Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?
Figyelt kérdés
Szóval, 11 éves lány vagyok. Van tippetek, hogyan gyűjthetnék össze annyi pénzt, hogy elég legyen egy lóra? Tisztában vagyok azzal is, hogy utána fizetni kell a bértartását, meg venni kell neki dolgokat, pénzbe kerül a patkolókovács és az állatorvos is. Szerintetek hogy gyűjtsek annyi pénzt? Komoly válaszokat kérek! Elég lenne nekem egy póni is, ami elbír (ötvenvalahány kiló vagyok). Ötletek?2011. júl. 25. 20:24
61/69 anonim válasza:
A barátnődnek hogy lett lova? Végigolvastam a válaszokat de nem láttam.
62/69 anonim válasza:
Miért nem lovagolsz a barátnőd lován?
63/69 anonim válasza:
A barátnőd másoktól kapta a pénzt a lóra. Nincs más módszer. Ha nem fizeti ki neked egy felnőtt, sehogy nem tudsz lovat venni. Vinnyoghatsz, toporzékolhatsz, nyüszíthetsz, akaratoskodhatsz, ez akkor is így van.
64/69 A kérdező kommentje:
Értem. Azért nem lovagolok a barátnőm lován mert nagyon messze laknak
2011. júl. 27. 10:21
65/69 anonim válasza:
A szüleidtől egyébként már kérdezted? Mit mondtak rá?
66/69 anonim válasza:
elküldtem neked a videot e-mailben ha nem ér el hozzád vagy valami gond lenne a linkel akkor itt is itt van,és ezt több lovas is nézze meg,ha tudja nagyon érdekes,rám nagy befolyással volt :
67/69 anonim válasza:
Én 11 vagyok :D és én is szeretnék lovat :D
Van valami közös na mindegy
Szerintem pl: újság hordás,kutya sétáltatás,
68/69 anonim válasza:
nem kell azzal a videóval ellvenni a lány kedvét!
ez hülyeség a gazda ráncigálja a kantárt és az elején ott is van hogy miért
69/69 anonim válasza:
És ezek verseny lovak még szép ez angol vagy valamimás fajta ami versenyre és nem hobbyra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!