemes, üzletileg is, és termékileg is! Ha kérdés van, privátban keress nyugodtan, szívesen segítek, aztán el fogod tudni dönteni, hogy érdekel-e vagy sem?!
Szép estét!
OÉTI engedély gyakorlatilag annyit jelent, hogy nem mérgező. Az meg, hogy visszajár, nos, a teleshop is visszaadja a sajtreszelő árát. Igaz, hogy 20ezerért adták, pedig a piacon 400-ba kerül ugyanaz. Így ha a vevők fele visszaviszi, a másik felén még mindig keres 19600-at.
Tehát drága termékkel nem kunszt azt mondani, hgoy visszaveszem, ha nem tetszik. Ja, és érdemes átgondolni ezt a visszaveszemet, mert bár a vevő elképzelhető, hgoy visszaveszi, egy ismerősöm bebukta a csatlakozáshoz elkért 140ezret, tőle ugyanis nem vették vissza a terméket, meg semmi mást. Jöttök a kamu szöveggel, kicsaljátok az emberből a 140-et. Ennyi. Tipikus drága, túlárazott termékes pilótajáték szerintem.
Kedves utolsó válaszoló!
Mi az, hogy legombolunk 140000 ftot?Senki nem kötelez senkit,hogy beregisztráljon.Legalábbis az én üzlettársaimat nem kellett pisztollyal fenyegetni.Ha az ismerősöd 2 héten belül visszaadta volna a csomagot, akkor valóban 100% visszatérítést kapott volna.Le van írva az üzletszabályzatban.Miért nyilatkozol valamiről negatívan, ha egyáltalán gőzöd sincs róla?????
Nem pisztollyal fenyegetés a hamis, megalapozatlan ígéretekkel való kecsegtetés.
Ez így van minden pilótajátéknál. Nem muszáj regisztrálnod, de meggyőzlek, hogy megéri. Aztán a legtöbb embernek nem éri meg, a maradék meg ott marad a veszteséggel.
Igen, lehet, hogy két hétig visszakapták volna. De ezt nem mondták nekik. Vajon miért nem? Hmmm.. Ja, le volt írva? OK. Hivatalosan lerázták a felelősséget magukról. Emberileg nem.
De ha hiszel a termékben, és használod, akkor hajrá. Ha nem, akkor átverés áldozata, majd résztvevője lettél. Az mindenesetre érdekes, és elgondolkoztató, hogy többeket érdekel az üzleti lehetőség, mint a termék. Mit jelent ez? Hogy pilótajáték.. ;) Nézz magadba, te sem iszod a csodaszert, csak másoknak ajánlod.. ;) Azért hajrá, amíg lószar van, veréb is van! Sok sikert!
(Tudom, tudom, te iszod.. persze! :)
A kérdező, látom belevágott az "évszázad üzletébe" :-)
Az OÉTI engedély nem sokat ér, mert itt nem vizsgálják az beltartalmat, csak a címkére írtakat, van-e bennük mo-on tiltott szer.
bár az itókára ez sincs,mert élelmiszer. GYÜMÖLCSLÉ! Egy átlagos, Amerikában tonnaszám a polcokról levehető rostos lé.Nálunk meg misztifikálják, csodáról regélnek a belépett tagok. Mint a hasonlók, lehet van hatásuk. de véges. Napi adagra nem egész 3cl. Hatás a hasonlóaknál napi több deci. Ennek napi költsége, több ezer forint lenne! Szóval drága. Ár-érték arány magas!
Viszont, az hogy a kis zacskókra nincs ráírva a teljes összetétel, pld tartósítószer( potasium sorbate,savanyúság szabályzó, VÍZ (amivel hígítják), stb az jogszabályba ütközik. Minden csomagoláson szerepelnie kell a teljes tartalomnak! Akár élelmiszer, akár táplálék kiegészítő!
Pár hónapja kerestek meg ezzel a lehetőséggel, utána néztem, s gyorsan nemet is mondtam.
naponta több zacskót elosztogatni? Ez komoly?
S mit várni ettől?
Én ezzel nem tudtam s tudok azonosulni. Igen, ez üzlet. De hosszú távon ennek nincs jövője.
Az elsődleges szempont nálam a termék. Semmi exra, Ez nem nyerte el a szimpátiámat. A kifizetés? Nos az sem. Harmadik szempont a vezetők. Véleményem szerint a ott lévők az első adandó alkalommal szemrebbenés nélkül átmennek egy következő új "szupernek" tituláltba. Ahogy eddig is tették.
Lesz egy rövid felmenő széria, néhányan kereslek vele, majd amilyen gyorsan felment a forgalom, olyan gyorsan lefelé is megy. A több mint százezer forint beugrót pedig sokan elbukják (elosztogatják-ugyanaz).
Most olvasom, állítólag patikákban is kapható? Ez kinek jó?
Mondjuk kíváncsi lennék, több mint tízezer forintért kinek kell a kereskedelmi egységekben ez?
Az egyik egy direkt értékesítés, a másik hálózatos értékesítés. Ha a boltokban is kapható, minek mögé rakni az MLM-et? Persze a fenn lévők részednek a patikában eladott mennyiségből, persze ha van eladás, de aki lejjebb van, az NEM! Jó kis üzlet.
Mi az MLM? Többszintű értékesítési módszer. A tagok saját felhasználásra a cégtől vásárolnak és további fogyasztók bevonásával foglalkozhatnak s több helyen értékesítéssel is. A bolti értékesítés megöli az előzőeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!