Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben,...

Mit tegyek ebben a helyzetben, FONTOS?

Figyelt kérdés

Egy illető még pénteken este leütötte egy babás termékemet teszveszen ,vasárnap megküldtem neki a számlaszámomat,de azóta egy sort sem írt vissza.Ma ráírtam h mitévő legyek,mert utalás még nem jött,de tudtam ill. gondoltam h karácsonyra szeretné.Erre felhívott,hogy ő utalni nem tud,rózsaszín csekken küldené a pénzt,lefénymásolja a bizonylatot,és én holnap(pénz nélkül)adjam fel a cuccot,hogy karira odaérjen.Azt mondta,ha nem csinálom így,akkor hagyjuk is az üzletet.Most akkor mitévő legyek?Én is szerettem volna ha még karácsony előtt ideér a pénz,de csekkel nem biztos h ideér,ez az egyik,a másik h vasárnap este óta nem reagált semmit,ha nem írok neki,rám sem hederít,csak így h ráírtam,én kezdjek el kapkodni.

Kérem a moderátorokat h hagyják meg kérdésem ebben a kategóriában.

2011. dec. 20. 13:26
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Klassz :)

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!