Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjthetnék össze...

Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?

Figyelt kérdés
Szóval, 11 éves lány vagyok. Van tippetek, hogyan gyűjthetnék össze annyi pénzt, hogy elég legyen egy lóra? Tisztában vagyok azzal is, hogy utána fizetni kell a bértartását, meg venni kell neki dolgokat, pénzbe kerül a patkolókovács és az állatorvos is. Szerintetek hogy gyűjtsek annyi pénzt? Komoly válaszokat kérek! Elég lenne nekem egy póni is, ami elbír (ötvenvalahány kiló vagyok). Ötletek?
2011. júl. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim válasza:

Hú de utálom ezeket a kis 10 éveseket, szerintem te kicsi lány még azt sem tudod mi az a pénz és mi az hogy meg kell érte dolgozni foggal-körömmel, ha legalább lennél 18 mondtam volna hogy vállalj nyári munkát, de hát könyörgöm alig bújtál ki anyuciból!

Ezt a kérdést majd tedd fel úgy 8 év múlva

2011. júl. 25. 20:53
 32/69 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg írni, gondolom a lovakról is maximum annyit tudsz hogy 4 lábuk van, aztán láttad a szilajt meg 1-2 lovas mesefilmet és neked rögtön ló kell.
2011. júl. 25. 20:54
 33/69 anonim válasza:
Rabolj bankot :)
2011. júl. 25. 20:54
 34/69 A kérdező kommentje:

Van, aki még fiatalabb nálam, és van lova!

Ha nektek bajotok van azzal hogy 11 évesek is léteznek, akkor nagyon hülyék vagytok! Gyerekek nem létezhetnek??? Nem lehetnek vágyaik? Ja és igazán tudom hogy mi az a pénz!!!

2011. júl. 25. 20:55
 35/69 A kérdező kommentje:
Ja és értek a lovakhoz!
 36/69 anonim ***** válasza:
Ha tudod akkor miért tőlünk kérted hogy hogyan szerezhetnél pénzt, uram atyám. Menj aludni inkább, szép álmokat.
 37/69 anonim ***** válasza:

Mit dolgoznak a szüleid? Mennyi a havi bevételetek? Vannak gazdag rokonok?

11 évesen annyi pénzt nem fogsz tudni megkeresni, hogy lovat vegyél belőle. Hivatalosan még munkát sem vállalhatsz, kutyasétáltatásból-fűnyírásból pedig még kutyára se nagyon telik.

2011. júl. 25. 20:56
 38/69 anonim válasza:

1:11 évesen rég ágyban lenne a helyed kicsi lány!

2: lehet hogy más gyerekeknek már van ilyen idős korukban lovuk, de azok tuti nem maguknak vették, hanem mondjuk pénzes anyuci apuci, és ha téged nem ezzel áldott meg a sors, akkor meg várjá a ló kérdéssel, mert az égből nem hullik fél milla így hipp-hopp

2011. júl. 25. 20:58
 39/69 A kérdező kommentje:
Miért lenne az ágyban a helyem?
2011. júl. 25. 21:00
 40/69 anonim válasza:
ha ennyir leoszteassz mindenkit akkor találji vvalamit megadnak semmi se jó egyébként mekkora szobád van ahogy kiveszem a szavaidból eléggé elvagy kényeztetve...
2011. júl. 25. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!