Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjthetnék össze...

Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?

Figyelt kérdés
Szóval, 11 éves lány vagyok. Van tippetek, hogyan gyűjthetnék össze annyi pénzt, hogy elég legyen egy lóra? Tisztában vagyok azzal is, hogy utána fizetni kell a bértartását, meg venni kell neki dolgokat, pénzbe kerül a patkolókovács és az állatorvos is. Szerintetek hogy gyűjtsek annyi pénzt? Komoly válaszokat kérek! Elég lenne nekem egy póni is, ami elbír (ötvenvalahány kiló vagyok). Ötletek?
2011. júl. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:
Pénz kellene a lóhoz! Ne mondjátok azt hogy lehetetlen, csak akkor válaszoljatok, ha valami ötletetek van a pénzgyűjtésre! Kíméljetek meg a többi választól, én a kérdésemre szeretnék választ kapni
2011. júl. 25. 20:40
 12/69 anonim ***** válasza:
10%

A kérdéshez nem tudok hasznos választ adni, csak azt szeretném a kommentekhez hozzá fűzni, hogy:

Láttatok már erről a lányról képet? Mi alapján gondoljátok róla, hogy kövér?

Az izomnak nagyobb a súlya, mint a zsírnak.

Most írta, hogy 160 cm. Számítsátok ki a BMI idexét.

És nem azért védem meg,mert túlsúlyos vagyok, vékony testalkatom van. Csak éppen tudok józan paraszti ésszel gondolkodni.

2011. júl. 25. 20:40
 13/69 anonim ***** válasza:
Lemaradt: 21/L (védőnő hallgató)
2011. júl. 25. 20:41
 14/69 A kérdező kommentje:
Érdekes, ismerek egy 11 éves lányt aki nem kért a szülinapjára, karácsonyra sok ajándékot hanem pénzt és össze tudta gyűjteni! 9 éves kora óta van lova!!
2011. júl. 25. 20:41
 15/69 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak!
2011. júl. 25. 20:42
 16/69 anonim ***** válasza:

Szüleiddel beszéld meg a dolgot.Kezdd azzal a dolgot,hogy van egy vágyad,amiért tudod,hogy áldozatokat kell hoznod és kész is vagy ezeket meghozni.Mondd el,miről mondasz le(nyári nyaralás,fagyi,lángos,születésnapi apróbb ajándékok,névnapi apróbb ajándékok...,kevesebb zsebpénzt kérsz(vagy épp nem kérsz addig zsebpénzt,attól függően,mennyire tudsz megtagadni magadtól dolgokat,lemondani,nélkülözni,stb.)

Így,feltételezve,hogy nem napról napra éltek,nyomorban,és feltételezve,hogy azért nem okoz gondot a havi számlák kiegyenlítése,meglehet idővel a dolog.Persze nem holnapra,de karácsonyra biztosan.

2011. júl. 25. 20:42
 17/69 anonim válasza:
Állj be k**vának, max úgy tudnál annyi pénz össze gyűjteni, amúgy meg semmi tippem nincs, mert a nyári munkához még fiatal vagy :)
2011. júl. 25. 20:43
 18/69 A kérdező kommentje:
Te utolsó, te tiszta hülye p*csa vagy!!!
2011. júl. 25. 20:44
 19/69 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttire értettem, de most már az utolsóra is
2011. júl. 25. 20:44
 20/69 A kérdező kommentje:
Bár lehet hogy kitörlik a válaszaikat
2011. júl. 25. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!