Mit tegyek ebben a helyzetben, FONTOS?
Egy illető még pénteken este leütötte egy babás termékemet teszveszen ,vasárnap megküldtem neki a számlaszámomat,de azóta egy sort sem írt vissza.Ma ráírtam h mitévő legyek,mert utalás még nem jött,de tudtam ill. gondoltam h karácsonyra szeretné.Erre felhívott,hogy ő utalni nem tud,rózsaszín csekken küldené a pénzt,lefénymásolja a bizonylatot,és én holnap(pénz nélkül)adjam fel a cuccot,hogy karira odaérjen.Azt mondta,ha nem csinálom így,akkor hagyjuk is az üzletet.Most akkor mitévő legyek?Én is szerettem volna ha még karácsony előtt ideér a pénz,de csekkel nem biztos h ideér,ez az egyik,a másik h vasárnap este óta nem reagált semmit,ha nem írok neki,rám sem hederít,csak így h ráírtam,én kezdjek el kapkodni.
Kérem a moderátorokat h hagyják meg kérdésem ebben a kategóriában.
Éppen elküldheted, ha tényleg megnézed a bizonylatot.
Ha ellenérzéseid vannak, akkor ne add fel. Ajánld fel neki, hogy menjen be bankfiókba, és tegye a számládra a pénzt.
Ha nem akarja, max. lesz egy bosszúnegatívod. Javaslom, hogy innentől tüntesd fel a terméklapon, hogy nem fogadsz el rózsaszín csekket.
Csak abban az esetben küldeném el neki a terméket, ha agyon van dicsérve az értékelések között, mint vevő (vagy akár eladó).
De egyébként nem nagyon erőltetném ezt az üzletet. Én nem szeretem, ha valaki leüti a dolgaimat, aztán eltűnik egy hétre...
De utálom az ilyeneket...legalább arra méltatna (ha már ő a vevő) hogy ÉRTESÍT téged, felveszi a kapcsolatot, KOMMUNIKÁL. Erre semmilyen épeszű magyarázatot nem tudok találni mentségként én sem amikor egy vevőt nekem kell keresgetnem hogy ugyan árulja már el most akkor hogyan tovább.
Ha nagyon kell neked a pénz akkor nyelj egyet, fogadd el a rózsaszín csekknek a bizonylatát (bár ezt hogy akarja neked bemutatni bescanneli és elküldi emailben??) és add fel neki megelőlegezve a bizalmat (bár ilyen embertől sok jót nem várok/várnék).
Ha nincs rá annyira szükséged akkor meg mondd meg neki hogy sajna ennyi az üzlet, nem fogod neki feladni amíg nem ér ide a pénz mert 1. rossz tapasztalataid voltak 2. nem tudhatod ki ül a másik felén a gépnek ez a világ nem a haj de nagy bizalomról szól sajnos.
Adjon negát de akkor te is adj azt és ezt így részletesen ahogy ide is leírtad írd bele az értékelésbe. (hogy nem jelentkezett, és hogy a pénz megérkezése előtt akart postáztatni ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!