Van köztetek olyan, aki a kyani-nál dolgozik? Érdemes belevágni?
Na ez szép :)
Mondja ezt egy olyan ember , aki még a fórumoldalon se adja meg a nevét :D :D
Na de mindegy.
Ezidáig még tetszett is ez a fórumozás , mert bevallom őszintén jó dolgokat is írtál.
Az elején bennem is ugyanez a szkepticizmus volt.
Most viszont ez már egy olyan alacsony szintű beszélgetéssé kezd fajulni , ami nekem már túl " primitív".
Maradjunk annyiban, hogy tedd a fejedre a koronát , és ünnepelj, hogy szerinted te jöttél ki "győztesen" ebből.
Én megyek az én utamra , és céljaim felé (mert nekem vannak), és örültem , hogy beszélhettünk.
Üdvözlettel , egy Kyani-s
"Én megyek az én utamra , és céljaim felé (mert nekem vannak)"
Persze, csak rögös lesz az út.. Ugyanis a termékedben még te sem hiszel, hiszen nem használod. Mert közben az úton adót csalsz, és csalódott emberek sokaságát hagyod magad mögött. Minden (rejtett) pilótajáték ugyanígy működik. Sok sikert, ha te sikernek tartod, hogy embereket átmeneti időszakra átversz. A terméked egy csalás, és az egész kártyavárat erre építed. És ezt te is tudod. Ha nem, akkor végtelen naív és ostoba vagy.
Inkább keress egy olyan utat a céljaid felé, amivel nem rontod az MLM üzletág hírnevét, és nem növeled a csalódott MLM sérültek számát a saját bukásoddal. A Kyani nem MLM, a Kyani egy piramisjáték.
"Minden MLM céghez az elején érdemes csatlakozni"
:) Akkor mit ígérsz azoknak, akiket később próbálsz rávenni, hogy csatlakozzanak? Miért lesz érdemes alattad a 20. mélységben csatlakozni? :)
"20 mélység?Az már most megvan:)Kb 2-3 év még az építkezésről szól."
Látom megértetted a lényeget. Na mindegy, átfogalmazom. Mit mondasz 2-3 év múlva az újaknak, miért érdemes csatlakozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!