Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?
Hú de utálom ezeket a kis 10 éveseket, szerintem te kicsi lány még azt sem tudod mi az a pénz és mi az hogy meg kell érte dolgozni foggal-körömmel, ha legalább lennél 18 mondtam volna hogy vállalj nyári munkát, de hát könyörgöm alig bújtál ki anyuciból!
Ezt a kérdést majd tedd fel úgy 8 év múlva
Van, aki még fiatalabb nálam, és van lova!
Ha nektek bajotok van azzal hogy 11 évesek is léteznek, akkor nagyon hülyék vagytok! Gyerekek nem létezhetnek??? Nem lehetnek vágyaik? Ja és igazán tudom hogy mi az a pénz!!!
Mit dolgoznak a szüleid? Mennyi a havi bevételetek? Vannak gazdag rokonok?
11 évesen annyi pénzt nem fogsz tudni megkeresni, hogy lovat vegyél belőle. Hivatalosan még munkát sem vállalhatsz, kutyasétáltatásból-fűnyírásból pedig még kutyára se nagyon telik.
1:11 évesen rég ágyban lenne a helyed kicsi lány!
2: lehet hogy más gyerekeknek már van ilyen idős korukban lovuk, de azok tuti nem maguknak vették, hanem mondjuk pénzes anyuci apuci, és ha téged nem ezzel áldott meg a sors, akkor meg várjá a ló kérdéssel, mert az égből nem hullik fél milla így hipp-hopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!