Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben,...

Mit tegyek ebben a helyzetben, FONTOS?

Figyelt kérdés

Egy illető még pénteken este leütötte egy babás termékemet teszveszen ,vasárnap megküldtem neki a számlaszámomat,de azóta egy sort sem írt vissza.Ma ráírtam h mitévő legyek,mert utalás még nem jött,de tudtam ill. gondoltam h karácsonyra szeretné.Erre felhívott,hogy ő utalni nem tud,rózsaszín csekken küldené a pénzt,lefénymásolja a bizonylatot,és én holnap(pénz nélkül)adjam fel a cuccot,hogy karira odaérjen.Azt mondta,ha nem csinálom így,akkor hagyjuk is az üzletet.Most akkor mitévő legyek?Én is szerettem volna ha még karácsony előtt ideér a pénz,de csekkel nem biztos h ideér,ez az egyik,a másik h vasárnap este óta nem reagált semmit,ha nem írok neki,rám sem hederít,csak így h ráírtam,én kezdjek el kapkodni.

Kérem a moderátorokat h hagyják meg kérdésem ebben a kategóriában.

2011. dec. 20. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ja és nem nagy összeg,csak 4000 ft.A terméklapon nincs rajta h mivel fizethetnek nekem.Ha én ilyen helyzetbe kerülök,akkor mindig megkérdezem h rózsaszín csekken fizethetek e,mivel a takaréksz.nél vagyunk(és mert kisvárosban lakunk,ahol semmilyen bank nincs), nekünk sem egyszerű az utalás.
2011. dec. 20. 13:48
 12/21 anonim válasza:

Hát én biztos nem küldeném addig az árut, amíg nincs kezemben a pénz!A Kedves vevő tudta a feltételeket, így vállalja a következményeket!Ha nem tetszik neki akkor meg egy hatalmas negatív értékelést neki mert ez felháborító!Én nem szoktam szenvedni, mint vevő ilyen átutalásos dolgokkal pont ezért.Mindig a közelben nézek valamit.Igaz én Pesti vagyok, így lehet könnyebb is!

De a lényeg az, hogy amíg nincs a kezedben a pénz, addig ne küldjél semmit.Ne, hogy rosszul járjál még a végén...

2011. dec. 20. 13:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi,én is így érzem,ahogyan írtátok,nem szívesen adom fel neki,mert kissé szemtelennek éreztem,még neki állt feljebb a telefonban.Érdekes,ebből a cuccomból kettő volt(ikeás etetőszék),a másik vevő ugyanakkor ütötte le,tegnap utalt,ma itt volt,most viszi férjem a postára.Miért nem lehetett ezt is így?Ráadásul a két vevő két licitáló volt az etetőszékre,és amelyik veszített(ez a problémás vevő),felajánlottam,és írtam neki,h olcsón felteszem neki a másik széket,üsse le,és akkor mindenki jól jár,csak segíteni akartam..
2011. dec. 20. 13:53
 14/21 anonim ***** válasza:

a 10 es válaszoló vagyok. Hát szerintem 4000 az sok pénz. Tuti nem adnám fel mielőtt oda nem ér hozzám a pénz.

Sajnálom hogy belefutottál ilyenbe, ha sokat fent leszel még találkozhatsz ilyenekkel sajnos:((

De természetesen szerencsére sok normális, korrekt emberrel is.:)

Neked van igazad, nem neki ne aggódj:)

2011. dec. 20. 14:08
 15/21 anonim ***** válasza:
4000+posta amit állnod kellene, szerintem ez sok, nem vállalnám be pláne így, hogy nem jó a vevő hozzáállása.
2011. dec. 20. 14:23
 16/21 anonim ***** válasza:
En sem kuldenem csak a penz megerkezese utan. Es a leirasod alapjan szerintem nyomasat akar gyakorolni rad hogy menjel bele ebbe az elkuldod elore dologba es jellemzo a "nigeriai csalas" -ra:) Valamint az a teny ha karacsonyra szeretne es kiad erte 4K-t akkor most az a 100-150 forint egy utalasert szerintem nem sok.
2011. dec. 20. 17:02
 17/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok,köszi a válaszokat.Elküldtem ma végül a csomagot,bár kissé pipa vagyok,a kapcsolattartása egy nagy nulla volt,ha olyan sürgős volt neki h odaérjen karira,akkor írhatott volna előbb is,nemcsak mikor én már keresem őt h mi legyen.Viszont 500 adásvételéből 1 negatív és 3 semleges volt,így megelőlegeztem neki a bizalmat,merem remélni h nem hiába!

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

2011. dec. 21. 23:39
 18/21 anonim válasza:

Hát sok szerencsét!Jó neked, hogy még nem vesztetted el az emberekbe vetett bizalmadat!! :D

Azért írd meg, hogy tényleg küldte-e a pénzt, mert erre kíváncsi vagyok!!!

2011. dec. 22. 08:56
 19/21 anonim ***** válasza:
a 10 es és 14 es vagyok:) Túl rendes vagy!!! :) remélem nem csalódsz!!! Boldog Karácsonyt neked is!!!
2011. dec. 22. 12:42
 20/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok,ma megjött a pénz,szerencsésen lezárult az üzlet(legalábbis remélem h ő is megkapta ma a cuccot).

Még egyszer köszi mindenkinek,és boldog karácsonyt:)

2011. dec. 23. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!